Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bariz hamilesin canmmm tebrikler belirtilerin yok muydu

Teşekkür ederim canım .Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah . ikinci testi de yaptım daha da koyu cıktı . sadece beyaz akıntı vardı cok ama o geçen ay da vardı o yüzden ona bağlamadım hiç birşeyi , göğüslerim bile hala normal , kasıkta agrı idrara sık cıkma flan hiç biri olmadı . Sadece bu gün test yaparken baktım idrarım acayip koyuymuş . Yani illa bi belirti beklememek lazımmış onu anladım

Canım Allah razı olsun.Daha çok yeniyim o yüzden negatifleri görünce umutlarım kesilmiyor Elhamdulillah. Ama yine de sabretsem daha iyi varsa bile çıkmaz daha yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti daha ))
Evet daha çok az geçmiş yumurtlamandan. Olsunda biz geç öğrenelim :)

Şuan motive oldum çünkü bendede en ufak bir belirti yok

Buda çok heycanliymis sonuc ne cikcak diye merak ediyorum birde sizin gunleriniz gelseydi catladim meraktan.
Bende çatladım az kaldı bakalım bugün oyalamayın diye ovulasyon testi yaptım ovulasyon öncesi hic belli olmayan çizgi biraz koyu gibi cikti çok değil ama :)

Şuan motive oldum çünkü bendede en ufak bir belirti yok

Canım aynen hiç belirti arama bende geçen aylarda öyle şeyler olmustu ki kesin hamileyimdir dedim kac tane test yaptım ama değildim, adetlerim gecikmişti . Bu ay da gecikti ve degilim sandım . Bi baktım hamileyim inan test bozuktur diye bile düşündüm cok . İkinciyi yapmasam rahatlamıcaktım.. darısı basına inşallah

Reactions: 114
Bana umut oldunuz teşekkürler:) darısı hepimize sağlıkla inşallah

Kızlar sonuçlar çıktı bilgisi olan doktor dan önce yorumlar mı inşallah kötü bişey yoktur 7 aydır bekliyoruz

Eklentiler

• IMG-20180301-WA0001-1.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…