Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkinci resimde var gibi ama dakika olarak gecikince sayilmiyör diye biliyorum benim ilk gebeliğim de 3 gün varken baya belirgin kırmızı çizgi belirdi 4 haftalikti
Evet dakika olarak gecti ama adetimin 22 gunu 3 gun kahve akintim geldi. Ozamanda yapmistim gene cikmamisti adetlerim duzensiz 35 gunu buluyor. Tsk ederim

Sağol canım bilgiler icin

Ne kullanıcam peki ya kafam karıştı

Ben fazla az lafı etmedim. Fazlalığında sıkıntı olmadığını olmayacağını söyledim.
Bu yazılar niye dikkatli okunmuyor önyargılı mıyız acaba ?

Ne kullanıcam peki ya kafam karıştı
Doktorumu aradım canım sinirlenip. Kırıp kullansın Folat değeri güzel çıkmıştır gerek duymamıştır doktor. Tüm de kullansa sıkıntı olmaz dedi.
Bu arada doktorum işinin ehli bi profesör. İçin rahat olsun yarıya böl kullan.

Doktorumu aradım canım sinirlenip. Kırıp kullansın Folat değeri güzel çıkmıştır gerek duymamıştır doktor. Tüm de kullansa sıkıntı olmaz dedi.
Valla bı doktor folbiol yazdı biri o çok fazla dedi ne halt edeceğimi şaşırdım iki gündür kırıp içiyorum otizm falan Allah korusun

Valla bı doktor folbiol yazdı biri o çok fazla dedi ne halt edeceğimi şaşırdım iki gündür kırıp içiyorum otizm falan Allah korusun
Hiç tüketmemektense yarısını tüket canım. Doktorlarda bile fikir ayrılığı olabiliyor.

Anestezili yaptırdım canm ben ama sonrasında 3gün kanamam oldu..
Beni doktorum bir yere yönlendirdi piyasa da herhangi bir yere yaptırma sakın dedi. Randevu almak İçin aradım sıfır acı garantisi veriyorum. 3 dk sürecek işlem için anestezi almanı önermiyoruz dedi. Bakalım artık korkunun ecele faydası yok.

İdrar rengi koyu oluyor hamilelikte canm

Kişiden kişiye değişiyo canm işte bişey olmaz Allah ın izniyle..Doktorum bana anestezili yapalım müdahele gerektiren bir durum olduğunda acı duyma dedi çikolata kisti var bende de belki yapışıklık vardır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…