Hiç sanmıyorum canım bir damla kahve kan çünkü akıntı değil ama inşallah öyledir bakalım hayırlısı olsun güzel moral verdin :)Canim bence bebek gelior demek yerlesme kanamasina benzior cunku hadi insallah tutunur bebegin canim
Bende bebis geliyor diyorum canimHiç sanmıyorum canım bir damla kahve kan çünkü akıntı değil ama inşallah öyledir bakalım hayırlısı olsun güzel moral verdin :)
Yapmayın ya böyle heveslenicem az kaldıBende bebis geliyor diyorum canim
Evet canim yerlesme kanamasi ole oluyormus kahverengi gbi birsey oda lekelenme gibi oluyormus oyuzden sen ilerleyen gunlerde bir test yaptrHiç sanmıyorum canım bir damla kahve kan çünkü akıntı değil ama inşallah öyledir bakalım hayırlısı olsun güzel moral verdin :)
Sabah uyanır uyanmaz bi ateşini ölç canım. Bi de varsa LH testi yap. İkisi de olabilir. Devamı da gelebilir. Kesiledebilir. Ama adette olan daha koyu kıvamlı oluyor. Yerleşmede daha sulu oluyor.
Ya moralini bozmak gibi olmasın ama böyle birşey başıma gelmişti üç gün lekelenme şeklinde ufak ufak artık kesilmeyince 4. Gün doktora gittim ara kanama olduğununkistim olduğunu söylemişti. İnşallah değildir tabi ama çok bekletmeyin bir doktora görünün derimHiç sanmıyorum canım bir damla kahve kan çünkü akıntı değil ama inşallah öyledir bakalım hayırlısı olsun güzel moral verdin :)
Çok erken canm Moral bozmak yok :)bı de canm akşam değil Sabah ilk idrar in ile test yapgünaydınnn kızlarrr :) benim batım 12 veya 13 mart ama dayanamayıp dün akşam test yaptım negatif çıktıyok mu dersiniz yoksa daha çok mu erken?
çok teşekkür ederim canım..artık erken yapmayacam walla canım çok sıkılıyorÇok erken canm Moral bozmak yok :)bı de canm akşam değil Sabah ilk idrar in ile test yap
Daha erken bence.günaydınnn kızlarrr :) benim batım 12 veya 13 mart ama dayanamayıp dün akşam test yaptım negatif çıktıyok mu dersiniz yoksa daha çok mu erken?
Yumurtlamadan kalan belirtilerdir. Yumurtlama daha 2 gün geçmiş gebelik belirtisi olmaz bu kadar erken.adet tarihime 12 gun kaldi aksmadan beri bel ve kasik agrilarim var ins gebelik belirtileridir
olmadım daha çok ağrım var ama yok olmuyorum.Ben bu ay çok hissetmiştim doktor çok olumlu konuşmuştu ama yok işte rabbim vermedimi vermiyorPozitif çıkacakmış gibi hissetmiştim yaa. Çok üzüldümAdet oldun mu peki
Bat bugun. Adet olmadm ama ovulasyon testine gore negatif. Adet olcakmisim gibi karin agrim var. Gece usume ve terlemeler. Bu ay da olmicak kizlar
32. günde baktırdım canım.Doktor çok olumlu konuştu ama çıkmadı kandaKaçıncı gün baktırdın kanda
33. Gün kanda negatifti benim
Sabretmekten başka çaren yok. Olsaydı çıkardı sanırım. İnşallah adet olmazsın da erken baktırmış ol.olmadım daha çok ağrım var ama yok olmuyorum.Ben bu ay çok hissetmiştim doktor çok olumlu konuşmuştu ama yok işte rabbim vermedimi vermiyor