- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
masallah canim cok sevindim insallah kalp atisinida duyarsin biran önce benimde biraz önce adetim geldi yarin ignelere basliyorum.. kacinci gün oluyo toplama islemi canimKizlar dr dan geliyorum.Meleğimin kesesi göründü çok şükür.artık kalp atışlarını bekliycez.Rabbim size de en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah.Hep dua ediyorum size...
Sağol canım.inşallah olumlu sonuç alırsın.yumurta toplama değışiyor kişiden kişiye yumurtanın olgunlaşmasına bağlı.ben iğne kullandım 2 günde bir kontrollerim oldu.10 -12 gün surebilir daha erkende toplayabilir verdigi ilacin dozuna ve senin yumurtanin olgunlasmasina bagli.masallah canim cok sevindim insallah kalp atisinida duyarsin biran önce benimde biraz önce adetim geldi yarin ignelere basliyorum.. kacinci gün oluyo toplama islemi canim
bende öyle bir yan etki olmadı canım.gaz ve şişkinlik yapabilir bazen.Adetten olabilir bunlar.Hayırlısi olsun inşallah.Bol ve kaliteli yumurtaların olsun inş.Habersiz bırakma bizicarsamba gününe ultrasyon icin randevu verdiler bakalim basladim ignelere.. arada sicak basiyo midem felan bulaniyo yada basim dönüyo ignelerin yan etkisi oluyomu canim ya? yoksa adetimdenmi acaba
ay insallah canim ya hicde böyle batma hissi felanda yok hicmi yumurta gelismedi acaba valla catlicam.. sende ne var ne yok bebegin kalp atislarini duyabildinizmi ay sende bizi merakta birakmabende öyle bir yan etki olmadı canım.gaz ve şişkinlik yapabilir bazen.Adetten olabilir bunlar.Hayırlısi olsun inşallah.Bol ve kaliteli yumurtaların olsun inş.Habersiz bırakma bizi
stres yapma.iğnelere daha yeni başladın.öyle hemen batma olmaz.yumurta 18 mm gibi büyüyünce batmaları hissediyorsun.iğneleri kullandıkça anlayacaksın.yumurtaların büyüdükçe ağrın olacak.ben kalp atışını duyamadım henüz erken.1 hafta sonra dra gidicem ins.duyucaz minnosumun minik kalp sesini.ay insallah canim ya hicde böyle batma hissi felanda yok hicmi yumurta gelismedi acaba valla catlicam.. sende ne var ne yok bebegin kalp atislarini duyabildinizmi ay sende bizi merakta birakma
hadi insallah canimmstres yapma.iğnelere daha yeni başladın.öyle hemen batma olmaz.yumurta 18 mm gibi büyüyünce batmaları hissediyorsun.iğneleri kullandıkça anlayacaksın.yumurtaların büyüdükçe ağrın olacak.ben kalp atışını duyamadım henüz erken.1 hafta sonra dra gidicem ins.duyucaz minnosumun minik kalp sesini.
Canım benim çok sevindim.güzel haberlerini bekliyoruz.bu arada sigaraya sakın bulaşma 3 sene oldu ben bırakalı.sırf hamile kaldığımda içmemek için öncesinde bıraktım.yumurta rezervi içinde çok önemli sigara.meleğine kavuşmak için ufak bir fedakarlık gibi düşün.Kizlar yumurtalarim cok iyi gelismis cuma günü toplama islemi yapilacak ve hersey yolunda giderse insallah pazartesi yada sali günü koyacaklar ay cok heycanliyimm dua edin nolur benim
icinde
canım merak ettim seni nerelerdesin ne durumdasın?Askim adina cok sewindim.bnde bayadr grmiyordum..okuyup.okiyp deli oluyordum belirti olmasa bile belirti ariyor insan kndinde bnde hsg cektirdim sag tup hafif tikali cikto oda cok sukir acildi operasyon da. Suan 13 gun var adetimi bkliyorum. Asilama icin. Sen bna buyuk umit oldun ins bzde senin gbi burda sylicez hamis oldugumizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?