Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha olmamis pozitif test ikisinde ayni koyulukta olmasi lazim 11 gun en koyusu ama oda pozitif kalbul edilmez sen yine degerlendir 2 gunde bir.Ewet cnm 7 sürüyor bilemedim ya sen ne durumdasın
Canimm adet olmadin daha uzulme lutfen olursanda kismet boyleymis diycez diger aya hazirlnacaz test tekrar yaparsan icini acmadan atarmisin birde oyle bakariz.Valla bilmiyorum ki canım çok moralim bozuldu çok umutluydum bu ay
Değerlndiriyorz cnm ama galiba 17.günümde çatliyacak hiç bir karartı felan yok o yüzden size danışmak istedimDaha olmamis pozitif test ikisinde ayni koyulukta olmasi lazim 11 gun en koyusu ama oda pozitif kalbul edilmez sen yine degerlendir 2 gunde bir.
Öyle kuzum .Tamam yarın sabah yaparım tekrar olmazsamCanimm adet olmadin daha uzulme lutfen olursanda kismet boyleymis diycez diger aya hazirlnacaz test tekrar yaparsan icini acmadan atarmisin birde oyle bakariz.
Sen bu sekilde devm et canim test de her gun yap bakalim belki bu ay gec yumurtlama olck bilinemez.Değerlndiriyorz cnm ama galiba 17.günümde çatliyacak hiç bir karartı felan yok o yüzden size danışmak istedim
Yni gordum ovulasyon testini canim giremedim bugun testin baya koyu cikmis umutlandirmak istemem ama bekleyelim adet olcakmisin bakalim.Öyle kuzum .Tamam yarın sabah yaparım tekrar olmazsam
Ewet cnm 7 sürüyor bilemedim ya sen ne durumdasın
Anladm canım teşekkür ederim adetim 30-31 gün sürüyor bu şekilde yumurtlama normal miSen bu sekilde devm et canim test de her gun yap bakalim belki bu ay gec yumurtlama olck bilinemez.
Tabiki 16 ve ya 17 gun koyulasma olmali faha gec olursa adetinde daha gec olur ama gec olsada insallah goruuruz pozitifi.Anladm canım teşekkür ederim adetim 30-31 gün sürüyor bu şekilde yumurtlama normal mi
Aynen biz de gün aşırı değerlndiriyorz ama 11. Gün koyulaşınva danışayım dedm :)Bende yapıyorum canım ama daha koyulaşma yok..benim geçen ay adetim 44 günde oldu aslında döngüm 32-33 gün bu ay nasıl olur bilmiyorum ilk defa bu kadar gecikti etrafımda rahim hazırlanıyor falan dediler umutlandım bakalım.. daha bir kaç gün daha var diye düşünüyorum ama gün aşırı da değerlendiriyorum :)
Ya baş dönmem var çok fena bir de yeni yeni göğüslerim çok ağrıyor artık baş dönmem ondan mu vertigo falan mı oldum bilmiyorum.Sağ kasığımda elime gelen bi şişlik var.Çok fazla bastırdığımda acıyor.Ve daha adette olmadım.Normalde klomen kullanınca tam 28. gününde geliyor kanama.Birde bugün beyaz akıntı gelmiş çamaşırım koyu renk bayağı bembeyaz olmuş ama genel anlamda kuru bir akıntı bu devamlı gelen değil.Bilmiyorum rabbim hayırlısını versin hepimiz için ama adet olacakmışım gibi de gelmiyor bana.Yni gordum ovulasyon testini canim giremedim bugun testin baya koyu cikmis umutlandirmak istemem ama bekleyelim adet olcakmisin bakalim.
Benim böyleEwet cnm 7 sürüyor bilemedim ya sen ne durumdasın
Benim o beyaz akintidan sonra geliyor adet vertigo olmamistir belki stresten de olabilir bas donmesi bu gece gelmezse yarin test yaparsin canim benim de proloktin 60 cikmis tsh da azcik yuksek diger seyler normal esimde de hicbirsey cikmadi icirsdiklerim ise yaramis azcik uzuldum ama geçti.Ya baş dönmem var çok fena bir de yeni yeni göğüslerim çok ağrıyor artık baş dönmem ondan mu vertigo falan mı oldum bilmiyorum.Sağ kasığımda elime gelen bi şişlik var.Çok fazla bastırdığımda acıyor.Ve daha adette olmadım.Normalde klomen kullanınca tam 28. gününde geliyor kanama.Birde bugün beyaz akıntı gelmiş çamaşırım koyu renk bayağı bembeyaz olmuş ama genel anlamda kuru bir akıntı bu devamlı gelen değil.Bilmiyorum rabbim hayırlısını versin hepimiz için ama adet olacakmışım gibi de gelmiyor bana.
Canım prolaktin çok önemli birşey benim 26 ydı doktor prolaktinden olmuyor dedi direk.Ve prolaktin sadece stresten ve üzüntüden yükseliyor.Adetinde azalma var mı bende direk adetimi azalttı dostinex diye ilaç vermişti doktor bana.Benim o beyaz akintidan sonra geliyor adet vertigo olmamistir belki stresten de olabilir bas donmesi bu gece gelmezse yarin test yaparsin canim benim de proloktin 60 cikmis tsh da azcik yuksek diger seyler normal esimde de hicbirsey cikmadi icirsdiklerim ise yaramis azcik uzuldum ama geçti.
Senin adetin kaç gün sürüyor cnmEki Görüntüle 2118223
Benim böyle