• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Evet canım :KK37: en azından kist olmadı.ordan dusunuyorum alıştım artık kırmızılara inş sen olursun hamiş.

Hayırlısı canım amin inşallah benimde bek umudum yok ama bakalım bekleyip görcez artık
Aşılama zaman kaybı normal ilişkiden farkı yok ama eşinde problem.varsa ileri hızında tutma olasılığı iyi tutar inşallah ben üç yumurtayla asılama yapmıştım yinede tutmadı

E
Aşılama zaman kaybı normal ilişkiden farkı yok ama eşinde problem.varsa ileri hızında tutma olasılığı iyi tutar inşallah ben üç yumurtayla asılama yapmıştım yinede tutmadı
eşimde problem Yok benimde tek yumurtayla aşılama yaptı zaten en idealide o böyle dedi doktor ama kısmet bakalım

hayirlisi olsun canim cok üzme kendini simdi birz ara ver dinlen her ay igne her ay igne sanada yazik.. rabbim dileyen herkese verir insallahh

hayirlisi olsun canim cok üzme kendini simdi birz ara ver dinlen her ay igne her ay igne sanada yazik.. rabbim dileyen herkese verir insallahh
Uzulemiyorum bile ya valla duygularım î sanki benden söküp almışlar. Taş olsa karşımda çatlardı ben artık ne yapacagimi bilmiyorum inanki

Back