- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
insallah canimmmm senin kacinci gün transfer ettiler toplama isleminden sonra? benim 5. gün transfer ettiler... bide 5. gün transfer edilirse 24 saat icinde tutunuyo diye okudum ne kadar dogru bilmiyorum tabiki.. hissediliyomu acaba ay 12 gün nasil gececekHayırlısı olur inşallah canım.çok dikkat et kendine.inşallah bebişin tutunur...
benimde 5.gün transfer oldu.5.güne dayanabilen embriyo daha iyi oluyor diye biliyorum ama tabi Allahın işi 5.gün embriyosu tutmayip 3.gün embriyosu tutanda var.Hayırlısı inşallah canım.Canim ben hep tutmadı dedim.cünku okadar emindim ki hamile kaldığımda hissedeceğimi ama öyle olmuyormuş,hiç birşey hissetmiyorsun.adet günüm geldiğinde resmen adet sancısı çektim cok ağrım oldu meğer tutunma ağrılarıymiş.belirtileri dinleme sadece test zamanını bekleinsallah canimmmm senin kacinci gün transfer ettiler toplama isleminden sonra? benim 5. gün transfer ettiler... bide 5. gün transfer edilirse 24 saat icinde tutunuyo diye okudum ne kadar dogru bilmiyorum tabiki.. hissediliyomu acaba ay 12 gün nasil gececek
allahim yavrunu sana bagislasinnn csnim cok sagolasin gercekten kimseylede paylasamiyorum icim icimi yiyo bende pek ümitli degilim bugün daha 2. günüm ama adet olacakmisim gibi karnim agriyobenimde 5.gün transfer oldu.5.güne dayanabilen embriyo daha iyi oluyor diye biliyorum ama tabi Allahın işi 5.gün embriyosu tutmayip 3.gün embriyosu tutanda var.Hayırlısı inşallah canım.Canim ben hep tutmadı dedim.cünku okadar emindim ki hamile kaldığımda hissedeceğimi ama öyle olmuyormuş,hiç birşey hissetmiyorsun.adet günüm geldiğinde resmen adet sancısı çektim cok ağrım oldu meğer tutunma ağrılarıymiş.belirtileri dinleme sadece test zamanını bekle
Canını sıkma canım benim tüp bebekle olur bn eminim etrafım da ok dr insan varki hepsi tüp bebekle hamile kalmış. Tutacak moralini yüksek tut.herşey iyi olcak bk gör bn eminimallahim yavrunu sana bagislasinnn csnim cok sagolasin gercekten kimseylede paylasamiyorum icim icimi yiyo bende pek ümitli degilim bugün daha 2. günüm ama adet olacakmisim gibi karnim agriyo
canim büyük gecmis olsun ya kistten bende kurtulamiyorum bir türlü.. lanet seyler yapistimi yapiyo insallah adetinle birlikte atarsin kurtulursun.. insallah tutar canim positif olmaya calisiyorum ya hayirlisi bakalimBenim hsg sonra si kist oluşmuş kaşık ağrılarınla acile gittim test negatfdi. Ertesi gün doktoruma gidince kist oluştuğu için. Ağrılarımın olduğunu söyledi. Çok sınır oluyorum su kistlere. Adet söktürücü içiyorum bakalım glcekmi.
ümitsizliğe kapılma canım benim.dua et meleğinle konuß gerisini Allaha bırak.Olacak Allahin izniyle içini ferah tutallahim yavrunu sana bagislasinnn csnim cok sagolasin gercekten kimseylede paylasamiyorum icim icimi yiyo bende pek ümitli degilim bugün daha 2. günüm ama adet olacakmisim gibi karnim agriyo
çok geçmiş olsun canım.Bayadır yazmayınca merak ettim seni.İnşallah tez zamanda kurtulursun kistlerden...habersiz bırakma biziBenim hsg sonra si kist oluşmuş kaşık ağrılarınla acile gittim test negatfdi. Ertesi gün doktoruma gidince kist oluştuğu için. Ağrılarımın olduğunu söyledi. Çok sınır oluyorum su kistlere. Adet söktürücü içiyorum bakalım glcekmi.
Bende bitti dedim ama bak melegim tutundu.tükendigin zaman Allah koşuyor yine imdadına bırakma kendini canım.Bugün değilse yarın gelecek insallah güzel haberler....Bi umut herşeyi hamilelikte yormak tan ok dr yoruldum ki. Rabbim bizi de böyle sınıyor.ama bn artık tükendim ailevi sorunlarım çıktı. Ne etsem ne desem bilemiyorum inş. Sizin istediğin herşey olur nasipten öte gidilmez
İcini karartma canım.erkeklere gelince onlardan bizim gibi düşünmelerini bekleme.Bu dönemde biz çok hassas oluyoruz malum.yeterince ilgi görmediğimizi düşünüyoruz.zaman gececek insallah guzel haberler vereceksin bize...benimde ümidim git gide tükeniyo.. vucudum bi tuhaf hamileligede yoramiyorum reglimede... sadece su bi hafta cabuk gecsin istiyorum positif degilsede bileyim... piskolojikmen cok yoruyor beklemek durmadan düsünüyorum... esimin bazen bencil davranmasi sinirlerimi bozuyor ve olmadigi belki daha iyi diyorum.. allahim sabir versin cümlemize kalbimize ferahlik versin
valla bugün dayanamadim erken testlerden aldim öglen yaptimİcini karartma canım.erkeklere gelince onlardan bizim gibi düşünmelerini bekleme.Bu dönemde biz çok hassas oluyoruz malum.yeterince ilgi görmediğimizi düşünüyoruz.zaman gececek insallah guzel haberler vereceksin bize...
Ah be canım okadar tembihledim seni test yapma diye.Kanda baktır boßunada moralini bozma.Kaç gun kaldi test tarihinebu sabahli testde negatifdi. hayirlisi olsun
haklisin canim o kadar haklisinki kac gündür ne moral kaldi ne bisey.. pazartesi test günüm.. 4 gün kaldiAh be canım okadar tembihledim seni test yapma diye.Kanda baktır boßunada moralini bozma.Kaç gun kaldi test tarihine
evdeki testte cıkmayabilir canim hemen moralini bozma.kan testini bekle en ummadığın anda geliverir meleğin belli mi olur....haklisin canim o kadar haklisinki kac gündür ne moral kaldi ne bisey.. pazartesi test günüm.. 4 gün kaldi
ümitsizliğe kapılman için hiçbir sebep yok canım.iyi düşün ki iyi olsun.ağrın sızın falan varmı bir belirtin...insallah canim ya hastaneden yazdilar bugün nasilim diye bende anlattim test yaptigimi ve doktorda yazmis test sonucu yanlis olabilir henüz erken idrarda henüz hormon belli olmaz diye... bide embriyomu soramamistim kac hücreli diye onu sordum, oda blastosist dedi 200 den fazla hücre oldugu icin sayilmiyor dedi ve kalitesi cok iyidi positif düsün yazmis
ya bazen öyle bi sanci giriyoki adet oldum geldi diyorum sonra geciyo hic bisey yok gibi ama bilemedim... gögüsümdeki sisliklerde tamamen gitti.. ne diyim canim pazartesi en gec belli olacak.. sen nasilsin nasil gidiyorümitsizliğe kapılman için hiçbir sebep yok canım.iyi düşün ki iyi olsun.ağrın sızın falan varmı bir belirtin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?