- 17 Aralık 2018
- 278
- 185
- 23
- 38
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
Benimde ilk aşılamam bugün 9. Günüm heyecanla bekliyorum kendimi hazırladım tutmasada fazla üzülmiycem ikinciye başlıycam Allah herkesin gönlüne göre versinBuralardayim canım yazarım.tabikihertulusune varız adette olsam olmasamda burdayım.ben
Bende asılama yaptım. Ama tutmamıştı. Galiba buda tutamicam ay valla kafayı siyirdimBenimde ilk aşılamam bugün 9. Günüm heyecanla bekliyorum kendimi hazırladım tutmasada fazla üzülmiycem ikinciye başlıycam Allah herkesin gönlüne göre versin
ay insan çok takıyo zaten yaklaştıkça çok zor bu süreçBende asılama yaptım. Ama tutmamıştı. Galiba buda tutamicam ay valla kafayı siyirdim
Galiba oldum çok kötü ağrım.Varay insan çok takıyo zaten yaklaştıkça çok zor bu süreç
Hadi ya çok üzüldümGaliba oldum çok kötü ağrım.Var
Hayırlısı canım amin inşallah benimde bek umudum yok ama bakalım bekleyip görcez artıkEvet canımen azından kist olmadı.ordan dusunuyorum alıştım artık kırmızılara inş sen olursun hamiş.
Aşılama zaman kaybı normal ilişkiden farkı yok ama eşinde problem.varsa ileri hızında tutma olasılığı iyi tutar inşallah ben üç yumurtayla asılama yapmıştım yinede tutmadıHayırlısı canım amin inşallah benimde bek umudum yok ama bakalım bekleyip görcez artık
eşimde problem Yok benimde tek yumurtayla aşılama yaptı zaten en idealide o böyle dedi doktor ama kısmet bakalımAşılama zaman kaybı normal ilişkiden farkı yok ama eşinde problem.varsa ileri hızında tutma olasılığı iyi tutar inşallah ben üç yumurtayla asılama yapmıştım yinede tutmadı
hayirlisi olsun canim cok üzme kendini simdi birz ara ver dinlen her ay igne her ay igne sanada yazik.. rabbim dileyen herkese verir insallahhAşılama zaman kaybı normal ilişkiden farkı yok ama eşinde problem.varsa ileri hızında tutma olasılığı iyi tutar inşallah ben üç yumurtayla asılama yapmıştım yinede tutmadı
Rabbim dilerse tek yumurta ilede tutuyor canım inşallah tutacakE
eşimde problem Yok benimde tek yumurtayla aşılama yaptı zaten en idealide o böyle dedi doktor ama kısmet bakalım
Uzulemiyorum bile ya valla duygularım î sanki benden söküp almışlar. Taş olsa karşımda çatlardı ben artık ne yapacagimi bilmiyorum inankihayirlisi olsun canim cok üzme kendini simdi birz ara ver dinlen her ay igne her ay igne sanada yazik.. rabbim dileyen herkese verir insallahh
İnşallah canımRabbim dilerse tek yumurta ilede tutuyor canım inşallah tutacak
Var mu gelişmeler canimİnşallah canım
Bugün 15. gün test yaptırdık beta HGS 0.34 çıktı canım yani negatif ama doktora gösteremedim dahaVar mu gelişmeler canim
Hala adet olmadım adetimden 5 gün geçti sıkıntı da yapıoInşallah yükselir bitnm ya.. dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?