Erken belirtiniz oldu mu acaba ?Verdim canim benm kan sonicim 575 cikti 4 haftalk hamileymisim cok mutluyum
Erken diyebilecegim tek sey gogus uclari sizintisiydi ama ben onu reglm yaklastgi icin dusunmustum ama bu farkli bi szntiydi normalde gogus uclarm hic yok smdi bakior uclar cikior belli oluyor gbi goguslermde degisiklik var yani canim baska birsey hissetmedm ama regl sancisini cektim hatta regl olcam diede umutlanmak ostemedim hatta suan bile az az agrilarm var kasik agirsi gibiE
Erken belirtiniz oldu mu acaba ?
Teşekkür ederim peki kasık bölgen normaline göre sert mi hafif dokunduğunda falan gergin mi?Erken bel
Erken diyebilecegim tek sey gogus uclari sizintisiydi ama ben onu reglm yaklastgi icin dusunmustum ama bu farkli bi szntiydi normalde gogus uclarm hic yok smdi bakior uclar cikior belli oluyor gbi goguslermde degisiklik var yani canim baska birsey hissetmedm ama regl sancisini cektim hatta regl olcam diede umutlanmak ostemedim hatta suan bile az az agrilarm var kasik agirsi gibi
Tamam canm teşekkür ederimBen eczaneden aliyordum icinde 5 tane olandan 26 tl miydi ole biseydi ama burda internetten alanlar var canim icinde baya olan adini hatirlamiorum Allah isteyen herkese biran once versin canm benm
Gözün aydın canım hangi gün verdin sat ne zamandiVerdim canim benm kan sonicim 575 cikti 4 haftalk hamileymisim cok mutluyum
Evet sert canimTeşekkür ederim peki kasık bölgen normaline göre sert mi hafif dokunduğunda falan gergin mi?
Tesekkir ederim canim carsamba verdim bugun sabah aldim bugun bidaha verdim sabah alicamGözün aydın canım hangi gün verdin sat ne zamandi
Ayyyyyyyyy benimde sert ilk eböyle oldu inşallah bende hamileyimdir allahımEvet sert canim
Canım sağlıkla kucağınıza alın inş bizlere de dua edin lütfen dualarınız çok kıymetli bizler için tebriklerTesekkir ederim canim carsamba verdim bugun sabah aldim bugun bidaha verdim sabah alicam
Ayyy cok tesekkur ederim canim Allah isteyen herkese biran once nasip etsin saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimza alalim insallahCanım sağlıkla kucağınıza alın inş bizlere de dua edin lütfen dualarınız çok kıymetli bizler için tebrikler
Insallah canim sen bi erken gebelik testi yapip resmleri paylas insallah vardir bebegin tutunmustur sanaAyyyyyyyyy benimde sert ilk eböyle oldu inşallah bende hamileyimdir allahım
Inşallah güzel haberlerle gelirsin canımTesekkir ederim canim carsamba verdim bugun sabah aldim bugun bidaha verdim sabah alicam
Insallah canimInşallah güzel haberlerle gelirsin canım
İnşallah canım sağolasınInsallah canim sen bi erken gebelik testi yapip resmleri paylas insallah vardir bebegin tutunmustur sana
Gunaydin kizlar Hayirli Cumalar bu guzel gunde tum dualariniz kabul olsun insallah.. az once saglik ocagindan geldim dier testler icin sadece azcik kansizlik cikti ona takviye dedi bende kendi doktoruma pazartesi gozukicem dedim tamam ozamana kadr doktorun gorsun o yazsin ilaci dedi okadr baska bi sorunum yokmus cok sukur
Benim bat a 10 gün kaldı. Psikolojik mi bilmiyorum ama kasık agrım var ara ara giriyor bacağıma vuruyor agrısı. Başım dönüyor ama çok az. Üç gündür midem bulanır gibi oluyor. Ama hep aynı saatlerde oluyor sonra geçiyor. Alnımda sivilce sadece adete bir hafta kala çıkardı bir kaç tane. Ama bir haftadır alnımda sivilce çıkıyor küçük küçük
36.günden selamlar arkadaşlarHala gelen giden yok bende
Test yaptım daha bu sabah silik bir çizgim bile yok SpizellacımYaşasın seni aynı kendime benzetiyorum 39. Gün benim gibi olursun inşallah :)