• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Canım iğneden sonra 11 gün. Asılamasan da 8 gün oldu.asılama gününü saymıyorum.hala adet sancim var tutmadı kesin

Kuzu belli olmaz ki. Bak benimde bugün aşılama günü dahil 9cu gün. Dün kasıklarim ve belim çok agrıyordu. Ama bugün hiç bişeyim yok...hatta akşama kadar gezdim tozdum :) benim ilk aşılamam hiç tecrübem yok, senin kaçincı canim

Kuzu belli olmaz ki. Bak benimde bugün aşılama günü dahil 9cu gün. Dün kasıklarim ve belim çok agrıyordu. Ama bugün hiç bişeyim yok...hatta akşama kadar gezdim tozdum :) benim ilk aşılamam hiç tecrübem yok, senin kaçincı canim
Benimde ilk canım.O yüzden umutsuzum. Demin çay içerken midemin yandığını hissetim bulandimi yandimi tam hissedemedim.ama kötü olduğum kesindi.

Benimde ilk canım.O yüzden umutsuzum. Demin çay içerken midemin yandığını hissetim bulandimi yandimi tam hissedemedim.ama kötü olduğum kesindi.

Benimde ara ara içim bulaniyo ama sıcaklara yapılan onca iğneye vs. veriyorum. Umutsuz olma...bu yaptığimiz bir başlangıç eğer tutmazsa tekrar deneriz tutana kadar :) olumlu ol

Benimde ara ara içim bulaniyo ama sıcaklara yapılan onca iğneye vs. veriyorum. Umutsuz olma...bu yaptığimiz bir başlangıç eğer tutmazsa tekrar deneriz tutana kadar :) olumlu ol
Doğru haklisin ama bu adet sancıları bel ağrısı adet öncesi ayrılarla aynı.kafayı yedirecek bana bugün aralikliksz agrim var.

Doğru haklisin ama bu adet sancıları bel ağrısı adet öncesi ayrılarla aynı.kafayı yedirecek bana bugün aralikliksz agrim var.

Kuzum ama hamilelik belirtileri ayni adet belirtileri ile. Arkadaş tüp bebek yaptırmıştı oda sürekli wc ye koşuyordu adet oldum diye kasıklarıda adet öncesi gibiydi. Ama hamile kaldı :) bilemezsin ki. Bende de bugün hiç bişey yok...bende hu ay tutmadı diye kendimi üzeyim madem :) içini ferah tut kuzu

Kuzum ama hamilelik belirtileri ayni adet belirtileri ile. Arkadaş tüp bebek yaptırmıştı oda sürekli wc ye koşuyordu adet oldum diye kasıklarıda adet öncesi gibiydi. Ama hamile kaldı :) bilemezsin ki. Bende de bugün hiç bişey yok...bende hu ay tutmadı diye kendimi üzeyim madem :) içini ferah tut kuzu
Kız ne bilim. Öyle ağrılar olunca insan acabamı diyor ama bnm midem çok ağrıyor. Ne yesem taş gibi oturuyor oraya

Kız ne bilim. Öyle ağrılar olunca insan acabamı diyor ama bnm midem çok ağrıyor. Ne yesem taş gibi oturuyor oraya

Herkesin hamileligi farkli gdciyo kuzu. Baksana herkesin aşılaması bile farkli geciyor...kimisi günlerce sancı çekiyor kimisi hiç bişey hissetmiyor. Bak bende de 1 saatden beri gene adet belirtileri başladı kasıklarımda. Üzme kendini kuzu

hanimlar üzülmeyin pes etmek yok... bakin ben 3 asilama bi tüp bebek yaptirdim olmadi simdi ikinci tüp bebege hazirlik yapiyoruz canim tutacak insallahhh

canım tüp bebek yaptırdığımda test tarihi yaklastıkça hep adet belirtilerim vardı.sürekli tutmadı dedim durdum.Wc ye koştum hep adet oldum diye.Çok şükür şimdi 3 aylık hamileyim.Umudunuzu kaybetmeyin sakın....

canım tüp bebek yaptırdığımda test tarihi yaklastıkça hep adet belirtilerim vardı.sürekli tutmadı dedim durdum.Wc ye koştum hep adet oldum diye.Çok şükür şimdi 3 aylık hamileyim.Umudunuzu kaybetmeyin sakın....
Benim görüşlerime bugün ağrımaya başladı an valla benim bir gram umudum yok allah biliyorya

Kemiklerim kopacak gibii ağrıyor özellikle ayak kemiklerim ilk catlatma ignemdede böyle ağrılar olmuştu ertesi gün kırmızı karti yedim. Valla çok korkuyim
dur bakalım sen daha kırmizıları görmeden o moda soktun kendini.bekle azıcık sabret.inşallah yanılırsın....güzel haberler ver bize....

Aşkım sen ne ettin nasıl gdior

canim ikinci tüp bebek icin bugün doktora gittim, bi tane kistim vardi sol tüpümde o büyümüs 1,7cm di simdi 2,5 olmus sanirim ignelerden oldu.. bu ay farkli igneler verdi, elonva diye bi kere vurcam sonra yine ultrasyona gitcem 7. günümde.. suan adetimi bekliyorum biran önce gelir umarim.. senin agrilarin nasil oldu? test günün ne zaman canim insallah hyirli haberlerini aliriz

Bide kizlar bu ay yumurta catladikdan 3 gün sonra akintim basladi geri ayni yumurta catlama dönemindeki gibi, acaba mikrop felanmi kaptimki?

Back