- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
aminnn insallahhh bende iki yildir bir evlat istiyorum 3 defa asilama yaptirdim ve ilk defa tüp bebek yaptiracaz bakalimRabbim yardımcımız olsun umarım bu ay herkes istediğine kavuşur
Hadi gözün aydın canım.Benim işlem rahat geçmişti.sonrasında hafif adet ağrısı gibi bir ağrı olmuştu.Artık yumurtaların bölünmesini bekleyeceksin.inşallah güzel sonuç alırsınaminnn insallahhh bende iki yildir bir evlat istiyorum 3 defa asilama yaptirdim ve ilk defa tüp bebek yaptiracaz bakalim
Canım insallah olumlu sonuç alırsın.Stres sıkıntı bizim en büyük düşmanımız.ben de 2 sene ugraştım bebis için 2 kez klomen 1 kez aşılama tedavisinden sonuç alamadım.ilk tüp bebek denemem tuttu çok şükür.bebeğimin kalp sesi için bekliyorum.Senden de güzel haberler gelecek inşallah...Bende 4. Seneme doğru gidiyorum ilk aşılama olacak hiç bir sorun yok ama olmuyor elbet zamanı var dedik bugünlere geldik umarım zamanı bu aydır
sagol canim benim bugün arayacaklar sabirsizlikla bekliyorum... benim yumurtaliklarim cok büyümüs oda agri yapti, bugün hafif var kasiklarimda... vajinal jel verdiler iki tane hap bide icecek verdiler 8 gün kullanacakmisim...Hadi gözün aydın canım.Benim işlem rahat geçmişti.sonrasında hafif adet ağrısı gibi bir ağrı olmuştu.Artık yumurtaların bölünmesini bekleyeceksin.inşallah güzel sonuç alırsın
Teşekkürler inşallah bu ay güzel sonuç alırım inşallah sende kalp sesini duyarsınCanım insallah olumlu sonuç alırsın.Stres sıkıntı bizim en büyük düşmanımız.ben de 2 sene ugraştım bebis için 2 kez klomen 1 kez aşılama tedavisinden sonuç alamadım.ilk tüp bebek denemem tuttu çok şükür.bebeğimin kalp sesi için bekliyorum.Senden de güzel haberler gelecek inşallah...
Hadi gözün aydın cnm.kalan yumurtalarını dondur ki bi dahakine kullanabilesin.tekrar bukadar igneyi kullanmana gerek kalmasın.hastaneden aradilar 10 tanesi döllenmis carsamba günü bi tane transfer edecekler cok heycanliyimm allahimmm bu mutlulugu bana ve cocuk sahibi olmak isteyen herkese yasatsin insallahhhh
insallah canım benimTeşekkürler inşallah bu ay güzel sonuç alırım inşallah sende kalp sesini duyarsın
aynen canim insallahhhh bakalim kac tanesi güzel büyüyecek carsambayada az kaldi cok heycanliyimHadi gözün aydın cnm.kalan yumurtalarını dondur ki bi dahakine kullanabilesin.tekrar bukadar igneyi kullanmana gerek kalmasın.
habersiz bırakma bizi cnm.güzel haberlerini bekliyorum.salı dr randevum var cok korkuyorum kalp atisini duyamiycam diye dua edin bana kızlaraynen canim insallahhhh bakalim kac tanesi güzel büyüyecek carsambayada az kaldi cok heycanliyim
insallahhh duyarsinnn canimmm allahim yavrunu sana bagislasin darisi benim basimaaa insallahhabersiz bırakma bizi cnm.güzel haberlerini bekliyorum.salı dr randevum var cok korkuyorum kalp atisini duyamiycam diye dua edin bana kızlar
inşallah canım.dayanamadım bugün gittim dr a miniğimin kalp sesini duydum çok şükür 7.haftanın içindeyim.Allahım size de yaşatacak bu duyguyu dua ediyorum hepiniz için.Rabbim herkese nasip etsin insallah....insallahhh duyarsinnn canimmm allahim yavrunu sana bagislasin darisi benim basimaaa insallah
ayyyyy masallahhhh cok sevindimmm canim vallahi aklimdan gecti dedim bi gireyim yazmismidir diye... allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahhhhh... amin canim bizde melegimize kavusuruz insallahinşallah canım.dayanamadım bugün gittim dr a miniğimin kalp sesini duydum çok şükür 7.haftanın içindeyim.Allahım size de yaşatacak bu duyguyu dua ediyorum hepiniz için.Rabbim herkese nasip etsin insallah....
sağol canım benim.şimdi sıra sizde.sizdende güzel haberler gelecek.Heyecanla bekliyorum bebis haberlerinizi...ayyyyy masallahhhh cok sevindimmm canim vallahi aklimdan gecti dedim bi gireyim yazmismidir diye... allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahhhhh... amin canim bizde melegimize kavusuruz insallah
ay insallahh yarin transfer yapilacak acayip heycanliyim sende benim icin dua et canimm nolur... bide sey sorcam, transferden sonra neye dikkat etmeliyim? sen neler yaptin özel birsey yiyip ictinmi.. bazi yerlerde cinsellik yardimci oluyo yaziyo ne kadar dogruki acaba?sağol canım benim.şimdi sıra sizde.sizdende güzel haberler gelecek.Heyecanla bekliyorum bebis haberlerinizi...
canim 2-3 gün hiç bir iş yapmadım.uzandım dinlendim.cinsellik kesinlikle yasak zaten bilgi verirler sana.duş ayakta ve ılık su ile aldım.düzgün beslenmeye çalıştım süt ve süt ürünleri tükettim.stresten uzak dur mümkün olduğunca ve asla erken test yapma.drun söylediği tarihte testi yap.yükseğe uzanma ağıŕ kaldırma ben bunlara dikkat ettim canım.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.güzel haberlerle gel canım....ay insallahh yarin transfer yapilacak acayip heycanliyim sende benim icin dua et canimm nolur... bide sey sorcam, transferden sonra neye dikkat etmeliyim? sen neler yaptin özel birsey yiyip ictinmi.. bazi yerlerde cinsellik yardimci oluyo yaziyo ne kadar dogruki acaba?
saol canimmmm bilgilendirme icin ay cok heycanliyim randevuye 45 dk kaldi ve bol su ic yarim saat kala tuvalete gitme dediler benim heycandan durmadan idralim geliyo dua edin kizlar allahim banada nasip etsin hayirli bi evlatcanim 2-3 gün hiç bir iş yapmadım.uzandım dinlendim.cinsellik kesinlikle yasak zaten bilgi verirler sana.duş ayakta ve ılık su ile aldım.düzgün beslenmeye çalıştım süt ve süt ürünleri tükettim.stresten uzak dur mümkün olduğunca ve asla erken test yapma.drun söylediği tarihte testi yap.yükseğe uzanma ağıŕ kaldırma ben bunlara dikkat ettim canım.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.güzel haberlerle gel canım....
Hayırlısı olur inşallah canım.çok dikkat et kendine.inşallah bebişin tutunur...transferim gerceklesti hanimlar, iceri girdim doktor bi iyi bi kötü haberim var dedi kalpten gidiyodum.. iyi haber bi tane cok güzel embryo gelisti dedi kötü haberde diger 9 embryo gelismeyi ikinci gün birakmis dondurmak icin embryo kalmadi malesef ama bugün icin en azindan cok iyi gelisen bi embryo koydular insallah tutunur melegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?