Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim adetim baya cok oluyor benim banada verir insallah.

Arkadaşlar bna yardımcı olur musunuz 15. Günümdeyim ovulasyon testim hala böylekafam çok karıştı Eki Görüntüle 2118201
Canim testlerini böyle toplu çekme birdaha yapılan yorumlar yanlış olur 5. Dakikada çek fotoğrafı sakla testi degil zaman geçtikçe ya koyulaşıyor ya siliklesiyor 11. Gün yumurtlama olmuş olabilir belki sabah yaptın akşam daha koyuydu yakalayamamış olabilirsin yada daha koyulasacak kaç günde bir adet olursun düzenli mi adetin

Canım almışsın sonuçlarını prolaktin kesinlikle engel hamileliğe ama bildiğim kadarıyla ilaçla düşüyor. Umarım hemen düşerse en kısa sürede bebişine kavuşursun
Canim kacirmisim yorumunu biraz kafam daginik bitki cayi aldim dusuren stresten oluyormus pazartesi de doktora gostercem esimde hersey iyi cikti ama.

Ewet cnm düzenlidr 30 31 günde bir oluyorm

nursenaa çok geçmiş senin de. aynı durumdayız gerçekten.
bende kahverengi akıntı da yok. beyaz ve az miktarda var.
lütfen artık olsun da geçsin ya.

galiba benim de senin gibi olacak. öyle mi oluyomuş gecikince. hazırlanmak falan. hadi inşallah.

Ewet cnm düzenlidr 30 31 günde bir oluyorm
16 17. Günlerde görürsün canım testlerini sabah yapıyorsan koyu gibi gelirse burda paylaş akşam tekrar test yap koyuluğu kaçırmazsın o zaman elinde fazla test varsa ilk ayınsa vücudunu tanımış olursun bazılarında lh 1 gün bile tam pozitif olmuyor bende 2 gün pozitif görüyorum mesela öğrenmiş olursun burda paylaş yardımcı oluruz yine ama daha var

Bncede daha var gibi geliyor öğlen 4 gibi ypıyorm cnm koyuluk gördüğüm de sabh akşam yapım o zaman yada bu iki gün sabh akşam mu ypim elimde test var o sıkıntı değil

Bncede daha var gibi geliyor öğlen 4 gibi ypıyorm cnm koyuluk gördüğüm de sabh akşam yapım o zaman yada bu iki gün sabh akşam mu ypim elimde test var o sıkıntı değil
4 gibi başladıysan 4 gibi yap canım ben 12 de yapıyordum iyi oluyordu sen birde 11 12 gibi yaparsın öylede olur koyulaşır gibi gelirse yap yoksa öyle birden çıkmaz ama çok var yapayım kendimi tanıtım diyorsan sen bilirsin ben ilk ay baya boca etmiştim kendimi çözünce 5 6 tane yetiyor bir aya

Anladm cnm bnm ben bu ay bi bakım ne zaman çatlıyor paylaşırm buradan yardım alırm yne sizden:)

Aynen canım çok belli olmuyor zaten.Bak şurda minnacık
Bazen gözle görülen fotoğrafta çıkmayabiliyor. Eşine göster diycem ama erkekler hiç göremiyor. Herkes tebrik ederken beni, burda bişey yok ki demişti eşim
Sen gördüğüne inanıyorsan tekrarla testi.

Adet erken gelse bebek istiyor rahim derler geç gelse gebeliğe hazırlıyor kendini derler :) ne kadar pozitif düşünüyoruz ülkece :)
Gerçi bende 38 gün adet olduğum günden sonra ki ay hamile kaldım 35 günde gelecekti o ay da. Normalde döngüm 29.

her şeyi gebeliğe yoruyoruz
ben çok şaşırdım ya yıllardır başıma ilk defa geliyor.
psikoloji çok etkili bu işlerde, onu anladım.
o kadar çok isteyince beyne artık nasıl bi sinyal gidiyorsa, al bakalım regl olmak istemiyodun hiç olma dedi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…