Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşım var .O da diyor adet gecikmemden 5 gün sonra idrarda pozitife döndü diyor inşallah bizim de öyle olur.Bu arada hala ovulasyon testimde pozitif çıkıyor benim.Sende varsa sen de yapsana bakalım
Canim testini atsana bir bakalim belki biz görüruruz golge filan bu arada bende arkadasin gibi dusunuyorum hala umut var.

Bu ayi beraber bekliycez o zaman canim gerci benim bu ay olma ihtimali yok gibi ama kismet. Canim sizde hersey normal dimi esine de bakildi.
Ben direkt nisana kaldım ya
Şu gün bile adet başlasa +32 diyince nisan başı oluyor
Tabi halen adet olamadım
Normal zamanında başlasaydı 6 gün sonra ovulasyon dönemim olacaktı öfff

:))) ayy hadi inşallah bende öyle olurum :) evet napalım pozitif düşünelim her ay başka bi umut olmasa da olmuyor..anneannem söyledi banada onunda 4 çocuğunda öyle olmuş genetik sanırımsizinde hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah..

Ay canım aslında ben senin mesajlarını okuyorum yazacaktım ama gereksiz umutlandırmak da istemedim ama umarım öyle olur birbirimizi buradan tebrik ettiğimiz günler gelir :))

Ben direkt nisana kaldım ya
Şu gün bile adet başlasa +32 diyince nisan başı oluyor
Tabi halen adet olamadım
Normal zamanında başlasaydı 6 gün sonra ovulasyon dönemim olacaktı öfff
Bende anlam veremiyorum bu olana tam hatırlamıyorum ama bir tane hormonun degeri dusuk ya da yuksek olunca adet olmani engelliyormus randevunada cok var doktorun bir baksa kesin birsey soylerdi bende merak ettim.

Bende kırmızıyı ağrılı bir şekilde gördüm bugün, şimdi benim son 4 ay döngüm 35,40,41,38 herhalde artık böyle gider değil mi kızlar sadece bu ay gecikse dicem stresten ama değil bebek düşünmüyorken değişmeye başladı günlerim zaten bu daha ilk aydı

İnşallah sende de öyle olur :)
Amin inşallah. Darısı başına :)

Fena oluyor um sabıt bı doktorum da yok şimdilik nasıl edecem
Bilemedim mi ben kendi doktoruma sorayım diycem ama herkesin hamileliği farklı. Birinde sorun olmazken birinde olabiliyor. Bilemedim yani.

Bende anlam veremiyorum bu olana tam hatırlamıyorum ama bir tane hormonun degeri dusuk ya da yuksek olunca adet olmani engelliyormus randevunada cok var doktorun bir baksa kesin birsey soylerdi bende merak ettim.

Adet olursam hemen başka doktora gidip tahlil istiycem
Sonra kendi doktoruma devam eder testleri de gösteririm.

Allah allah bu kadar aralıklı olması yüzünden doktora gittin mi?

Adet olursam hemen başka doktora gidip tahlil istiycem
Sonra kendi doktoruma devam eder testleri de gösteririm.

Allah allah bu kadar aralıklı olması yüzünden doktora gittin mi?
Geçen ayki gecikmemde gittim smear bakıldı vajinal muayene yapıldı hiç bir problem yok dedi iltihap vardı iltihap için fitil kullandım kontrole gittiğimde smear sonucuda temizdi iltihapta bitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…