Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayniyiz seninle bende kac aydir deniorum daha yeni gittim esimi de goturdum bak benim hormonum yuksek cikti yumurta catlamiyor dedi sok oldum ilac kullaniyorum keske daha once gitseydim diorum.
Canmm giremedim şimdi görüyorum ne ilacı verdi çok şaşırdım yumurtanın çatlamamasına..ovülasyon testi kullanmıyor muydun

Canmm giremedim şimdi görüyorum ne ilacı verdi çok şaşırdım yumurtanın çatlamamasına..ovülasyon testi kullanmıyor muydun
Kullaniyordum canim pik yaptigini yakaliyordum ama onu görmek catladigi anlamina gelmiyormuş malesef dostinex verdo 2 tane hap var yarim aliniyormus haftaya tekrar gidip kan vercem.

Kullaniyordum canim pik yaptigini yakaliyordum ama onu görmek catladigi anlamina gelmiyormuş malesef dostinex verdo 2 tane hap var yarim aliniyormus haftaya tekrar gidip kan vercem.
nasıl anladı peki çatlamadığını canm ? Bende bugün gittim doktorum klomene başlattı yüksek ihtimalle çikolata kisti engelliyormuş gebeliği..5 gün klomen kullanıcam sonra yumurta takibi ardından çatlatma iğnesi olacakmışm

Proloktin hormonu yumurta catlamasini engelliyormuş canim oyle soyledi hizlandirmis seninkisi bende yumurta takibi yaotirmak istiyorum ama benimkm doktor pek iyi degil.

Kizlar bisey sorucam kan tahlili verdgmzde sonuclari bize kim yorumluyor kendi doktorumuzmu yoksa ordan birimi yada tahlili elimize verip yolluyolarmi

Kizlar bisey sorucam kan tahlili verdgmzde sonuclari bize kim yorumluyor kendi doktorumuzmu yoksa ordan birimi yada tahlili elimize verip yolluyolarmi

Kendi doktorun yorumluyor canim. Buraya yazarsan kızlar da yorumlar. İyi anlayanlar var.

Yeni evliyim hic kan testi yaptirmadim daha bebek istegimiz yeni oldu 5 aylik evliyim evde kendim yaptim dier sayfalarda var resim atmistim erken gebelk testi pozitifti ama norml testte cok silik sanirim

Yeni evliyim hic kan testi yaptirmadim daha bebek istegimiz yeni oldu 5 aylik evliyim evde kendim yaptim dier sayfalarda var resim atmistim erken gebelk testi pozitifti ama norml testte cok silik sanirim

Hayırlı olsun canim.

Bende kullanıyorum canım onu ben kalamadım inşallah sen kalırsın

Ya Kızlar benim 3 gün gecikti. Çok nadir 1-2 gün geciktiği olurdu. 3 gün ilk defa diyebilirim. Dün akşam test yaptım. İkinci çizgiye dair hiç bir belirti yok acaba kandan baktırsam mı yoksa birkaç gün daha mı beklesem? Yalnız bi haftadır falan beyaz kokusuz bi akıntım var ve ara ara sağ over tarafında değişik bi ağrı oluyor. He bide birkaç gündür midem bi değişik. Kan testi için de negatifi görmekten artık korkuyorum yaaa (

Bi kaç gün daha gebelik testi yaparak bekle bence. Benim idrarda 39. Gün çıktı
Geç olmuş biraz. Senin de öyledir inş :)

Benim adet döngüm 25 gün. Senin kaç gün? Yani şunun için soruyorum, adetten kaç gün sonra çıktı idrar testinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…