- 8 Şubat 2018
- 524
- 420
Bende de durum bu inş bu ay tutar umutlarTeşekkür ederim :)
İnşallah her şey yolundadır senin için de.
Yumurtlamanın tespit ettiğin gün olduğundan ne kadar eminsin?
Doktor takibinde miydin o sırada?
Güya ben de yumurtladığım günü tespit etmiştim ama sanırım edememişim
Zaten testi pozitif görmen o gün yumurtladigin anlamına gelmiyor canım ben bu ay hem lh hem doktorda yumurta takibi yaptirdim cuma koyulaşmaya başladı cumartesi pozitifti doktor pazartesi başla çalışmalara dedi çünkü cuma yumurta 14 mm di arada 3 gün varBen de çok emindim 11 şubatta yumurtladığıma
Her şey akıntı falan paraleldi ama
O kadar emin olmavalla belli olmuyor ya
Adet olursan düşünürsün
Şimdiden üzülme
11 şubat ovulasyon testimi yükledim
Ama böyle çıkmasına rağmen anlaşılan o gün yumurtlamamışım
Eki Görüntüle 2119869
Doktorun rahim içinde kalınlaşma mı var dedi?
İnşallah hayırlısı olur
Canım doktor kist yok dedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi kist olmadığı için de gecikmesi hamilelikten olabilir dediBenimde silik olan bat a 4 kala ovulasyon canım koyu olan bat a 2 kala aynı zamanda koyu görünce erken gebelik testi yapmıştım senin bu koyulukta çıkması lazımdı ben bat a 4 kala yine kanda baktirsam çıkardı diye düşünüyorum hormonel bir problem yada kist falan olabilirmi doktor bakmismiydi yumurtaliklara olsa kalda çıkmazıydı çünkü testin koyu ilk kana geçiyor sonucta
Rabbim tekrardan hayırlı değilse yasatmssin canım. Allah razı olsun adetim geçtikten sonra yapayım insaAllahAdet gününde yap bence. Ben düşük yapmadan önce adet belirtilerim başlamamıştı. kasık ağrım çok yoğundu o yüzden gittim adete üç gün kala her an adet olacak gibi oldum. Göğüsüm adete bir hafta kala hassaslaşırdı. Yine aynı olmuştu ama acısı çok farklıydı. Adete üç gün kala Beta hcg kanda 120.72 çıktı. İdrar testi de yaptım adetten bir gün önce. Anında kırmızı çıktı.
Geciktiği için umut var tabiki herkeste farklı olabilir ben 4 kala ovulasyonda silikten biraz koyu gördüm kanda baktirsaydim pozitifi düşük değerde olsa görürdüm senin ondan daha koyu olup kanda çıkmaması umudumu kırdı benim canım kist yok denemesine çok sevindim bekleyelim bakalim belki lh farklı bi hormon ya sonuçta tutunma yeni gerçekleşiyorsa hcg yı geç görebilirsin benim eş zamanlı yükseldi ikisi send3 belki farklı olurCanım doktor kist yok dedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi kist olmadığı için de gecikmesi hamilelikten olabilir dedi
Yumurta takibi yapmismiydin canimBattan 3 gun önce kahverengi akıntı geldi 2 gun gecti hala gelen giden yok. Yarın bat gunum eli kulağında bekliyorum. Varmı böyle bişey yaşayan daha önce ? Sonu ne oldu ?
Hmmmm anladım şimdiZaten testi pozitif görmen o gün yumurtladigin anlamına gelmiyor canım ben bu ay hem lh hem doktorda yumurta takibi yaptirdim cuma koyulaşmaya başladı cumartesi pozitifti doktor pazartesi başla çalışmalara dedi çünkü cuma yumurta 14 mm di arada 3 gün var
Test yaptınız mı?Battan 3 gun önce kahverengi akıntı geldi 2 gun gecti hala gelen giden yok. Yarın bat gunum eli kulağında bekliyorum. Varmı böyle bişey yaşayan daha önce ? Sonu ne oldu ?
