- 24 Şubat 2018
- 972
- 795
Vitamin falan kullaniyormusun canm eğer çok fazla halsiz isen bi Dr a görünBı ara artık halsizlik ten agliyacaktim oturmaktan yatmaktan bıktım inan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vitamin falan kullaniyormusun canm eğer çok fazla halsiz isen bi Dr a görünBı ara artık halsizlik ten agliyacaktim oturmaktan yatmaktan bıktım inan
Vitamin falan kullaniyormusun canm eğer çok fazla halsiz isen bi Dr a görün
Düşmüş mu e nabız a canm bakınca haber ver
Maalesef kırmızı kartı gördüm
Olsun canm düşer akşam bı daha bakarsın olmadı sabah bakarsın artikBaktım ama yok
2 ay önceki sonuçlar var en son
Yaa olsun be canın sağolsun üzülme
Geç olsun güç olmasın :)Olsun canm düşer akşam bı daha bakarsın olmadı sabah bakarsın artik
kesinlikle canmGeç olsun güç olmasın :)
Geç olsun güç olmasın :)
Canim benim sizlerle konusurum valla hicbir gece uyuyamiyorumki benheycandaninşALLAHHH CANIM.gece nasıl yatacan kız ben olsam uyuyamazdım heyecandan
Canım sen ovu hesaplayarak hamile kaldın dimi kaçıncı gün gördün koyu çizgiyi
Keşke öyle olsa :)
Bi de artacak mı diye panik yapmama gerek kalmaz :)
Bakalım sürprizlidir belki o da
Bence de az ama keşke 2000 olsa :)
Bi işe yaradıysam ne mutlu :)
Ben hesapladığımı sandım ama bence ovulasyon testinin gösterdiği gün yumurtlamadım hatta ondan 8-9 gün sonra olduğunu düşünüyorum
11 şubatta ovulasyon çift çizgi çıktı ben de bi daha yapmadım
Ama 26 şubatta kanda hcg negatif çıktı. Testin gösterdiği gün yumurtlayıp döllenme olsa negatif çıkmazdı diye düşünüyorum
Bence ben 18-19 şubat gibi yumurtladım
Keşke ovulasyon testine o hafta devam etseydim
Sana daha sağlıklı bilgi verebilirdim
Bebişim gittim ama yarın çıkıcak sonuç sonuç çıksın dedim ona göre yazayım ben degzdy canim gittin mi doktora.
Yazıcam canim benim hemen yazıcamMerak ettim bende canim yarin cikar cikmaz yaz ama mutlaka.
Canim bence bebek gelior demek yerlesme kanamasina benzior cunku hadi insallah tutunur bebegin canim