Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşım öylesine yaptırmıştı yumurtlamadan bi hafta sonra falan çıkmamıştı bi sonraki hafta idrarda çıkmıştı
Aaaa tamam canm bat i beklemek en mantıklısi ben tam bat günü yola çıkıyorum 4 gün evde olmucak meraktan catlarim artık tabi adet olmazsam

Kanda gebelik bat tan ne kadar önce yapılırsa çıkar kızlar
Bu yumurtlamaya bagli olarak degisir canim yumurtlama gununu biliyorsan 3. gune dollense yerleşme falan derken kanda en erken 7. Günde çıkar battan 7 gün önce bu kişiden kişiyede değişir

Kızlar merhaba beni de ekler misiniz benim de bat 23 mart Cumartesi günü rahim filmi çektireceğim. Umarım hamile kalırım rahim filminden sonra hamile kalma ihtimali çok yükseliyormuş

Kızlar merhaba beni de ekler misiniz benim de bat 23 mart Cumartesi günü rahim filmi çektireceğim. Umarım hamile kalırım rahim filminden sonra hamile kalma ihtimali çok yükseliyormuş
Hoşgeldin canım naz ekliyor oda bikac gündür yok evet öyle diyorlar inşallah kalırsın bir sorunun yoktur ben çift rahimli olduğumu öğrenmiştim 11. Ayda cektirmistim henüz hamile değilim inşallah sen kalırsın ovulasyon testi kullanıyor musun

Bu yumurtlamaya bagli olarak degisir canim yumurtlama gununu biliyorsan 3. gune dollense yerleşme falan derken kanda en erken 7. Günde çıkar battan 7 gün önce bu kişiden kişiyede değişir
Canm dün başladı yumurtlama günüm yumurtlama günum sancılı oluyor çünkü dün birliktelik oldu tuttu mu tutmadimi belli değil ama hayırlısı olsun bakalim

Canm dün başladı yumurtlama günüm yumurtlama günum sancılı oluyor çünkü dün birliktelik oldu tuttu mu tutmadimi belli değil ama hayırlısı olsun bakalim
Erken öğreneyim diyorsan 10. Gün batırabilirsin canım çıkar diye duaunuyorum

Yok ovulasyon kullanmıyorum. Geçen ay doktora kontrolüne başladım bu ay filmde bir problem çıkmazsa doktor takip edecek iki günde kontrol İçin gideceğim.benim bir arkadaşımınında çift Rahmi vardı doktor bu avantaj hamile kalmanı kolaylaştırır demişti hakikatende korunmayı bıraktığı ay hamile kalmıştı. Hayırlısıyla en kısa sürede sende alırsın bebeğini kucağına inşallah

Morfoloji hangisi oluyor canım birde kusura bakma çok sordum lifekasyon ne demek
Sperm vücuttan bırakıldıktan sonra sıvılaşma olması gerekiyor ve bunun süresi önemli buna lifekasyon süresi deniyor normali 20 dakika diye hatirliyorum canım morfolojiyede her merkez faklı bakıyor senin neye göre baktıklarını ben anlayamadım referans değer olmadığından

Allah gönlüne göre versin canm.insallah seninde kolaylaşır

Inşallah canım benim 10. Ayim adeti bekliyorum 5 mart inşallah sende en kısa zamanda kalırsın rahim filmi ufak tıkanıklıkları açtığı için bir kaç ay şansın fazla diyorlar inşallah hamile kalmana sebep olir seninde güzel haberler alırsın bir problem yoktur da

Öyleymiş doktorum temizleniyor rahim bir aksilik çıkmazsa üç ay içinde kalırsın dedi. Bir seneden fazladır bekliyorum umarım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…