Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum bayan utanmaktan değil ama gerek var mı bilmiyorum canım sonuçta gebelik falan Yok
Nadiren olsa bakıyorlar. Ben alttan baktırmaya karşı değilim ama adetliyken biraz tuhaf oluyor. Ben bi kere yaptırdım baya rahatsız oldum.

Canım maalesef adet oldum bu ay ovulasyona başlıyorum birazdan sipariş vereceğim :)
Ya umitlenmistim baya diğer aya insallah hormonlara baktir bakalim birsey varmi adetliyken alttan bakiyor bazi doktorlar ama cekinme once temizlenmek istiyorum de kisa sürüyor zaten ben gecebln hafta gittim gerci benimkiisi bakmadi adetlisin ustten bakayim dedi.

Nadiren olsa bakıyorlar. Ben alttan baktırmaya karşı değilim ama adetliyken biraz tuhaf oluyor. Ben bi kere yaptırdım baya rahatsız oldum.
Tamam canım bende söylerim istemediğimi inşallah gerek kalmaz :) bu ay gelecek bebişiö inşallahhhh dua et bana :)

Battan 3 gun önce kahverengi akıntı geldi 2 gun gecti hala gelen giden yok. Yarın bat gunum eli kulağında bekliyorum. Varmı böyle bişey yaşayan daha önce ? Sonu ne oldu ?
Yerlesme kanamasi olabilir test yaptinmi canim bazende kistten ara lekelenme oluyormus ama daha cok yerlesme kanamasi diye biliyorum.

Bende bi ara ümitlenmiştim ama sonra o his gitti içimden canım test falan da yapmamıştım çöl üzülmedim 6 ay olacak neredeyse bir hormonlara baktırayım :) yarın gideceğim inşallah :)

Bende bi ara ümitlenmiştim ama sonra o his gitti içimden canım test falan da yapmamıştım çöl üzülmedim 6 ay olacak neredeyse bir hormonlara baktırayım :) yarın gideceğim inşallah :)
Ayniyiz seninle bende kac aydir deniorum daha yeni gittim esimi de goturdum bak benim hormonum yuksek cikti yumurta catlamiyor dedi sok oldum ilac kullaniyorum keske daha once gitseydim diorum.

Yumurta takibi yapmismiydin canim
Yok canım düzenli ilişki olmadı bu ay.
Test yaptınız mı?
Umudum yok diye yapmadım yarın bat bekliom :)
Yerlesme kanamasi olabilir test yaptinmi canim bazende kistten ara lekelenme oluyormus ama daha cok yerlesme kanamasi diye biliyorum.
Bende şaşırdım normalde lekeyle başlar ufak ufak devam edip adete dönerdi. Kesilmesi tuhafıma gitti. Ondan şaşırdım.

Canim ya bozma morelini lutfen henuz adetin gelmedi hala bir umut var olmazsada diger ayi bekleriz elden birsey gelmiyor malesef.
Canım niyeyse ben bu ay çok umutluydum ne bileyim öyle hissettim ama çıkmayınca çok üzüldüm bu sefer

Sende Hormonlar nasıl çıkmıştı canım :)

Benim 14. Gün ve 20. Gün tahlil yaptılar
Hatta bana 3. Gün gelseydin yumurta takibi yapardım dedi
O yüzden bence şimdi hazır adet başlamışken git

Bende sadece lh , östrogen ve progesteron hormonlarına bakmıştı
Ama benim yumurtlamam o ay geç olduğu için 20. Gün yaptığım testlerde artış göstermesi gereken değerler yükselmemişti henüz.

Sen bu ay yumurta takibi de yaptırabilirsin doktorun gerekli görürse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…