Doktorum bisey demedi canm sadece cok susuz kalmissin rahimden belli oluyor demisti. Cidden o zamanlar hic su icmezdim 3 ay falan once. Ama kalin falan demedi. Bakalim canm seninki gibi olursa hala ihtimal var demektir.Ben de çok emindim 11 şubatta yumurtladığıma
Her şey akıntı falan paraleldi ama
O kadar emin olmavalla belli olmuyor ya
Adet olursan düşünürsün
Şimdiden üzülme
11 şubat ovulasyon testimi yükledim
Ama böyle çıkmasına rağmen anlaşılan o gün yumurtlamamışım
Eki Görüntüle 2119869
Doktorun rahim içinde kalınlaşma mı var dedi?
İnşallah hayırlısı olur
İnşallah yaDoktorum bisey demedi canm sadece cok susuz kalmissin rahimden belli oluyor demisti. Cidden o zamanlar hic su icmezdim 3 ay falan once. Ama kalin falan demedi. Bakalim canm seninki gibi olursa hala ihtimal var demektir.
Evet canım lh i koyu görmen yumurtladigini göstermiyor yukselir ama yumurtlama hic de olmaya bilir yukselir 1 gun sonrada olabilir 3 4 gun sonrada doktorlar o testlere güvenmiyor kendi doktoruma şahsen sormadımda ben çok uzun süre kullandım testi hep koyu günü ve ertesi günü değerlendiriyorduk yumurta takibiyle olmasida düşündürdü çokta takılmamak lazım koyu güne hic belli olmuyor onu anladım benHmmmm anladım şimdi
Ben koyu görünce 1 kere denedim
Sonraki denememiz taa 5 -6 ve 9 gün sonra
Artık hangisi denk geldi bilmiyorm
Amin amin inşallah her isteyene hayırlısıyla nasip Etsin. Umarım senin tutarRabbim tekrardan hayırlı değilse yasatmssin canım. Allah razı olsun adetim geçtikten sonra yapayım insaAllah
İnşallah canım bakalım 5 gün olmazsan gel dedi tekrarGeciktiği için umut var tabiki herkeste farklı olabilir ben 4 kala ovulasyonda silikten biraz koyu gördüm kanda baktirsaydim pozitifi düşük değerde olsa görürdüm senin ondan daha koyu olup kanda çıkmaması umudumu kırdı benim canım kist yok denemesine çok sevindim bekleyelim bakalim belki lh farklı bi hormon ya sonuçta tutunma yeni gerçekleşiyorsa hcg yı geç görebilirsin benim eş zamanlı yükseldi ikisi send3 belki farklı olur
Benim içimde de umut var. Ben kesin kanda pozitif çıkar diye bekliyorum. Belki geç yükselecektir.keşke çıksa şimdi şöyle oldu kızlar geçen ay ayın 2sinde benim kahverengi akıntım geldi bu 3 gün sürdü sonra ayın 5inden itibaren adet olmaya başladım zaten toplamda 8 gün adet oldum zaten bu bana göre çok gün yani şunu demek istiyorum size ben geçen ay adet günümü 5. gün olarak sayabilir miyim.Öyle olursa bugün 1 gün gecikmiş olur.Doktor rahim duvarın kalınlaşmış herhangi bir sıkıntın yok dedi allaha şükür büyük ihtimalle gebelik dedi.Ya benim içimde umut var hala ne bileyim öyle hissediyorum
Üzüldüm canım. Senin üzülmemene sevindim ama. Ver sipariş hep birlikte yorumlarız burda.Canım maalesef adet oldum bu ay ovulasyona başlıyorum birazdan sipariş vereceğim :)
Canim reglin 2. Gunu doktora git hem kan hem yumurtaliklrna baktirKızlar hormon testi ne zaman yaptırılır belirli bir günü var mı ? Bugün adet oldum hangi gün gitmeliyim doktora ? Randevu alacağım da