- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 30
Öyleymiş doktorum temizleniyor rahim bir aksilik çıkmazsa üç ay içinde kalırsın dedi. Bir seneden fazladır bekliyorum umarım olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyleymiş doktorum temizleniyor rahim bir aksilik çıkmazsa üç ay içinde kalırsın dedi. Bir seneden fazladır bekliyorum umarım olur.
Hormon problemin yoksa eşinin spermleri normalse filde iyi cikarsa kalırsın canımÖyleymiş doktorum temizleniyor rahim bir aksilik çıkmazsa üç ay içinde kalırsın dedi. Bir seneden fazladır bekliyorum umarım olur.
Benimkide 24 mart bende hormon testi yaptirdim rahim filmini hemen mi cektirdin yoksa belli bir süre sonramı.Kızlar merhaba beni de ekler misiniz benim de bat 23 mart Cumartesi günü rahim filmi çektireceğim. Umarım hamile kalırım rahim filminden sonra hamile kalma ihtimali çok yükseliyormuş
Hormonlarda ve eşimde bir problem yok çok şükür inşallah filmdede çıkmaz. Sen 10 aydır mı bekliyorsun doktora gidiyor musun?Hormon problemin yoksa eşinin spermleri normalse filde iyi cikarsa kalırsın canım
Yok canım ben hormon tahlillerini 10 ay önce yaptırmıştım bir problem yoktu doktor bana bir sene dene olmazsa gelirsin demişti olmayınca geçen ay yine gittim şimdi rahim filmi istedi işte bir bakalım ona göre başlayalım takibe ya da tedaviye dedi. Hormon testinin sonuçlarını aldın mı bir problem yoktur inşallahBenimkide 24 mart bende hormon testi yaptirdim rahim filmini hemen mi cektirdin yoksa belli bir süre sonramı.
Gittim canim 10 ayim oncesindede cok korunmadim duzenli 10 aydir hormonel bir problemim yok esiminde degerleri iyi tupler acik hersey normal dedi doktor bu ay son olarak yumurta takibi yapalim ilacsiz catliyormu yumurtan dedi pazartesi progesteron baktirdim 21.8 cikti oda cok cok iyi daha göstermedim doktora sonucu ama 10 üzeri çıkarsa hic bir problemin yok istiyorum diye aşılama tedavisi yapılır dedi bekliyorum bakalım bendeHormonlarda ve eşimde bir problem yok çok şükür inşallah filmdede çıkmaz. Sen 10 aydır mı bekliyorsun doktora gidiyor musun?
Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
Çok şükür bir problem yoksa kuzucuğun zamanını bekliyordur. En kısa sürede gelir inşallahGittim canim 10 ayim oncesindede cok korunmadim duzenli 10 aydir hormonel bir problemim yok esiminde degerleri iyi tupler acik hersey normal dedi doktor bu ay son olarak yumurta takibi yapalim ilacsiz catliyormu yumurtan dedi pazartesi progesteron baktirdim 21.8 cikti oda cok cok iyi daha göstermedim doktora sonucu ama 10 üzeri çıkarsa hic bir problemin yok istiyorum diye aşılama tedavisi yapılır dedi bekliyorum bakalım bende
Yardımcı madde, etkin maddenin taşınmasını, hasta tarafından emilmesini sağlar. "İçindeki folik asit düşük" demek için, 1 mg folik asit var gerisi 4 mg yardımcı madde vs olması gerekirdi ki bu söz konusu olamaz :)Bi tık altına baksaymışsın 5 mg'ın tamamının folik asit olmadığını anlardın aslında çok yaklaşmışsın :)
Eki Görüntüle 2117584
Doktorların çok demesinin nedeni zarar vermesi değil. Sonuçta bi vitamin, b9 vitamini. Emilimi için vücut uğraşıyor yoruyor kendini. Tamam 1 kg da içsen vücut gerektiğini kullanacak kalanını idrarla atacak bunda hem fikiriz. Ama bir zararı olmaz. Sadece fazla kullanımında enfeksiyon olmuş gibi idrarda yanmaya rastlanır. Başka da hiçbişey olmaz. Herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Düşüncelerine saygı duyuyorum. Seni ikna etmek için yazmadım onu da yanlış anlama belki bi ihtimal yazımızı okuyan olur yanlış öğrenmesinler diye anlatıyorum.
Bi tık altına baksaymışsın 5 mg'ın tamamının folik asit olmadığını anlardın aslında çok yaklaşmışsın :)
Eki Görüntüle 2117584
Doktorların çok demesinin nedeni zarar vermesi değil. Sonuçta bi vitamin, b9 vitamini. Emilimi için vücut uğraşıyor yoruyor kendini. Tamam 1 kg da içsen vücut gerektiğini kullanacak kalanını idrarla atacak bunda hem fikiriz. Ama bir zararı olmaz. Sadece fazla kullanımında enfeksiyon olmuş gibi idrarda yanmaya rastlanır. Başka da hiçbişey olmaz. Herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Düşüncelerine saygı duyuyorum. Seni ikna etmek için yazmadım onu da yanlış anlama belki bi ihtimal yazımızı okuyan olur yanlış öğrenmesinler diye anlatıyorum.
Benimde 8. Günm biteli cnm ovulasyon u nu neyle takip ediyorsn cnm
Bence var. Yarın tekrarla varsa daha net çıkar. Umarım hamilesindirEki Görüntüle 2117633 Eki Görüntüle 2117634
Mrb cizgi gorunuyor mu acaba. 15 dk sonraki hali. Adetime 3 gun var
Eki Görüntüle 2117633 Eki Görüntüle 2117634
Mrb cizgi gorunuyor mu acaba. 15 dk sonraki hali. Adetime 3 gun var
Yok cnm iyi yapmışsn adet bitince başla bnde öyle yaptım kaçırmamk için bnde aynı markadan kullanıyorm ne Zamandır istiyorsnz cnm ilk gebeliğin mi?İnternetten laboquick test aldım onunla takip ediyorum erken mi başladım teste bilmiyorum ama riskede atamadım sen nasıl yapıyosun
Sagolun 3.5 senedir bekliyoruz. InsallahBence var. Yarın tekrarla varsa daha net çıkar. Umarım hamilesindir
Sagolun . InsallahhBanada var gibi geldi inşallah hayırlısıyla vardır :)