Canım ikili test yaptırdınmiBenim kine baya bi bakti kuzumda anliyamadi. Hem erkege hem kiza uyumlu annesi onumuzdeki ay soyliyim dedi :))
Pko filan mı vardı? İnsanın hem içi sıkılır hem de patlayacak çatacak yer arar.37. Gün
İnsan bu kadar çok adet olmak isteyince de olamıyo öff içim sıkıldı
İnşallah düşmüştür baya yüksekmişCanm Benim Dr ilk gittiğimde değer 12 iydi.ilacla bir ay sonra 4 düştü sınırda dedi dr.su an 1 ay daha geçti kaç oldu bilmiyorum bir sonra gidicem durum a göre eğer bu ay hamile kalmazsam giderim tekrardan.
Pko filan mı vardı? İnsanın hem içi sıkılır hem de patlayacak çatacak yer arar.
Pko filan mı vardı? İnsanın hem içi sıkılır hem de patlayacak çatacak yer arar.
Yeni oluşmuş olabilir mi? Yoksa bu kadar uzaması normal değil sanırım. Pms Amerika'da cinayetlerde hafifletici nedenmis, bence cok dogru. Bugun ben de yuzeysel bir temizlik yaptim, nevresimleri degistirdim yikadim. Beslenme uzmani ile haftalik gorusmem vardi, 1 kilo gitmis bile yag oranim da dususe gecmis. Sanirim ben bu isi 1,5-2 ayda filan halledecek gibiyim.eşim de şehir dışında anca kendi kendime çatıyorum
temizliğe sardım
Evet canim sali gunu ense kalinliginada bakildi testte yapildi. Testin sonucu 1 haftaya cikacak. Ama gelisimi ensesi falan cok guzel dedi doktor masallah hersey normalCanım ikili test yaptırdınmi
Yeni oluşmuş olabilir mi? Yoksa bu kadar uzaması normal değil sanırım. Pms Amerika'da cinayetlerde hafifletici nedenmis, bence cok dogru. Bugun ben de yuzeysel bir temizlik yaptim, nevresimleri degistirdim yikadim. Beslenme uzmani ile haftalik gorusmem vardi, 1 kilo gitmis bile yag oranim da dususe gecmis. Sanirim ben bu isi 1,5-2 ayda filan halledecek gibiyim.
bu kadar çabuk kilo verebilmen süper.Yeni oluşmuş olabilir mi? Yoksa bu kadar uzaması normal değil sanırım. Pms Amerika'da cinayetlerde hafifletici nedenmis, bence cok dogru. Bugun ben de yuzeysel bir temizlik yaptim, nevresimleri degistirdim yikadim. Beslenme uzmani ile haftalik gorusmem vardi, 1 kilo gitmis bile yag oranim da dususe gecmis. Sanirim ben bu isi 1,5-2 ayda filan halledecek gibiyim.
Aslinda Ben bmi olarak normal sinirdayim. Sadece gebelik oncesi yag oranim dussun istemistim. Ilk iki hafta seker yasak (meyveden sekeri alabiliyorum) bir de beyaz ekmek. Onun yerine tam bugday ekmegi var. ilginc olan cig kuruyemisleri yerken icindeki o eser miktar sekeri artik dilim anlayabiliyor. Bu farkindalik aslinda dort haftada filan olusuyormus.bu kadar çabuk kilo verebilmen süper.
diyetinde yasak olan neler var?
İyi çok şükür canım darısı bize inşallahEvet canim sali gunu ense kalinliginada bakildi testte yapildi. Testin sonucu 1 haftaya cikacak. Ama gelisimi ensesi falan cok guzel dedi doktor masallah hersey normal
Aslinda Ben bmi olarak normal sinirdayim. Sadece gebelik oncesi yag oranim dussun istemistim. Ilk iki hafta seker yasak (meyveden sekeri alabiliyorum) bir de beyaz ekmek. Onun yerine tam bugday ekmegi var. ilginc olan cig kuruyemisleri yerken icindeki o eser miktar sekeri artik dilim anlayabiliyor. Bu farkindalik aslinda dort haftada filan olusuyormus.
Aslinda Ben bmi olarak normal sinirdayim. Sadece gebelik oncesi yag oranim dussun istemistim. Ilk iki hafta seker yasak (meyveden sekeri alabiliyorum) bir de beyaz ekmek. Onun yerine tam bugday ekmegi var. ilginc olan cig kuruyemisleri yerken icindeki o eser miktar sekeri artik dilim anlayabiliyor. Bu farkindalik aslinda dort haftada filan olusuyormus.
Kafam ne kdar karışmış ya, ne biçim yanlış anlamışım.
O tabiki oluşmuş olabilir
Oluştuysa da anlarız 10 gün sonra doktora gideceğim. Bakalım ne çıkacak bu saçmalığın sebebi...
Süpermiş.
Ben de öyle besleniyorum 8 gündür.
Zaten şeker tüketmiyordum ekmeği de kestim
Çok daha sağlıklı hissediyorum. Meyveler bile aşırı tatlı geliyor, ben de bana öyle geliyor sanmıştım. Demek sana da olmuş :)
11. Gün yumurtlamış olabilir misin?Arkadaşlar bna yardımcı olur musunuz 15. Günümdeyim ovulasyon testim hala böylekafam çok karıştı Eki Görüntüle 2118201
Zannetmiyorm cnm kasıklarımda ağrı fln olmadı hoş ilk defa bu kadar dikkatli takip ediyorm 11. Günün çizgisi net ama çizgisi ince buradaki arkadaşlar çizginin kaçında olması gerektiğini söylemişler di11. Gün yumurtlamış olabilir misin?
Arkadaşlar bna yardımcı olur musunuz 15. Günümdeyim ovulasyon testim hala böylekafam çok karıştı Eki Görüntüle 2118201
S Spizella ben de aynı durumdayım BAT 24 şubattı Çarşamba gününden beri sadece peçeteye gelen çok az kahverengi akıntım var sadece dün bi ara kanama başladı sandım peçeteye geldi ama devamı yok şiştim iyice bakalım ne zaman sökülücezyani bilmiyorum k,i
Eki Görüntüle 2118115
Bu benim takvimim.
Ben ayın 11 i ovulasyon günüm diye düşünmüştüm
Diyelim o gün değildi
Pazartesi de yani 26 sında kan testi negatif çıktığına göre olası bi gebeliğin o sırada kanda çıkmaması için sanki 19 -20 şubat ya da daha sonraki bi tarihte yumurtlamış olmam lazım.
Ben hamile olduğumu düşünmüyorum aslında. Ama insan hep bi acaba mı diyor.