- 22 Eylül 2015
- 251
- 150
- 37
Erken gebelik testleri daha hassas
Daha az hcg yi algılayabiliyor
O yüzdendir
Sen kanda baktır insallah canim persembeye kadar hastalanmazsam hemen sabahi gidip yaptiricam
Oladabilir tabi bu da mümkün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testleri daha hassas
Daha az hcg yi algılayabiliyor
O yüzdendir
Sen kanda baktır insallah canim persembeye kadar hastalanmazsam hemen sabahi gidip yaptiricam
Oladabilir tabi bu da mümkün
Aslında çoğu doktor kemik yapısından anlarmış ama söylemezlermiş. Bizimki söyleyenlerden demekki güveniyor kendineYa çok iyi bu kadar erken nasıl söylüyor acaba ne güzel merak falan kalmaz :)
Canmm giremedim şimdi görüyorum ne ilacı verdi çok şaşırdım yumurtanın çatlamamasına..ovülasyon testi kullanmıyor muydunAyniyiz seninle bende kac aydir deniorum daha yeni gittim esimi de goturdum bak benim hormonum yuksek cikti yumurta catlamiyor dedi sok oldum ilac kullaniyorum keske daha once gitseydim diorum.
Kullaniyordum canim pik yaptigini yakaliyordum ama onu görmek catladigi anlamina gelmiyormuş malesef dostinex verdo 2 tane hap var yarim aliniyormus haftaya tekrar gidip kan vercem.Canmm giremedim şimdi görüyorum ne ilacı verdi çok şaşırdım yumurtanın çatlamamasına..ovülasyon testi kullanmıyor muydun
nasıl anladı peki çatlamadığını canm ? Bende bugün gittim doktorum klomene başlattı yüksek ihtimalle çikolata kisti engelliyormuş gebeliği..5 gün klomen kullanıcam sonra yumurta takibi ardından çatlatma iğnesi olacakmışmKullaniyordum canim pik yaptigini yakaliyordum ama onu görmek catladigi anlamina gelmiyormuş malesef dostinex verdo 2 tane hap var yarim aliniyormus haftaya tekrar gidip kan vercem.
Proloktin hormonu yumurta catlamasini engelliyormuş canim oyle soyledi hizlandirmis seninkisi bende yumurta takibi yaotirmak istiyorum ama benimkm doktor pek iyi degil.nasıl anladı peki çatlamadığını canm ? Bende bugün gittim doktorum klomene başlattı yüksek ihtimalle çikolata kisti engelliyormuş gebeliği..5 gün klomen kullanıcam sonra yumurta takibi ardından çatlatma iğnesi olacakmışm
Kizlar bisey sorucam kan tahlili verdgmzde sonuclari bize kim yorumluyor kendi doktorumuzmu yoksa ordan birimi yada tahlili elimize verip yolluyolarmi
Bu arada bugunde regl olmadim 2 gun gecikmedeyim hadi hayirlisi insallah
Yeni evliyim hic kan testi yaptirmadim daha bebek istegimiz yeni oldu 5 aylik evliyim evde kendim yaptim dier sayfalarda var resim atmistim erken gebelk testi pozitifti ama norml testte cok silik sanirim
Kendi Dr un canm.buraya yazarsan bizde bakarız :)Kizlar bisey sorucam kan tahlili verdgmzde sonuclari bize kim yorumluyor kendi doktorumuzmu yoksa ordan birimi yada tahlili elimize verip yolluyolarmi
Bende kullanıyorum canım onu ben kalamadım inşallah sen kalırsınnasıl anladı peki çatlamadığını canm ? Bende bugün gittim doktorum klomene başlattı yüksek ihtimalle çikolata kisti engelliyormuş gebeliği..5 gün klomen kullanıcam sonra yumurta takibi ardından çatlatma iğnesi olacakmışm
Ya Kızlar benim 3 gün gecikti. Çok nadir 1-2 gün geciktiği olurdu. 3 gün ilk defa diyebilirim. Dün akşam test yaptım. İkinci çizgiye dair hiç bir belirti yok acaba kandan baktırsam mı yoksa birkaç gün daha mı beklesem? Yalnız bi haftadır falan beyaz kokusuz bi akıntım var ve ara ara sağ over tarafında değişik bi ağrı oluyor. He bide birkaç gündür midem bi değişik. Kan testi için de negatifi görmekten artık korkuyorum yaaa (
Yok canım bişey olmaz. Adetinin son günü olmasın yeter.
Gözün aydın canım benimde öyleydi algılama seviyeleri farklı hepsinin ondan gayet normal yani tebrik ederim :)Tatlim erken gebelik testinde ikinci cizgim biraz belliydi ama normal testte ikinci cozgi cok silik Eki Görüntüle 2120168