Batlarimiz aynı canım :) geçmiyor gerçekten:)Kızlar geçmiyor günler gelsin 5martbir umut
İdrar testi sabah mı yapılmalı illa ki acabaaBatlarimiz aynı canım :) geçmiyor gerçekten:)
Gün icindede yapanlar var canım sıvı almayıp 4 saat tutup ama sabah yapman daha iyi garanti olur yapma daha var canım bekle bat i bence hamiş arkadaşlar pişman erken yapmış olmaktanİdrar testi sabah mı yapılmalı illa ki acabaa
Yok merak ettim illa sabah mı yapılmalı die benim adet 17 ocak canım ben bekliyorumGün icindede yapanlar var canım sıvı almayıp 4 saat tutup ama sabah yapman daha iyi garanti olur yapma daha var canım bekle bat i bence hamiş arkadaşlar pişman erken yapmış olmaktan
Canim naptın sonuçların ne zaman cikiyor@Gizliajan canim burada sana yardımcı olur herkes ve hepimiz cocuk istiyoruz birbirimize destek oluyoruz bilgilendiriyoruz.
Daha varmis canim yapma simdiden olumsuz sonucu gorur uzulursun.Selamun aleykum canlarım. Benim Allah'ın izniyle gelmemesini umduğum adet tarihim 8 mart sadece göğüs sizlamasi ve aşırı üşüme var ayaklarimda özellikle bir de anı terlemeler yasiyorum şimdiden test yapsam çok mu acele etmiş olurum )))
Yarin cikcakmis canim esimki bugun ama ben gidip ikisinide yarin alir doktora gosteririm kolum agriyor hala cok nazliyim ya.K
Canim naptın sonuçların ne zaman cikiyor
Merhaba cnm iyiym çok şükür sen nasılsın bende dün yaptım hafif çizgi vardı bugün daha yapmadım cnm bnm bn 2 4 mart die düşünüyor m adetin biteli kaç gün oldu cnm senin
Yok canım herhangi bir saatte yapip ogrenende var senin dongün uzun mu pco falan mi var 17 ocak çok geç benim 5 şubat canım son adet tarihimYok merak ettim illa sabah mı yapılmalı die benim adet 17 ocak canım ben bekliyorum
Canim tebrik ederim darisi bizlere.Sağol canım darısı başınıza inşallah
Aleyküm selam tecrübem yok ama burda erken yapanların pişman olduğunu okudum hep yalnız bir arkadan 4 gün kala yapıp olumlu sonucunu almıştı. En azından bat gününüzü bekleyin bence. Tabi dayanabilirseniz :) belkide iki gün kala falanda sonuç alırsınızSelamun aleykum canlarım. Benim Allah'ın izniyle gelmemesini umduğum adet tarihim 8 mart sadece göğüs sizlamasi ve aşırı üşüme var ayaklarimda özellikle bir de anı terlemeler yasiyorum şimdiden test yapsam çok mu acele etmiş olurum )))
Allah razı olsun canım beklemek daha hayırlı tabikiDaha varmis canim yapma simdiden olumsuz sonucu gorur uzulursun.
Ben de kalp atışını duyana kadar olsun kimseyle paylaşmayın derim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Canim tebrik ederim. Guzel haberler gelmeye basladi xok sukur.Zaten kimseye söylemeye niyetimiz yok 2-3 ay . malum gebelikler sorunlu olabiliyor . Eşimşe ben anlaştık bu konu da :) o zaman ben test tekrarları yapayım , sağol bilgilendirdigin için de canım
Geçer geçer canım korkudan kendini çok kasmışsındır hadi hayırlısı bakalimYarin cikcakmis canim esimki bugun ama ben gidip ikisinide yarin alir doktora gosteririm kolum agriyor hala cok nazliyim ya.
Canım Allah razı olsun.Daha çok yeniyim o yüzden negatifleri görünce umutlarım kesilmiyor Elhamdulillah. Ama yine de sabretsem daha iyi varsa bile çıkmaz daha yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti daha ))Aleyküm selam tecrübem yok ama burda erken yapanların pişman olduğunu okudum hep yalnız bir arkadan 4 gün kala yapıp olumlu sonucunu almıştı. En azından bat gününüzü bekleyin bence. Tabi dayanabilirseniz :) belkide iki gün kala falanda sonuç alırsınızİnşallah pozitifi görürsünüz :)
Buda çok heycanliymis sonuc ne cikcak diye merak ediyorum birde sizin gunleriniz gelseydi catladim meraktan.Geçer geçer canım korkudan kendini çok kasmışsındır hadi hayırlısı bakalim
Aynen canım pco var femara ilacı kullandım nasipYok canım herhangi bir saatte yapip ogrenende var senin dongün uzun mu pco falan mi var 17 ocak çok geç benim 5 şubat canım son adet tarihim