Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bu aydan hiç umudum kalmadı.Bugün 34.günümdeyim dün test yaptım yine nagtafi bari adet olsaydım da yeniden başlasaydım ümitlenmeye.Doktorların bu hap geciktirmez dedikleri hapta bile gecikme yaşıyorum ya bu ayın azimlisi de ben olayım bari

Canm sabahları yap testini ve bı kaç gün bekle

Kizlar bisey sorucam kan tahlili verdgmzde sonuclari bize kim yorumluyor kendi doktorumuzmu yoksa ordan birimi yada tahlili elimize verip yolluyolarmi
Muayene olduğun doktor yorumlar canım ama kendi isteğinle özelde baktirirsan sonucunu aldigin laborant a sorabilirsin değerini

Yeni evliyim hic kan testi yaptirmadim daha bebek istegimiz yeni oldu 5 aylik evliyim evde kendim yaptim dier sayfalarda var resim atmistim erken gebelk testi pozitifti ama norml testte cok silik sanirim
Ona takılma canım bak benimde böyleydi ertesi günü 250 cıktı degerim

Eklentiler

• IMG-20180304-WA0000.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 58
Dejavu oldum. Spizella da aynı şeyleri söylüyordu. Sonunuz da benzer inşallah :)

Ya bende garip bı şekilde sürekli bebeğimi görme isteği var sürekli endişe ediyorum nasıl iyimi diye bu normal mi doktora gitmek istiyorum daha 10 gün oldu

Bende kontrol oldum adetin 3. Günündeyim kan verdim sonçları yazarım sizede. Polikistik over görüntüsü var tabi hala o değişmiyor her ay adet gördüğüm içinde bişey uygulamıyolar. Ama adete tahmini bir hafta kala gel progrsteron testi bakıcam dedi

Dejavu oldum. Spizella da aynı şeyleri söylüyordu. Sonunuz da benzer inşallah :)
Canım yok ben umudumu kestim kendimden.Sadece şu geldi bugün aklıma benim en son ovulasyon testim kıpkırmızıydı ya ben o gün mü yumurtladım acaba bir tek o aklımda şu an olabilir mi öyle bişey çünkü ay içerisinde hiç o kadar kırmızı olmamıştı

Adete o kadar yakın yumurtlama olmaz canım. LH hormonun yükselmiş bişeyden dolayı. İnşallah güzel bişeyden dolayıdır :) bi tane daha ovülasyon testi yapsana bugün.

Adete o kadar yakın yumurtlama olmaz canım. LH hormonun yükselmiş bişeyden dolayı. İnşallah güzel bişeyden dolayıdır :) bi tane daha ovülasyon testi yapsana bugün.
Bugün yeni aldım gelicek geldiği gibi yaparım.Bende şaşırdım artık kendimi ama umudum kalmadı.Dün şu erken gebelik testinden aldım artık ondan yaptım beyaz çizgi çıktı 2. çizgi yerine yani test bozuk gibiydi şu testlere harcadığım parayı saklasaydım zaten

Tüh yaa. Ovülasyon gelir gelmez yaparsın artık.

Bide o gün demiştim ya sana da sümüğümsü diye ben artık kendimden herşeyi bekliyorum o günden önce ve o günden sonra ilişki oldu işe yarar mı ki delirmişte olabilirim şu an

Bide o gün demiştim ya sana da sümüğümsü diye ben artık kendimden herşeyi bekliyorum o günden önce ve o günden sonra ilişki oldu işe yarar mı ki delirmişte olabilirim şu an
O kadar geç yumurtlama olamaz herhalde yaa. Olursa da bi 10 gün geç olur bat'ın :) belki de önceki yumurtlama değildi. Benim de kafam karıştı valla.

O kadar geç yumurtlama olamaz herhalde yaa. Olursa da bi 10 gün geç olur bat'ın :) belki de önceki yumurtlama değildi. Benim de kafam karıştı valla.
Benim o gün gece aşırı şekilde karın ağrım oldu gece uyandığımda ateşim çıkmıştı hatta hamileyim sandık ondan oldu diye düşünmüştük.Canım ben artık benim vücudumdan herşeyi bekliyorum İnşallah yoksa da bir an önce adet olurum da kurtulurum artık.Eğer o gün olduysa 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki olmuştu işe yarar mı ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…