- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
Folik asit biriken bişey değil ki. Nasıl yani dolmuştur ne demek.
Aaaa tamam canm bat i beklemek en mantıklısi ben tam bat günü yola çıkıyorum 4 gün evde olmucak meraktan catlarim artık tabi adet olmazsamArkadaşım öylesine yaptırmıştı yumurtlamadan bi hafta sonra falan çıkmamıştı bi sonraki hafta idrarda çıkmıştı
Kırmızılar gelmez ise 6 mart test yapcam canım evet az kaldi artikO cizgiyi gebelik testinde gorcez insallah test yapma artik adet gunu yaparsin az kaldi zaten cnm.
Güzel haberler ver bizeAaaa tamam canm bat i beklemek en mantıklısi ben tam bat günü yola çıkıyorum 4 gün evde olmucak meraktan catlarim artık tabi adet olmazsam
Bu yumurtlamaya bagli olarak degisir canim yumurtlama gununu biliyorsan 3. gune dollense yerleşme falan derken kanda en erken 7. Günde çıkar battan 7 gün önce bu kişiden kişiyede değişirKanda gebelik bat tan ne kadar önce yapılırsa çıkar kızlar
Sonuçlar iyi canım korkulacak birşey yok lifekasyon süresi biraz uzun gibi geldi 20 dk normaldi diye hatırlıyorum onuKızlar sonuçlar çıktı bilgisi olan doktor dan önce yorumlar mı inşallah kötü bişey yoktur 7 aydır bekliyoruz
Sağolasın canım inşallah tez zamanda darısı başınıza olsunCanim tebrik ederim darisi bizlere.
Hoşgeldin canım naz ekliyor oda bikac gündür yok evet öyle diyorlar inşallah kalırsın bir sorunun yoktur ben çift rahimli olduğumu öğrenmiştim 11. Ayda cektirmistim henüz hamile değilim inşallah sen kalırsın ovulasyon testi kullanıyor musunKızlar merhaba beni de ekler misiniz benim de bat 23 mart Cumartesi günü rahim filmi çektireceğim. Umarım hamile kalırım rahim filminden sonra hamile kalma ihtimali çok yükseliyormuş
Canm dün başladı yumurtlama günüm yumurtlama günum sancılı oluyor çünkü dün birliktelik oldu tuttu mu tutmadimi belli değil amaBu yumurtlamaya bagli olarak degisir canim yumurtlama gununu biliyorsan 3. gune dollense yerleşme falan derken kanda en erken 7. Günde çıkar battan 7 gün önce bu kişiden kişiyede değişir
Sonuçlar iyi canım korkulacak birşey yok lifekasyon süresi biraz uzun gibi geldi 20 dk normaldi diye hatırlıyorum onu
Erken öğreneyim diyorsan 10. Gün batırabilirsin canım çıkar diye duaunuyorumCanm dün başladı yumurtlama günüm yumurtlama günum sancılı oluyor çünkü dün birliktelik oldu tuttu mu tutmadimi belli değil amahayırlısı olsun bakalim
Yok ovulasyon kullanmıyorum. Geçen ay doktora kontrolüne başladım bu ay filmde bir problem çıkmazsa doktor takip edecek iki günde kontrol İçin gideceğim.benim bir arkadaşımınında çift Rahmi vardı doktor bu avantaj hamile kalmanı kolaylaştırır demişti hakikatende korunmayı bıraktığı ay hamile kalmıştı. Hayırlısıyla en kısa sürede sende alırsın bebeğini kucağına inşallahHoşgeldin canım naz ekliyor oda bikac gündür yok evet öyle diyorlar inşallah kalırsın bir sorunun yoktur ben çift rahimli olduğumu öğrenmiştim 11. Ayda cektirmistim henüz hamile değilim inşallah sen kalırsın ovulasyon testi kullanıyor musun
Tamam canm teşekkür ederimErken öğreneyim diyorsan 10. Gün batırabilirsin canım çıkar diye duaunuyorum
Sperm vücuttan bırakıldıktan sonra sıvılaşma olması gerekiyor ve bunun süresi önemli buna lifekasyon süresi deniyor normali 20 dakika diye hatirliyorum canım morfolojiyede her merkez faklı bakıyor senin neye göre baktıklarını ben anlayamadım referans değer olmadığındanMorfoloji hangisi oluyor canım birde kusura bakma çok sordum lifekasyon ne demek
Allah gönlüne göre versin canm.insallah seninde kolaylaşırYok ovulasyon kullanmıyorum. Geçen ay doktora kontrolüne başladım bu ay filmde bir problem çıkmazsa doktor takip edecek iki günde kontrol İçin gideceğim.benim bir arkadaşımınında çift Rahmi vardı doktor bu avantaj hamile kalmanı kolaylaştırır demişti hakikatende korunmayı bıraktığı ay hamile kalmıştı. Hayırlısıyla en kısa sürede sende alırsın bebeğini kucağına inşallah
Inşallah canım benim 10. Ayim adeti bekliyorum 5 mart inşallah sende en kısa zamanda kalırsın rahim filmi ufak tıkanıklıkları açtığı için bir kaç ay şansın fazla diyorlar inşallah hamile kalmana sebep olir seninde güzel haberler alırsın bir problem yoktur daYok ovulasyon kullanmıyorum. Geçen ay doktora kontrolüne başladım bu ay filmde bir problem çıkmazsa doktor takip edecek iki günde kontrol İçin gideceğim.benim bir arkadaşımınında çift Rahmi vardı doktor bu avantaj hamile kalmanı kolaylaştırır demişti hakikatende korunmayı bıraktığı ay hamile kalmıştı. Hayırlısıyla en kısa sürede sende alırsın bebeğini kucağına inşallah
Amin hepimizin inşallah...Allah gönlüne göre versin canm.insallah seninde kolaylaşır
Öyleymiş doktorum temizleniyor rahim bir aksilik çıkmazsa üç ay içinde kalırsın dedi. Bir seneden fazladır bekliyorum umarım olur.Inşallah canım benim 10. Ayim adeti bekliyorum 5 mart inşallah sende en kısa zamanda kalırsın rahim filmi ufak tıkanıklıkları açtığı için bir kaç ay şansın fazla diyorlar inşallah hamile kalmana sebep olir seninde güzel haberler alırsın bir problem yoktur da