Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
32. günde baktırdım canım.Doktor çok olumlu konuştu ama çıkmadı kanda :KK1:
Doktora güven bence
Belki de geç yumurtladın
33. Gün kanda negatif olduğunda ben de buraya yazmıştım olmadı diye
36. Gün idrarda yine negatif çıktı

39. Gün idrarda pozitif oldu
Demek ki kanı erken vermişim diye düşünüyorum
Bekle bakalım adet başlamadığı sürece kendini üzme

Sende de S Spizella gibi geç çıkar belki. Lh çok koyu çünkü normal değil.
keşke çıksa şimdi şöyle oldu kızlar geçen ay ayın 2sinde benim kahverengi akıntım geldi bu 3 gün sürdü sonra ayın 5inden itibaren adet olmaya başladım zaten toplamda 8 gün adet oldum zaten bu bana göre çok gün yani şunu demek istiyorum size ben geçen ay adet günümü 5. gün olarak sayabilir miyim.Öyle olursa bugün 1 gün gecikmiş olur.Doktor rahim duvarın kalınlaşmış herhangi bir sıkıntın yok dedi allaha şükür büyük ihtimalle gebelik dedi.Ya benim içimde umut var hala ne bileyim öyle hissediyorum

keşke çıksa şimdi şöyle oldu kızlar geçen ay ayın 2sinde benim kahverengi akıntım geldi bu 3 gün sürdü sonra ayın 5inden itibaren adet olmaya başladım zaten toplamda 8 gün adet oldum zaten bu bana göre çok gün yani şunu demek istiyorum size ben geçen ay adet günümü 5. gün olarak sayabilir miyim.Öyle olursa bugün 1 gün gecikmiş olur.Doktor rahim duvarın kalınlaşmış herhangi bir sıkıntın yok dedi allaha şükür büyük ihtimalle gebelik dedi.Ya benim içimde umut var hala ne bileyim öyle hissediyorum

Bence ilk kahverengi başladığında reglin başlangıcı oluyor
Benim de 25 ocakta kahverengi oldu 2 gün
27 ocakta asıl başladı toplam 8 gün sürdü
Ama ben 25 olduğunu düşünüyorum adetimin

Senin durumunda da 2 şubat bence

Bence ilk kahverengi başladığında reglin başlangıcı oluyor
Benim de 25 ocakta kahverengi oldu 2 gün
27 ocakta asıl başladı toplam 8 gün sürdü
Ama ben 25 olduğunu düşünüyorum adetimin

Senin durumunda da 2 şubat bence
Dimi doğru diyosun umutlanmıyım ben hiç

aynen yapar mısın bi benim o kadar koyu çıktı ki dedim ben hamileyim ya

Yaptım tatlım
Ama bat günü benim silikti
Şu an seninki gibi

Eklentiler

• D7345093-B40C-448E-811C-76498BC6E6D1.jpg
    D7345093-B40C-448E-811C-76498BC6E6D1.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 58
Ya moralini bozmak gibi olmasın ama böyle birşey başıma gelmişti üç gün lekelenme şeklinde ufak ufak artık kesilmeyince 4. Gün doktora gittim ara kanama olduğununkistim olduğunu söylemişti. İnşallah değildir tabi ama çok bekletmeyin bir doktora görünün derim
Canım az önce adetim söküldü kist yok inşallah oldum adet bebek de yok sağol uyarın için :)

• Beğen
Reactions: 114
Tebrik ederim cnm çok sevindim şimdi okudum msgları :KK49:

Teşekkür ederim :)
İnşallah her şey yolundadır senin için de.

Canm seninki gec dollenmeydi ama sanirim. Ondan oyle olmasi lazm. Benm yumurtlamanin uzerinden gecmesi gereken gun gectigi halde bu sekilde

Yumurtlamanın tespit ettiğin gün olduğundan ne kadar eminsin?
Doktor takibinde miydin o sırada?
Güya ben de yumurtladığım günü tespit etmiştim ama sanırım edememişim :KK70:

Kızlar her ay olan belirtilerin hiçbirini yaşamıyorum adetime 3 gün var. Yumurtlamadan 2 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı sadece her ay adet döneminde olurdu ama bu kadar erken başlamıyordu. Ve bu gece sol göğsümün içinde bir ateşle uyandım diğerinde yoktu ve kaç gündür ani sıcak basmaları ve anı üşümeler yaşıyorum. Kasik ve bel agrisi adet oncesi olurdu her ay simdi onlarda yok.Adetime 8 gün kala test yapmıştım negatifti yeni testi ne zmaan yapmaliyim

Teşekkür ederim :)
İnşallah her şey yolundadır senin için de.

Yumurtlamanın tespit ettiğin gün olduğundan ne kadar eminsin?
Doktor takibinde miydin o sırada?
Güya ben de yumurtladığım günü tespit etmiştim ama sanırım edememişim :KK70:
Canm ovulasyon testiyle takip ettim. Akintimla paralel gidiyordu. O yuzden dogru gbi geldi bana :KK70:

Kızlar her ay olan belirtilerin hiçbirini yaşamıyorum adetime 3 gün var. Yumurtlamadan 2 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı sadece her ay adet döneminde olurdu ama bu kadar erken başlamıyordu. Ve bu gece sol göğsümün içinde bir ateşle uyandım diğerinde yoktu ve kaç gündür ani sıcak basmaları ve anı üşümeler yaşıyorum. Kasik ve bel agrisi adet oncesi olurdu her ay simdi onlarda yok.Adetime 8 gün kala test yapmıştım negatifti yeni testi ne zmaan yapmaliyim
Adet gününde yap bence. Ben düşük yapmadan önce adet belirtilerim başlamamıştı. kasık ağrım çok yoğundu o yüzden gittim adete üç gün kala her an adet olacak gibi oldum. Göğüsüm adete bir hafta kala hassaslaşırdı. Yine aynı olmuştu ama acısı çok farklıydı. Adete üç gün kala Beta hcg kanda 120.72 çıktı. İdrar testi de yaptım adetten bir gün önce. Anında kırmızı çıktı.

Canm ovulasyon testiyle takip ettim. Akintimla paralel gidiyordu. O yuzden dogru gbi geldi bana :KK70:

Ben de çok emindim 11 şubatta yumurtladığıma :KK70:
Her şey akıntı falan paraleldi ama
O kadar emin olma :KK66: valla belli olmuyor ya
Adet olursan düşünürsün
Şimdiden üzülme

11 şubat ovulasyon testimi yükledim
Ama böyle çıkmasına rağmen anlaşılan o gün yumurtlamamışım

IMG_0629.JPG

Doktorun rahim içinde kalınlaşma mı var dedi?
İnşallah hayırlısı olur :dua:

aynen yapar mısın bi benim o kadar koyu çıktı ki dedim ben hamileyim ya
Benimde silik olan bat a 4 kala ovulasyon canım koyu olan bat a 2 kala aynı zamanda koyu görünce erken gebelik testi yapmıştım senin bu koyulukta çıkması lazımdı ben bat a 4 kala yine kanda baktirsam çıkardı diye düşünüyorum hormonel bir problem yada kist falan olabilirmi doktor bakmismiydi yumurtaliklara olsa kalda çıkmazıydı çünkü testin koyu ilk kana geçiyor sonucta

Eklentiler

• 20180303_213320.jpg
    20180303_213320.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 20180303_133920.jpg
    20180303_133920.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG-20180303-WA0010.jpeg
    IMG-20180303-WA0010.jpeg
    22,1 KB · Görüntüleme: 58
X