- 11 Kasım 2015
- 552
- 366
- 103
- 28
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
Catlatma iğnenin etkisidr canım takma.geçer insBide kizlar bu ay yumurta catladikdan 3 gün sonra akintim basladi geri ayni yumurta catlama dönemindeki gibi, acaba mikrop felanmi kaptimki?
bu ay catlama ignesi olmadim kuzum bi ay ara vermistik ama yinede ilaclarin etkisi vardir haklisinCatlatma iğnenin etkisidr canım takma.geçer ins
Ignenin etkisi bende gitti heralde hiçç siskibligim.gerginliğin.kalmadı.kasik ağrılarımda hic yok kesin tutmadı bnmki. Senin inşa tutar ya biraz moral olursun.bizebu ay catlama ignesi olmadim kuzum bi ay ara vermistik ama yinede ilaclarin etkisi vardir haklisin
ay canim belki tutmustur öyle deme... ben cok kadindan duydum günlerle adet agrisi gibi agri cekip sonra agrilarin felan aniden kesildigini... ve hamile olduklarini ögrendiler... positif kal benim icimde bi his var tuttu bence seninki ve insallah öyledirrrrr canimIgnenin etkisi bende gitti heralde hiçç siskibligim.gerginliğin.kalmadı.kasik ağrılarımda hic yok kesin tutmadı bnmki. Senin inşa tutar ya biraz moral olursun.bize
Etrafımdaki herkes kesin tuttu diyor. Ama bn çok umutsuzum heralde hep negatif görmekten. Kaynak laniyordur. Kan vermeye bile korkuyorum. Sonucu tahminde etsem yinede el vermiyor içim. Heray husranay canim belki tutmustur öyle deme... ben cok kadindan duydum günlerle adet agrisi gibi agri cekip sonra agrilarin felan aniden kesildigini... ve hamile olduklarini ögrendiler... positif kal benim icimde bi his var tuttu bence seninki ve insallah öyledirrrrr canim
inanirim canim cok iyi anliyorum seni.. ne zaman kan verecektin?Etrafımdaki herkes kesin tuttu diyor. Ama bn çok umutsuzum heralde hep negatif görmekten. Kaynak laniyordur. Kan vermeye bile korkuyorum. Sonucu tahminde etsem yinede el vermiyor içim. Heray husran
Doktorum dün vermem için söylemişti ama bn ordaki sonucu görmek için. Hazır d egilm zAten âdetlerime iki gün kaldı.yok sa birsey varsa zaten olmaminanirim canim cok iyi anliyorum seni.. ne zaman kan verecektin?
canim sen yinede yarin git bi kan ver, belki tutmustur ve yine kanama gelebilir bellimi olur... hakkinda hayirlisi neyse o olsun.. adete kalan son günler col kötü oluyo stressden insan kafayi yiyo... bol bol dua et canimDoktorum dün vermem için söylemişti ama bn ordaki sonucu görmek için. Hazır d egilm zAten âdetlerime iki gün kaldı.yok sa birsey varsa zaten olmam
hayirlisi olsun kuzum üzülme sakin.. rabbimden ümit kesilmez.. sen yinede haberdar et bizleri canimNasibimizde varsa rabbim herturlu verir. Ben eşimi negatife hazırladım bile o bile tamm ikinciye bakalım diyor.
Yarın inss olmam. Bekliyorum.hayirlisi olsun kuzum üzülme sakin.. rabbimden ümit kesilmez.. sen yinede haberdar et bizleri canim
insallah gelmez canim ve bebegin seninledir.. bende bekliyorum yarin olmam lazim ignelere baslicam.. onunda ayri stresi var ya tatildeydim pazartesi ise basliyorum.. seminerlerim var sonra okullar aciliyo nasil izin alacam müdürden hic bilmiyorum.. ilk okulda egitmenim o yüzden yaz tatilinde yaptik ilk tüp bebegi ikincide yetisir dediler ama yetismicek sanirim of ofYarın inss olmam. Bekliyorum.
Aşkım tüp bebekteki işlemi tam bilmiyorum ama yurt dışı bide daha değişik olur inss son denemen olur. Canım çok zor insan tukeniyorinsallah gelmez canim ve bebegin seninledir.. bende bekliyorum yarin olmam lazim ignelere baslicam.. onunda ayri stresi var ya tatildeydim pazartesi ise basliyorum.. seminerlerim var sonra okullar aciliyo nasil izin alacam müdürden hic bilmiyorum.. ilk okulda egitmenim o yüzden yaz tatilinde yaptik ilk tüp bebegi ikincide yetisir dediler ama yetismicek sanirim of of
insallah canim yaaa vallahi öyle stres oldum isden dolayi hayirlisi bakalim...Aşkım tüp bebekteki işlemi tam bilmiyorum ama yurt dışı bide daha değişik olur inss son denemen olur. Canım çok zor insan tukeniyor
canım içini ferah tut ümitsizliğe kapılma.her an adet olacakmış gibi hissetmen de hamilelik belirtisi.o ağrıyı hissetmen adet olacağın anlamina gelmiyor.korkma ve yaptır testini.sonuç olumsuz bile olsa bunu ögrenmeyi ertelemek yine seni yıpratır...Yarın inss olmam. Bekliyorum.
insallah gelmez canim ve bebegin seninledir.. bende bekliyorum yarin olmam lazim ignelere baslicam.. onunda ayri stresi var ya tatildeydim pazartesi ise basliyorum.. seminerlerim var sonra okullar aciliyo nasil izin alacam müdürden hic bilmiyorum.. ilk okulda egitmenim o yüzden yaz tatilinde yaptik ilk tüp bebegi ikincide yetisir dediler ama yetismicek sanirim of of
insallah canim ya rabbim bizlerede nasip eder insallah anne olmayiAllah bir şekilde verir kolayını canım.İnşallah tedavin olumlu gider ve sonucuna ulaşırsın...
hakkında hayırlısı olsun canım.olana kadar devam hiç modunu düşürme.bugün değilse yarın rabbim nasip eder inşallah....Üzgünüm kızlar eminimim adet olacağımdan ve öylede oldu. Nasipten öte gidilmiyor.ikinci için kolları sıvadım bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?