Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorda baktığında güzel bir problem yok demişti. Ama varmış yeni öğreniyorum. Ya da yeni oldu bilmiyorum. Kadın olarak işimiz ne zor yahu erkek sperm testini yaptırıp çekiliyor kenara :bicak:
Evet benim de tiroid rahimde kalınlaşmaya ve adet miktarında artışa sebep olmuş bakalım düzelmesi için de doğum kontrol öneriliyor 6 ay:/

Canımmmm çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inş :KK66: Ankara’da hangi doktoru tercih edeceksin merak ediyorum inş güzel bir doktora denk gelirsin tavsiye verirsin bizlere de ... lütfen dua et bizlere de dualarınız çok kıymetli .... tebrikler tekrardan

Alya sura çok sağol çok tatlısın :)
İlk randevum oskar öğüten ile olacak
Memnun kalmazsak medical parka (batıkentte olan) gitmeyi düşünüyorum. Oturduğum yer açısından bunlar en ulaşılabilir olanlar
En kısa sürede seni de hamile göreceğiz bence :KK66:

Evet benim de tiroid rahimde kalınlaşmaya ve adet miktarında artışa sebep olmuş bakalım düzelmesi için de doğum kontrol öneriliyor 6 ay:/
Bu kadar beklememizde de vardır bir hayır o yüzden sürekli bir engel çıkıyor diyorum. Bozma kalbini eninde sonunda dolacak kucaklarımız inanıyorum ben şu bitkisel kürler ile destekle sende tedavini faydası olacaktır mutlaka

Tesekkürler canım bir de bana rahim kalınlığın var dedi ona üzüldüm hamile kalmaya engel ama bir sene bakalım duruma dedi.adetlerim çok fazla miktarda oluyor gece kalkıp 2-3 kere değiştiriyorum kansızlık yaptı o da:/
Benimde öyleydi doğum kontrol hapı kullandım 3 ay rahim duvarı inceldi. Hapı bırakınca yine yoğun adet olmaya devam ediyorum ama kalınlaşma yok dedi bugün doktor

İncir kürü nedir ne işe yarıyor? Benim tsh 20 yaşımda 27 çıkınca ilaca baslattı doktor 9 senelik düzenli kontrollerle ilaç dozlarıyla indirdim çok şükür 2 nin üstüne çıktı mı ben de panik başlıyor. Bu sürecte hipotiroidi yüzünden aldığım 12 kiloyu da verdim sporla ve beslenmeyle.e2 ne işe yarıyor bilmiyorum kaç çıkmalı? Yorumların için çok tesekkür ederim cnm
2.5'a kadar normal TSH. Ama kolayca yükseliyorsa risk alma. E2 östrojen hormonu. Yumurtlamayı destekliyor. 50-60 civarları çok ideal.

E devlette bole bise yok dior nasil bakicam giriyorum ama ole kan testi sonucu falan cikmior
E-nabız'ın sitesine gir. E-devlet üzerinden giriş yap tuşu var. Gir. Tahlil sonuçları çıkacak. Orda şimdiye kadar yaptığın tüm tahliller çıkacak.

Bir ay oldu daha ama pko olduğumu 4 ay önce öğrendim o zamanda kontrolde rahim duvarında kalınlık ve yumurtalık kisti vardı ara kanama olmuştu üç ay doğum kontrol hapı kullandım geçti onlar. Bir aydırda korunmuyoruz işte bu ikinci ay olacak. Heralde acele etmiyor doktorlar pek bide duruma göre değerlendiriyorlar. Sen ne zamandır istiyorsun
Anladim canim daha cok yeniymis ondan ilac falan vermez hemen. Benimki 13 haftalik oldu hamileyim kuzum darisi sana insallah

fikir olarak çok sevimli di mi :KK200:
eşime göre çok güzel de ben ufak bi kızım içime 2 bebek sığmaz :KK70:
doğurması da bakması da zordur ya Allah ikiz üçüz annelerine yardımcı olsun.
eşimin de bizim ailede de ikiz hiç yok o yüzden bence olmaz :)
Benim ablamın var ilk başlarda çok zorlandı evet ama ona görede Allah güç veriyor.. 5 yaşında kızım var ikinci ikiz olsa neden olmasın diyorum istiyorum bakalım nasip 19 martı bekliyorum :)

Anladim canim daha cok yeniymis ondan ilac falan vermez hemen. Benimki 13 haftalik oldu hamileyim kuzum darisi sana insallah
Maşallah size sağlıkla kıcağınıza alıp büyütmekte nasip olsun :) darısı bizlere. Ne kadar sürede hamile kaldınız merak ettim. Çatlatma iğnesiyle mi oldu

Benim ablamın var ilk başlarda çok zorlandı evet ama ona görede Allah güç veriyor.. 5 yaşında kızım var ikinci ikiz olsa neden olmasın diyorum istiyorum bakalım nasip 19 martı bekliyorum :)
Umarım olur senin ikizlerin :)
Aslında çok eğlenceli olabilir düşününce

pazartesi sabah 68 olan değerim çarşamba sabah 260 çıktı
2 günde 4 kat artmış, çok rahatladım.

sağlık ocağındaki hemşire hanım da yoksa ikiz mi acaba diyince aklım gitti yalnız.
bence değil ama :KK66:
Hadi gözünaydın
B-hcg yüksekliği çoğul gebelikle bağlantılı değil diye biliyorum ben.

X