Tamam canm o Zaman ben hamile kalmazsam dahiliye ye tekrar gidiyim Dr um çok iyi en azından ona göre yol cizerim.tesekkur ederim herşey içinTroid hormonu için aslında endokrin bölümüne gitmeliyiz ama dahiliye bölümüne gidiyoruz, hamile kalırsan kadın Doğum doktorun takip edebilir ama ilaç dozunu kimin ayarlaması gerek bilmiyorum
Varmış baya. Ama hormon tahlili yaptırsan iyi olurdu. İstersen devlet hastanesinde tahlil ver. Doktoruna gösterirsin ama.İyi doktor bulamadım
Kendi doktorum da işte hep 3 hafta sonraya randevu veriyor
10 gün kaldı ya artık sabredicem
Zamanı denk getirebilsem keşke. Çünkü yumurta takibi yapmak istiyorum demişti.
İyi gidiyor canım. Aşerme yok. Bulantı da çok yemek yersem oluyor sadece. Artmaz inşallah. Progestanı da madem kanaman yok bırak dedi doktor 4-5 gündür almıyorum.
Belirtiler geldi mi geri :) aynı mıSon 3 bata... heyecanlıyım :)
Kasık ağrılarım hala benimle beraber :) ama bat yaklaştığı için mi yoksa belirti mi kestiremiyorum artık :)Belirtiler geldi mi geri :) aynı mı
Ha birde akıntım var sadece bir gün azaldı sonra hiç kesilmedi :)Belirtiler geldi mi geri :) aynı mı
Ben yapmadım canm olmazsam yarın sabah tekrarlamayı düşünüyorum yine negatif olursa doktoruma gideceğim artıkmutlulukpesinde canım naptın ben bu sabah yaptım yine yok bişey
Aynen canım. Ne zamandır deniyorsunuz bebiş için
Arkadaşım var .O da diyor adet gecikmemden 5 gün sonra idrarda pozitife döndü diyor inşallah bizim de öyle olur.Bu arada hala ovulasyon testimde pozitif çıkıyor benim.Sende varsa sen de yapsana bakalımBen yapmadım canm olmazsam yarın sabah tekrarlamayı düşünüyorum yine negatif olursa doktoruma gideceğim artık
Sabahları içim dışıma çıkıyor benimİyi gidiyor canım. Aşerme yok. Bulantı da çok yemek yersem oluyor sadece. Artmaz inşallah. Progestanı da madem kanaman yok bırak dedi doktor 4-5 gündür almıyorum.
Evet canm bu 1 olucak takip eden programlar var indir onlardan birini çok işine yarar
Benim bitmişti canm ovulasyon testim..vee geldi kırmızılar maalesefArkadaşım var .O da diyor adet gecikmemden 5 gün sonra idrarda pozitife döndü diyor inşallah bizim de öyle olur.Bu arada hala ovulasyon testimde pozitif çıkıyor benim.Sende varsa sen de yapsana bakalım
Malesef ikisinde de kasık ağrısı oluyor. Gebelikte ayrıca ara ara keskin batmalar oluyor.Kasık ağrılarım hala benimle beraber :) ama bat yaklaştığı için mi yoksa belirti mi kestiremiyorum artık :)
Bak o güzel bi belirti :)Ha birde akıntım var sadece bir gün azaldı sonra hiç kesilmedi :)
Önceden lekelenme olduysa o günü 1nci kabul et.