Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
her şeyi gebeliğe yoruyoruz :KK70:
ben çok şaşırdım ya yıllardır başıma ilk defa geliyor.
psikoloji çok etkili bu işlerde, onu anladım.
o kadar çok isteyince beyne artık nasıl bi sinyal gidiyorsa, al bakalım regl olmak istemiyodun hiç olma dedi herhalde :KK70:
:-) normalde birinin adetinin gecikmesini anlarım. Ama yumurtlama gününü bilerek adet gününü hesaplayan birinin adetinin gecikmesini anlayamıyorum. Ya hormonel bi sıkıntı var ya stres var. Başka da bişey olamaz herhalde.

Kizlar bisi sorcam amcamin kizinda prolaktin 60cikmis ilac olarak dostinex vermiskerde aranizda kullanan varmi bunu

Ben kullandım canım düşürüyor ama maalesef strese devam ederse çıkıyor yeniden
Canim araştırdım biraz ben incir, kuru yemis, maden suyu, sut ve sut urunleri,yumurta cok su tuketmek dereotu yemek tarcin filan yukseltiyormus. Ayrica asiri egzersiz,meme ucunun uyarilmasi,stres de artiriyormus birde sekersiz bitki caylari acik cay icme vs. Gibi bukadari geldi aklima insallah düzelir hormonlar birde maydonoz ve testeredisli aslan pencesi bu kadar biraz karisik oldu .

Canm ya kafama takıldı ben normal de dahiliye gidiyorum.bebek düşünüyoruz normal mi bakmak için kadın doğum a mı gidiyim dahiliye mı?
Troid hormonu için aslında endokrin bölümüne gitmeliyiz ama dahiliye bölümüne gidiyoruz, hamile kalırsan kadın Doğum doktorun takip edebilir ama ilaç dozunu kimin ayarlaması gerek bilmiyorum

Anestezi altindaydi dimi rahim filmi sonrasi gebelik sansi %40 cikiyor deneyimini paylasirsin benimlede.
Yok anestezili değil o yüzden çok tedirginim. Evet öyleymiş doktorum da bir problem yoksa şansını artırmış olacağız dedi. Tabi yarın yazarım nasıl olduğunu

Kızlar bugün bat günüm ama adet olmadım test yaptım negatif çıktı:KK43: ama ben günü gününe saati saatine olurdum.. ve sanki belirtileri üstümde taşıyorum çok yoğun akıntım var sancım var... :işsiz:

Canim araştırdım biraz ben incir, kuru yemis, maden suyu, sut ve sut urunleri,yumurta cok su tuketmek dereotu yemek tarcin filan yukseltiyormus. Ayrica asiri egzersiz,meme ucunun uyarilmasi,stres de artiriyormus birde sekersiz bitki caylari acik cay icme vs. Gibi bukadari geldi aklima insallah düzelir hormonlar birde maydonoz ve testeredisli aslan pencesi bu kadar biraz karisik oldu .
Canım aynen bizim bu hormonu düşürmemiz lazım maydonoz iyi mi geliyormuş

X