Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de durum bu inş bu ay tutar umutlar

Zaten testi pozitif görmen o gün yumurtladigin anlamına gelmiyor canım ben bu ay hem lh hem doktorda yumurta takibi yaptirdim cuma koyulaşmaya başladı cumartesi pozitifti doktor pazartesi başla çalışmalara dedi çünkü cuma yumurta 14 mm di arada 3 gün var

Canım doktor kist yok dedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi kist olmadığı için de gecikmesi hamilelikten olabilir dedi

Rabbim tekrardan hayırlı değilse yasatmssin canım. Allah razı olsun adetim geçtikten sonra yapayım insaAllah

Canım doktor kist yok dedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi kist olmadığı için de gecikmesi hamilelikten olabilir dedi
Geciktiği için umut var tabiki herkeste farklı olabilir ben 4 kala ovulasyonda silikten biraz koyu gördüm kanda baktirsaydim pozitifi düşük değerde olsa görürdüm senin ondan daha koyu olup kanda çıkmaması umudumu kırdı benim canım kist yok denemesine çok sevindim bekleyelim bakalim belki lh farklı bi hormon ya sonuçta tutunma yeni gerçekleşiyorsa hcg yı geç görebilirsin benim eş zamanlı yükseldi ikisi send3 belki farklı olur

Battan 3 gun önce kahverengi akıntı geldi 2 gun gecti hala gelen giden yok. Yarın bat gunum eli kulağında bekliyorum. Varmı böyle bişey yaşayan daha önce ? Sonu ne oldu ?

Hmmmm anladım şimdi
Ben koyu görünce 1 kere denedim
Sonraki denememiz taa 5 -6 ve 9 gün sonra
Artık hangisi denk geldi bilmiyorm

Kızlar hormon testi ne zaman yaptırılır belirli bir günü var mı ? Bugün adet oldum hangi gün gitmeliyim doktora ? Randevu alacağım da

Doktorum bisey demedi canm sadece cok susuz kalmissin rahimden belli oluyor demisti. Cidden o zamanlar hic su icmezdim 3 ay falan once. Ama kalin falan demedi. Bakalim canm seninki gibi olursa hala ihtimal var demektir.

Hmmmm anladım şimdi
Ben koyu görünce 1 kere denedim
Sonraki denememiz taa 5 -6 ve 9 gün sonra
Artık hangisi denk geldi bilmiyorm
Evet canım lh i koyu görmen yumurtladigini göstermiyor yukselir ama yumurtlama hic de olmaya bilir yukselir 1 gun sonrada olabilir 3 4 gun sonrada doktorlar o testlere güvenmiyor kendi doktoruma şahsen sormadımda ben çok uzun süre kullandım testi hep koyu günü ve ertesi günü değerlendiriyorduk yumurta takibiyle olmasida düşündürdü çokta takılmamak lazım koyu güne hic belli olmuyor onu anladım ben

İnşallah canım bakalım 5 gün olmazsan gel dedi tekrar

Benim içimde de umut var. Ben kesin kanda pozitif çıkar diye bekliyorum. Belki geç yükselecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…