Canim hamile arkadaşlarda erken öğrenenler hep çok stres yaşadılar batı bekle daha varmış hem senin daha çok erken idrar icinAllah razı olsun canım beklemek daha hayırlı tabiki
Bariz hamilesin canmmm tebriklerbelirtilerin yok muydu
Evet daha çok az geçmiş yumurtlamandan. Olsunda biz geç öğrenelim :)Canım Allah razı olsun.Daha çok yeniyim o yüzden negatifleri görünce umutlarım kesilmiyor Elhamdulillah. Ama yine de sabretsem daha iyi varsa bile çıkmaz daha yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti daha ))
Şuan motive oldum çünkü bendede en ufak bir belirti yokTeşekkür ederim canım .Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah . ikinci testi de yaptım daha da koyu cıktı . sadece beyaz akıntı vardı cok ama o geçen ay da vardı o yüzden ona bağlamadım hiç birşeyi , göğüslerim bile hala normal , kasıkta agrı idrara sık cıkma flan hiç biri olmadı . Sadece bu gün test yaparken baktım idrarım acayip koyuymuş . Yani illa bi belirti beklememek lazımmış onu anladım
Bende çatladım az kaldı bakalım bugün oyalamayın diye ovulasyon testi yaptım ovulasyon öncesi hic belli olmayan çizgi biraz koyu gibi cikti çok değil ama :)Buda çok heycanliymis sonuc ne cikcak diye merak ediyorum birde sizin gunleriniz gelseydi catladim meraktan.
Canim tebrik ederim. Guzel haberler gelmeye basladi xok sukur.
Su sira bize de gecse artik canim.Evet cok şükürr , her ay bakıyorum bekleyenlerden bazıları pozitif yakalıyor bazıları devam ediyor. Hiç pes etmemek lazım gerçekten zamanı ne zamansa o zaman nasip :))
Şuan motive oldum çünkü bendede en ufak bir belirti yok
Su sira bize de gecse artik canim.
Pco hamileliğe engel değil canım insallah bebişin gelir en kısa zamandaAynen canım pco var femara ilacı kullandım nasip
Bana umut oldunuz teşekkürler:) darısı hepimize sağlıkla inşallahCanım aynen hiç belirti arama bende geçen aylarda öyle şeyler olmustu ki kesin hamileyimdir dedim kac tane test yaptım ama değildim, adetlerim gecikmişti . Bu ay da gecikti ve degilim sandım . Bi baktım hamileyim inan test bozuktur diye bile düşündüm cok . İkinciyi yapmasam rahatlamıcaktım.. darısı basına inşallah
İnşallahPco hamileliğe engel değil canım insallah bebişin gelir en kısa zamanda
O cizgiyi gebelik testinde gorcez insallah test yapma artik adet gunu yaparsin az kaldi zaten cnm.Bende çatladım az kaldı bakalım bugün oyalamayın diye ovulasyon testi yaptım ovulasyon öncesi hic belli olmayan çizgi biraz koyu gibi cikti çok değil ama :)
Insallah canim cok istiyorum.Gelir elbet dua et sadece . Sen de sasırırsın gelince o sıra :))
İnşallah canım inşallahHamileliktendir inşallah:)
Arkadaşım öylesine yaptırmıştı yumurtlamadan bi hafta sonra falan çıkmamıştı bi sonraki hafta idrarda çıkmıştıKanda gebelik bat tan ne kadar önce yapılırsa çıkar kızlar