Canım aynı şeyleri yaşıyoruz ikimizde inşallah hayırlara çıkarKızlar bugün bat günüm ama adet olmadım test yaptım negatif çıktıama ben günü gününe saati saatine olurdum.. ve sanki belirtileri üstümde taşıyorum çok yoğun akıntım var sancım var...
Evet canim maydonoz ama en onemlisi o dediğim cay cok iyi geliyor ben bu ay dusuremem 1 haftam var ama belki diger ay duser.Canım aynen bizim bu hormonu düşürmemiz lazım maydonoz iyi mi geliyormuş
Testini atsana canim bakalim bizlerde insallah olmazsin adet yumurtlma gununu biliyor muydun.?Kızlar bugün bat günüm ama adet olmadım test yaptım negatif çıktıama ben günü gününe saati saatine olurdum.. ve sanki belirtileri üstümde taşıyorum çok yoğun akıntım var sancım var...
Ya rahim testi yaptırmıştım biliyorsun ondan sonra yumurtlama kayabiliyormuş..ovulasyon testi elimde 5 tane vardı onları atayım o zaman yakaladım gibi geldi ama emin de olamadım o yüzden 3günde bir ilişki demişti doktor o şekilde uyguladım...Testini atsana canim bakalim bizlerde insallah olmazsin adet yumurtlma gununu biliyor muydun.?
Dostinex verseydi doktor keşke o anında düşürüyor belki o ara hemen kalırdınEvet canim maydonoz ama en onemlisi o dediğim cay cok iyi geliyor ben bu ay dusuremem 1 haftam var ama belki diger ay duser.
Canım bunlar ovulasyon mu hamilelik mi
Evet canm ya amiin ilk defa böyle oluyoCanım aynı şeyleri yaşıyoruz ikimizde inşallah hayırlara çıkar
Ahhh keşke gebelik testi olsa canm ya ama ovulasyonCanım bunlar ovulasyon mu hamilelik mi
Benim bugün yaptığım yine pozitifti canımAhhh keşke gebelik testi olsa canm ya ama ovulasyon
Yakalamissin ikinci test ayin kaciydi canim.
Yok canim doktora henuz gitmedim pazartesi gidicem işi cikmis izindeydi bunlari bem kendim arastirdim.Dostinex verseydi doktor keşke o anında düşürüyor belki o ara hemen kalırdın
İlk defa not etmedim ama 17si diye hatırlıyorumYakalamissin ikinci test ayin kaciydi canim.
Ozaman 1 gun atmis olabilir ileri adetin canim.İlk defa not etmedim ama 17si diye hatırlıyorum
normalde birinin adetinin gecikmesini anlarım. Ama yumurtlama gününü bilerek adet gününü hesaplayan birinin adetinin gecikmesini anlayamıyorum. Ya hormonel bi sıkıntı var ya stres var. Başka da bişey olamaz herhalde.
Kızlar bugün bat günüm ama adet olmadım test yaptım negatif çıktıama ben günü gününe saati saatine olurdum.. ve sanki belirtileri üstümde taşıyorum çok yoğun akıntım var sancım var...
Aynen canım. Ne zamandır deniyorsunuz bebiş içinSende bendensin desene. Hayırlısı aynen. Daha vakti gelmedi demek ki.. her nasip vaktine esirdir.
Ben senin yerinde olsam adeti beklemeden bi muayene olurdum. Gerçi adet olunca da hormon tahlili için gideceksin. En iyisi beklemek.Hormonlarım bozuk bence benim yumurtlamam olmadı bu ay
Lh yükseldi folikül çatladı ama içinden yumurta çıkmadı diye düşünüyorum
Hadi hayırlısı inşallah
Bi iki gün sonra yine test yap
İyi doktor bulamadımBen senin yerinde olsam adeti beklemeden bi muayene olurdum. Gerçi adet olunca da hormon tahlili için gideceksin. En iyisi beklemek.