Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç sanmıyorum canım bir damla kahve kan çünkü akıntı değil ama inşallah öyledir bakalım hayırlısı olsun güzel moral verdin :)
Evet canim yerlesme kanamasi ole oluyormus kahverengi gbi birsey oda lekelenme gibi oluyormus oyuzden sen ilerleyen gunlerde bir test yaptr

E Efulimm41 canım ben adet oldum sandım ama bir damla kahverengi kan geldi çamaşırıma sabaha karşı şimdi hiçbir şey yok iki gün öncede tek bir damla kahve leke gelmişti şimdi bu ne demek adet geliyor mu demek ?
Sabah uyanır uyanmaz bi ateşini ölç canım. Bi de varsa LH testi yap. İkisi de olabilir. Devamı da gelebilir. Kesiledebilir. Ama adette olan daha koyu kıvamlı oluyor. Yerleşmede daha sulu oluyor.

Hiç sanmıyorum canım bir damla kahve kan çünkü akıntı değil ama inşallah öyledir bakalım hayırlısı olsun güzel moral verdin :)
Ya moralini bozmak gibi olmasın ama böyle birşey başıma gelmişti üç gün lekelenme şeklinde ufak ufak artık kesilmeyince 4. Gün doktora gittim ara kanama olduğununkistim olduğunu söylemişti. İnşallah değildir tabi ama çok bekletmeyin bir doktora görünün derim

günaydınnn kızlarrr :) benim batım 12 veya 13 mart ama dayanamayıp dün akşam test yaptım negatif çıktı:emir_bebek:yok mu dersiniz yoksa daha çok mu erken?

Bat bugun. Adet olmadm ama ovulasyon testine gore negatif. Adet olcakmisim gibi karin agrim var. Gece usume ve terlemeler. Bu ay da olmicak kizlar :KK43:

Yumurtlama dönemimde bu kadar kırmızı değildi dün yaptım anında kıpkırmızı oldu ben de sevindim hatta ama kanda çıkmadı

Eklentiler

• 66CBB507-5F90-441D-8CF0-E755A30730EA.jpeg
    66CBB507-5F90-441D-8CF0-E755A30730EA.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 56
olmadım daha çok ağrım var ama yok olmuyorum.Ben bu ay çok hissetmiştim doktor çok olumlu konuşmuştu ama yok işte rabbim vermedimi vermiyor
Sabretmekten başka çaren yok. Olsaydı çıkardı sanırım. İnşallah adet olmazsın da erken baktırmış ol.

X