- 8 Şubat 2018
- 524
- 420
Evet benim de tiroid rahimde kalınlaşmaya ve adet miktarında artışa sebep olmuş bakalım düzelmesi için de doğum kontrol öneriliyor 6 ay:/Doktorda baktığında güzel bir problem yok demişti. Ama varmış yeni öğreniyorum. Ya da yeni oldu bilmiyorum. Kadın olarak işimiz ne zor yahu erkek sperm testini yaptırıp çekiliyor kenara
Ole bise goremedimki birdaha bakiyimTahlillerim kısmı var orada yok mu?
Canımmmm çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşAnkara’da hangi doktoru tercih edeceksin merak ediyorum inş güzel bir doktora denk gelirsin tavsiye verirsin bizlere de ... lütfen dua et bizlere de dualarınız çok kıymetli .... tebrikler tekrardan
Bu kadar beklememizde de vardır bir hayır o yüzden sürekli bir engel çıkıyor diyorum. Bozma kalbini eninde sonunda dolacak kucaklarımız inanıyorum ben şu bitkisel kürler ile destekle sende tedavini faydası olacaktır mutlakaEvet benim de tiroid rahimde kalınlaşmaya ve adet miktarında artışa sebep olmuş bakalım düzelmesi için de doğum kontrol öneriliyor 6 ay:/
Bak göremedin bence tahlliler ilaçlar vs. bir sürü seçenek var oradaOle bise goremedimki birdaha bakiyim
Benimde öyleydi doğum kontrol hapı kullandım 3 ay rahim duvarı inceldi. Hapı bırakınca yine yoğun adet olmaya devam ediyorum ama kalınlaşma yok dedi bugün doktorTesekkürler canım bir de bana rahim kalınlığın var dedi ona üzüldüm hamile kalmaya engel ama bir sene bakalım duruma dedi.adetlerim çok fazla miktarda oluyor gece kalkıp 2-3 kere değiştiriyorum kansızlık yaptı o da:/
2.5'a kadar normal TSH. Ama kolayca yükseliyorsa risk alma. E2 östrojen hormonu. Yumurtlamayı destekliyor. 50-60 civarları çok ideal.İncir kürü nedir ne işe yarıyor? Benim tsh 20 yaşımda 27 çıkınca ilaca baslattı doktor 9 senelik düzenli kontrollerle ilaç dozlarıyla indirdim çok şükür 2 nin üstüne çıktı mı ben de panik başlıyor. Bu sürecte hipotiroidi yüzünden aldığım 12 kiloyu da verdim sporla ve beslenmeyle.e2 ne işe yarıyor bilmiyorum kaç çıkmalı? Yorumların için çok tesekkür ederim cnm
Bal-tarçın-çörekotu da yapabilirsin incir kürü de yapabilirsin. Hormonların müsait sıkıntı olmaz.En son yaptırdığım tahlillerin sonuçları ama Lh yok neden bilmiyorum
TSH 1.28
Prolaktin 8.88
FSh 6.62
Estradiol 36.51
E-nabız'ın sitesine gir. E-devlet üzerinden giriş yap tuşu var. Gir. Tahlil sonuçları çıkacak. Orda şimdiye kadar yaptığın tüm tahliller çıkacak.E devlette bole bise yok dior nasil bakicam giriyorum ama ole kan testi sonucu falan cikmior
Amin canim insallah darisi sana en kisa zamandaAynı problemler işte benimkini de ultrasonda gördü umarım ilaca iğneye gerek kalmadan rahim filminin etkisi ile mutlu haberi alırım. Sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Anladim canim daha cok yeniymis ondan ilac falan vermez hemen. Benimki 13 haftalik oldu hamileyim kuzum darisi sana insallahBir ay oldu daha ama pko olduğumu 4 ay önce öğrendim o zamanda kontrolde rahim duvarında kalınlık ve yumurtalık kisti vardı ara kanama olmuştu üç ay doğum kontrol hapı kullandım geçti onlar. Bir aydırda korunmuyoruz işte bu ikinci ay olacak. Heralde acele etmiyor doktorlar pek bide duruma göre değerlendiriyorlar. Sen ne zamandır istiyorsun
Tamam canım eve geçer geçmez yaparım hemen çok ilginç değil mi o gün yumurtlamam olmuşsa senceBu bozuk bence canım. Bi tane daha yap istersen. Daha silik çıkarsa gerçekten çok geç yumurtlamışsın demektir.
Benim ablamın var ilk başlarda çok zorlandı evet ama ona görede Allah güç veriyor.. 5 yaşında kızım var ikinci ikiz olsa neden olmasın diyorum istiyorum bakalım nasip 19 martı bekliyorum :)fikir olarak çok sevimli di mi
eşime göre çok güzel de ben ufak bi kızım içime 2 bebek sığmaz
doğurması da bakması da zordur ya Allah ikiz üçüz annelerine yardımcı olsun.
eşimin de bizim ailede de ikiz hiç yok o yüzden bence olmaz :)
Maşallah size sağlıkla kıcağınıza alıp büyütmekte nasip olsun :) darısı bizlere. Ne kadar sürede hamile kaldınız merak ettim. Çatlatma iğnesiyle mi olduAnladim canim daha cok yeniymis ondan ilac falan vermez hemen. Benimki 13 haftalik oldu hamileyim kuzum darisi sana insallah
Aynen. Bi test daha yapınca emin oluruz.Tamam canım eve geçer geçmez yaparım hemen çok ilginç değil mi o gün yumurtlamam olmuşsa sence
Umarım olur senin ikizlerin :)Benim ablamın var ilk başlarda çok zorlandı evet ama ona görede Allah güç veriyor.. 5 yaşında kızım var ikinci ikiz olsa neden olmasın diyorum istiyorum bakalım nasip 19 martı bekliyorum :)
Evet ikiz annelerinin psikolojisi bozuluyor deliye vuruyorlar gayet eğlenceliUmarım olur senin ikizlerin :)
Aslında çok eğlenceli olabilir düşününce
Hayırlısı bakalım.. eşim çocuk istemiyor ikinciye zor ikna oldu bende mutlaka kardeş olsun istiyorum kendim 4 kardeşim o yüzden ikiz olsun üçleyelim bi daha da uğraşmayalım derdimUmarım olur senin ikizlerin :)
Aslında çok eğlenceli olabilir düşününce
Hadi gözünaydınpazartesi sabah 68 olan değerim çarşamba sabah 260 çıktı
2 günde 4 kat artmış, çok rahatladım.
sağlık ocağındaki hemşire hanım da yoksa ikiz mi acaba diyince aklım gitti yalnız.
bence değil ama