Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Kızlar asilamanin 7.günü test yaptım 7.43 çıktı 12 günde tekrar gittim değer 0.8 di değer düştü asilamam tutmamış mi doktor biraz daha benle dedi yukselebilirde dedi benim umudum yok direk 0 düşmüş bide a silamadan dolayı kist oluştu yumurtalikta zaten kist oluşsa yumurta catlamamis diyorlar nasıl asilama tutacak o kadar eziyet çektim hastanede yatırdılar sancidan öldüm kaş yaparken göz çıkarttım en azinda asilama tutsaydi açığa katlanirdim kistte tedaviyle giderdi

Canlarım bende yarın çatlama iğnesi vurdurcam iki gün önce üç yumurtamın oldugunu 15-16 mm olduklarını söyledi doktorum. Yumurtam çatlarsa anında asılama yap az dua edinn bu ay inşa olucakk

Ignemi gece vurdum. Canım yarın inş malatyada tüp bebek merkezinde yaptıracam asilamami dua edin çok heyecanlan dimm yaa ufff
ayyyy hadi insallah canim
kasma kendini rahat rahat git yaptir ogün hep dinlen düsünme dicem olmicak o yüzden positif düsün insallah hayirlisiyla olur .. benimde bugün görüsmem vardi negatif sonuctan sonra arada vermistik önümüzde reglimle insallah ikinci denemeye baslicaz iki hafta sonra yani bakalim hayirlisi...

Üç yumurtamda çatlamış. Aşılamayı 84 milli on sprem.le yaptık doktor herşey iyi dedi. Bakalim sans bu ay bna gulucekmi.iki saate yakın uzandirdi kaldırmadı. Çok ağrım.var ama adet sancısı gibi....

Üç yumurtamda çatlamış. Aşılamayı 84 milli on sprem.le yaptık doktor herşey iyi dedi. Bakalim sans bu ay bna gulucekmi.iki saate yakın uzandirdi kaldırmadı. Çok ağrım.var ama adet sancısı gibi....
insallah tutar canimm yaa... avrupada üc yumurtayla asilama yapmiyolar bana hep bir yumurta ile yapildi asilama ücüde tutmadi insallah seninki tutar canim... birden fazla yumurtn catladigi icin agri vardir gecer insallah.. ay cok heycanli bekleyis süresi basladi yine..

Sorma aşkım ya. Çok ağrım var özellikle sağ tarafta gaz sıkışması gibi arada da grip çıkıyor. Çok heyecanlı ama bi yandan da diyorumki sultan çok takılma şansın %10

Hadi hayıŕlısı canım.inşallah güzel haberlerini verirsin bize....dinlen bol bol dikkat et kendine....

Sorma aşkım ya. Çok ağrım var özellikle sağ tarafta gaz sıkışması gibi arada da grip çıkıyor. Çok heyecanlı ama bi yandan da diyorumki sultan çok takılma şansın %10
ay canim benim insallah tutarda bebisin bu agrilar hic gelir sana... cok iyi anliyorum seni fazla ümitlenip yikilmak istemiyorsun ama positif ol allahim hayirlisini versin icimde positif bi his var insallah tutunacak bebegin sana

ay canim benim insallah tutarda bebisin bu agrilar hic gelir sana... cok iyi anliyorum seni fazla ümitlenip yikilmak istemiyorsun ama positif ol allahim hayirlisini versin icimde positif bi his var insallah tutunacak bebegin sana
Aşkım.Benim.bugün neden hiç umudum.yok. karamsarim bugün bide sigarada içmiyorum üç gündür. Uyuyorum uyanıyorum geri uyuyorum. Tutacak gibime gelmiyor. Nedense

Aşkım.Benim.bugün neden hiç umudum.yok. karamsarim bugün bide sigarada içmiyorum üç gündür. Uyuyorum uyanıyorum geri uyuyorum. Tutacak gibime gelmiyor. Nedense
cok iyi anliyorum seni, tutundumu ne zaman tutunacak derken insan kafayi yiyecek duruma geliyor.. sigara icmedigin icinde illaki bi moralsizluk vardir ama icme ve icmedigin her an aklina geldikce bebeginin sana tutundugunu düsün, güzel relax muzikleri ac, ben hep böyle anlarimda deniz dalgasi sesini aciyorum ggözlerimi kapatip sakinlesiyordum.. allahin izniyle herseyin hayirlisi olsun canim

canim sen nasilsin nasil gidiyo hersey yolundami?
iyi sayılırım canım.perşembe kontrolüm var 2li tarama testi yapılacak onun stresi var biraz.iğnelere ilaçlara devam.perşembe dr kontrolümden sonra tüp bebek merkezini arayıp ilaçları düzenleyecegiz bakalim inşallah iğneleri bıraktırırlar.içim dışım iğne ilaç oldu...

canım benim umudunu kaybetme.Herşey Allahtan.Tutmazsa da daha zamanı gelmemiş demektir.Olumsuz düşünüp te şimdiden yorma kendini....iyi düşün iyi olsun insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…