- 24 Şubat 2018
- 972
- 795
İnşallah canmİnşallah düşmüştür baya yüksekmiş
Tamam canim :)Anladm cnm bnm ben bu ay bi bakım ne zaman çatlıyor paylaşırm buradan yardım alırm yne sizden:)
her şeyi gebeliğe yoruyoruz
ben çok şaşırdım ya yıllardır başıma ilk defa geliyor.
psikoloji çok etkili bu işlerde, onu anladım.
o kadar çok isteyince beyne artık nasıl bi sinyal gidiyorsa, al bakalım regl olmak istemiyodun hiç olma dedi herhalde
İnşallah olur bebişim gelir banaBazen gözle görülen fotoğrafta çıkmayabiliyor. Eşine göster diycem ama erkekler hiç göremiyor. Herkes tebrik ederken beni, burda bişey yok ki demişti eşim
Sen gördüğüne inanıyorsan tekrarla testi.
Bende de 60 cikti ama henuz doktora gitmedim herkese o ilac veriliyormuş dusurmwsi icin.Kizlar bisi sorcam amcamin kizinda prolaktin 60cikmis ilac olarak dostinex vermiskerde aranizda kullanan varmi bunu
Canm ya kafama takıldı ben normal de dahiliye gidiyorum.bebek düşünüyoruz normal mi bakmak için kadın doğum a mı gidiyim dahiliye mı?İnşallah düşmüştür baya yüksekmiş
Ben kullandım canım düşürüyor ama maalesef strese devam ederse çıkıyor yenidenKizlar bisi sorcam amcamin kizinda prolaktin 60cikmis ilac olarak dostinex vermiskerde aranizda kullanan varmi bunu
nursenaa çok geçmiş senin de. aynı durumdayız gerçekten.
bende kahverengi akıntı da yok. beyaz ve az miktarda var.
lütfen artık olsun da geçsin ya.
Yarın duruma göre kan tahlili yaptırıcam sanırım
Canim araştırdım biraz ben incir, kuru yemis, maden suyu, sut ve sut urunleri,yumurta cok su tuketmek dereotu yemek tarcin filan yukseltiyormus. Ayrica asiri egzersiz,meme ucunun uyarilmasi,stres de artiriyormus birde sekersiz bitki caylari acik cay icme vs. Gibi bukadari geldi aklima insallah düzelir hormonlar birde maydonoz ve testeredisli aslan pencesi bu kadar biraz karisik oldu .Ben kullandım canım düşürüyor ama maalesef strese devam ederse çıkıyor yeniden
Çok şükür bu tedavi edilecek birşey erkekte problem olması daha kötü takma kafana geç olsun güç olmasınCanim kacirmisim yorumunu biraz kafam daginik bitki cayi aldim dusuren stresten oluyormus pazartesi de doktora gostercem esimde hersey iyi cikti ama.
Troid hormonu için aslında endokrin bölümüne gitmeliyiz ama dahiliye bölümüne gidiyoruz, hamile kalırsan kadın Doğum doktorun takip edebilir ama ilaç dozunu kimin ayarlaması gerek bilmiyorumCanm ya kafama takıldı ben normal de dahiliye gidiyorum.bebek düşünüyoruz normal mi bakmak için kadın doğum a mı gidiyim dahiliye mı?
Evet o yuzden biraz daha iyiyim pazartesi doktor ne diycek bakalim.Çok şükür bu tedavi edilecek birşey erkekte problem olması daha kötü takma kafana geç olsun güç olmasın
İyi şeyler söyleyecek inşallah kalbini temiz tut bende yarın rahim filmi çekilcem benim ki ne diyecek bende onu merak ediyorumEvet o yuzden biraz daha iyiyim pazartesi doktor ne diycek bakalim.
Anestezi altindaydi dimi rahim filmi sonrasi gebelik sansi %40 cikiyor deneyimini paylasirsin benimlede.İyi şeyler söyleyecek inşallah kalbini temiz tut bende yarın rahim filmi çekilcem benim ki ne diyecek bende onu merak ediyorum
Yok anestezili değil o yüzden çok tedirginim. Evet öyleymiş doktorum da bir problem yoksa şansını artırmış olacağız dedi. Tabi yarın yazarım nasıl olduğunuAnestezi altindaydi dimi rahim filmi sonrasi gebelik sansi %40 cikiyor deneyimini paylasirsin benimlede.
Canim.oncesinde agri kesici alirsin niraz rahatlatir seni zaten çok kisa sürüyormuş insallah cok kolay olur.Yok anestezili değil o yüzden çok tedirginim. Evet öyleymiş doktorum da bir problem yoksa şansını artırmış olacağız dedi
Canım aynen bizim bu hormonu düşürmemiz lazım maydonoz iyi mi geliyormuşCanim araştırdım biraz ben incir, kuru yemis, maden suyu, sut ve sut urunleri,yumurta cok su tuketmek dereotu yemek tarcin filan yukseltiyormus. Ayrica asiri egzersiz,meme ucunun uyarilmasi,stres de artiriyormus birde sekersiz bitki caylari acik cay icme vs. Gibi bukadari geldi aklima insallah düzelir hormonlar birde maydonoz ve testeredisli aslan pencesi bu kadar biraz karisik oldu .