• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
ya bazen öyle bi sanci giriyoki adet oldum geldi diyorum sonra geciyo hic bisey yok gibi ama bilemedim... gögüsümdeki sisliklerde tamamen gitti.. ne diyim canim pazartesi en gec belli olacak.. sen nasilsin nasil gidiyor
inşallah tutunmuştur canım.ben bir gün iyiyim diğer gün kötü.baş ağrılarım çok oluyor mahfediyor beni.bulantılarda oluyor cok olmasada.hamilelik hiç bilmediğim duygular bende alismaya çalışıyorum

inşallah tutunmuştur canım.ben bir gün iyiyim diğer gün kötü.baş ağrılarım çok oluyor mahfediyor beni.bulantılarda oluyor cok olmasada.hamilelik hiç bilmediğim duygular bende alismaya çalışıyorum
allah yardimcin olsun canim benim.. insallah gecer sikayetlerin ve güzel bir hamilelik gecirirsin

Canlarım bugün benim reglin üçüncü günü. Doktorum günde yine 4 komen artı çatlama iğnesi verdi asılamam o yaptrcam bu ay. Heyecanlı olmasamda merak ediyorumediyoruminsanin bi saaten sonra alıştığım anladım. Doktorumda pek iyi konuşmadı. Bakalım bu ay güzel haberler verecekniyim size. :63::KK12::KK8:

positiv düsün hsynsltn insallah tutar bu sefer seninde güzel haberlerin gelir insallah.. benimde bugün transferin 8. günü ve biraz önce hafif kahverengi lekelenme basladi son ümidimde gitti vallahi

positiv düsün hsynsltn insallah tutar bu sefer seninde güzel haberlerin gelir insallah.. benimde bugün transferin 8. günü ve biraz önce hafif kahverengi lekelenme basladi son ümidimde gitti vallahi
canım yerleşme kanamasıdır belki bazılarında oluyor burda çok yazan olmuştu yerleşme kanamasıymış meğer....

Canlarım bugün benim reglin üçüncü günü. Doktorum günde yine 4 komen artı çatlama iğnesi verdi asılamam o yaptrcam bu ay. Heyecanlı olmasamda merak ediyorumediyoruminsanin bi saaten sonra alıştığım anladım. Doktorumda pek iyi konuşmadı. Bakalım bu ay güzel haberler verecekniyim size. :63::KK12::KK8:
hadi hayırlısı canim iyi haberlerle gel inşallah...

adetim basladi kirmizilari gördüm canim.. sabah tekrar test yaptim oda negativ cikti ama doktorum kanaman olsada kan testine kadar ilaclari al demisti. ne kadar tutmadigini bilsemde ilaclari aliyorum iki gün kaldi zaten

adetim basladi kirmizilari gördüm canim.. sabah tekrar test yaptim oda negativ cikti ama doktorum kanaman olsada kan testine kadar ilaclari al demisti. ne kadar tutmadigini bilsemde ilaclari aliyorum iki gün kaldi zaten
drun ne diyorsa onu yap canım.Rabbim gönlüne göre verir inşallah....

tamam yazarim canim ama bugün iyice basladi adetim... sancilarimda basladi bide bulanti basladi bakalim direk bu ay tekrar deneyebilirsek bu ayda denemek istiyorum hazir tatildeyim ise baslamadan
denemende bir sakınca yoksa dene tabi canım.belki birkaç ay ara verelim diyebilir dr.aldığımız hormon ilaçları çok fazla vücut dinlensin diyebilir canım.hayirlisı neyse o olsun inşallah..

Mrb kızlar ayin 15de asilama oldum 7 gününde hcg 7.43 çıktı bugün 9 günüm test yapmadim bidaha sizce o değer yanlış mi

Mrb kızlar ayin 15de asilama oldum 7 gününde hcg 7.43 çıktı bugün 9 günüm test yapmadim bidaha sizce o değer yanlış mi
canim catlama ignesi yaptiysan eger onun degerleri olabilir. Igneden 10 gün sonra yap o zaman sonucun dogru cikar. Insallah degerin gercektkr ve melegin seninledir

test yapmak için acele etmişsin canim.Bunlar yaniltiyor insanı.test günün neyse ozaman yap ki en doğru sonucu alabilesin....

hayırlısı canım sakın üzme kendini bunda olmadıysa diğerine inşallah.
insallah canim bir ay ara vermem gerekmis haftaya carsamba randevum var konusmak icin nasil ilerlicez diye ama cok sancim var adetim ilk defa bu kadar agrili geciyor. 4. günümdeyim ve hala sancim var.. ohss olmustum kesin ondan oldu diyorum. Afedersin Hem kahverengi sekilde geliyo hem sanci yapiyo insallah düzelir biran önce. Birde seyi merak ediyorum canim ya, sence bu ay normal yumurtam catlarmi? yani gecen ay o kadar ilac igne kullandim bu ay geri düzelirmi hersey acaba?

insallah canim bir ay ara vermem gerekmis haftaya carsamba randevum var konusmak icin nasil ilerlicez diye ama cok sancim var adetim ilk defa bu kadar agrili geciyor. 4. günümdeyim ve hala sancim var.. ohss olmustum kesin ondan oldu diyorum. Afedersin Hem kahverengi sekilde geliyo hem sanci yapiyo insallah düzelir biran önce. Birde seyi merak ediyorum canim ya, sence bu ay normal yumurtam catlarmi? yani gecen ay o kadar ilac igne kullandim bu ay geri düzelirmi hersey acaba?
canım neler duydum ben tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kalan çok kişiyi biliyorum.Allahın işi bellimi olur yumurtan oluşur ve çatlar tabi neden olmasın.yeter ki kafan rahat olsun ve stresten uzak dur...

Back