Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O
Yok canım düzenli ilişki olmadı bu ay.

Umudum yok diye yapmadım yarın bat bekliom :)

Bende şaşırdım normalde lekeyle başlar ufak ufak devam edip adete dönerdi. Kesilmesi tuhafıma gitti. Ondan şaşırdım.
O zaman bat günü çıkmayabilir geç döllenme olduysa adet gecikmeli bekle garanti olsun

Ayniyiz seninle bende kac aydir deniorum daha yeni gittim esimi de goturdum bak benim hormonum yuksek cikti yumurta catlamiyor dedi sok oldum ilac kullaniyorum keske daha once gitseydim diorum.
Aynen canım bende daha çok uzamadan gideyim en azından ne var ne yok görürüm bende problem çıkmazsa eşimde bir görünür :)

Benim 14. Gün ve 20. Gün tahlil yaptılar
Hatta bana 3. Gün gelseydin yumurta takibi yapardım dedi
O yüzden bence şimdi hazır adet başlamışken git

Bende sadece lh , östrogen ve progesteron hormonlarına bakmıştı
Ama benim yumurtlamam o ay geç olduğu için 20. Gün yaptığım testlerde artış göstermesi gereken değerler yükselmemişti henüz.

Sen bu ay yumurta takibi de yaptırabilirsin doktorun gerekli görürse
Yumurta takibini nasıl yapıyorlar canım gün verip çağırıyor mu

Can
Doktora güven bence
Belki de geç yumurtladın
33. Gün kanda negatif olduğunda ben de buraya yazmıştım olmadı diye
36. Gün idrarda yine negatif çıktı

39. Gün idrarda pozitif oldu
Demek ki kanı erken vermişim diye düşünüyorum
Bekle bakalım adet başlamadığı sürece kendini üzme
Canm naptın kan sonucun kaç çıktı

Kızlar hormon testi ne zaman yaptırılır belirli bir günü var mı ? Bugün adet oldum hangi gün gitmeliyim doktora ? Randevu alacağım da
Adetin 2-3. Günleri gidiliyor bende dün oldum yarın için randevu aldım sabah aç karnına bakılıyor hormonlara. Zaten doktor gerekli hormonlara bakacaktır. Yinede isterseniz önceki gittiğimde TSH,LH,FSH,estradiol,prolaktin bunlara bakmıştı

Ay ama nasıl olur ki kan falan var ayıp olmaz mı :KK43:
Baktır derim ben baktıracağım kontrol sonuçta. Adetin 2 ve 3. Günleri yumurtaların en sakin ve bakılası zamanı oluyor birde rahim duvarı falan kalınlığını ölçüyor. Benimki adet gününe göre kalın çıkmıştı mesela biraz kötü evet hassasiyet oluyor çünkü ekstra ama yinede dayanırsın

X