Çoğalır bence o kesin çünkü sen de diyosun ya geç döllenme diye ondan öyle azdır kesin68 çıktı
yarın bi tahlil daha yaptır bakalım artıyor mu dediler
Artar canm merak etme yarın tekrar yaptır bakalım68 çıktı
5 ten yukarı olması lazım canm.bat ne zaman?Ya kizlar ben bu kan testindeki soniclari pek anlayamiorum hamilesin demek icin kan sonucu en dusuk kac oluyor bende yaptrmayi dsnuyorum bu hafta ici
Ya çok iyi bu kadar erken nasıl söylüyor acaba ne güzel merak falan kalmaz :)İkisine de razıyım. :) nasip artık. 11 haftada gidicem tekrar belki gösterir dedi doktor. Erken söylemesiyle meşhur bu doktor. Bakalım :)
Anladım canım bakalım yarın ne derse doktor ona göre hareket edeceğim :)Baktır derim ben baktıracağım kontrol sonuçta. Adetin 2 ve 3. Günleri yumurtaların en sakin ve bakılası zamanı oluyor birde rahim duvarı falan kalınlığını ölçüyor. Benimki adet gününe göre kalın çıkmıştı mesela biraz kötü evet hassasiyet oluyor çünkü ekstra ama yinede dayanırsın
dunle bugun arasnda olmam lazmdi5 ten yukarı olması lazım canm.bat ne zaman?
O zaman kesin kanda çıkar canm.idrar da baktın mı peki?dunle bugun arasnda olmam lazmdi
İm benimde ilk 67 çıktı iki gün sonra gittim 177 olmuştu artar68 çıktı
Yarın yaptırıcam teşekkür ederim :)Can
İm benimde ilk 67 çıktı iki gün sonra gittim 177 olmuştu artar
Ben son adet tarihim 11 ocakti 7 Şubat'ta 67 çıkmıştı canım galiba 5 haftaliktiYarın yaptırıcam teşekkür ederim :)
İnşallah artar benim de
67 iken kaç haftalık/günlük hamile çıktın?
Ben son adet tarihim 11 ocakti 7 Şubat'ta 67 çıkmıştı canım galiba 5 haftalikti
Tatlim erken gebelik testinde ikinci cizgim biraz belliydi ama normal testte ikinci cozgi cok silikO zaman kesin kanda çıkar canm.idrar da baktın mı peki?
Canim bence çocuk aslında yumurtlama günü oldu ama geç yerleşti zaten HCG yerleştikten sonra artıyor25 ocak benim son Adet
5 martta yani 41. Gün 68 çıkınca geç yerleşme olmuş olabilir ama yine de artışa bakalım dediler
Senin 1 ayda olan değer bende daha geç kalmış. İnşallah dediğin gibi olur yarın artar :)
Kesin çıkar kanda canmTatlim erken gebelik testinde ikinci cizgim biraz belliydi ama normal testte ikinci cozgi cok silik Eki Görüntüle 2120168
Tatlim erken gebelik testinde ikinci cizgim biraz belliydi ama normal testte ikinci cozgi cok silik Eki Görüntüle 2120168
Canim bence çocuk aslında yumurtlama günü oldu ama geç yerleşti zaten HCG yerleştikten sonra artıyor
Kesin çıkar kanda canm[/QUOTE persembeye sabah yaptiricam canim eger hastalanmazsam insallah bebis vardir ya