- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
Üzülme canim olacak elbet birgün bizimde positif kal... kacinci asilamandi?Sabah kalktım kırmızıları gördüm maalesef sancılarım ondanmıs sanırım ilaçlar falan derken o yüzden çok ağrılı oldu aradım dr u sekreteriyle görüştüm adet oldum o yüzden gelmedim dr a söylermisiniz dedim illa gel deseydi kesin arardı akşamda zaten demişti adet sancısıdır diye dediği çıktı :)
Hayirlisi olsun canim yat dinlen üzülme dicem elde degilBen de adet oldum az önce kızlar
Canım seninle aynı zamanda mı olmuştuk aşılamayı biz sıkma canını hayırlısı olsun test yaptırmayı unutma yinede önemli test adet oldum deyip yaptırmazlık yapmaBen de adet oldum az önce kızlar
sen test yaptirdinmi canim?Canım seninle aynı zamanda mı olmuştuk aşılamayı biz sıkma canını hayırlısı olsun test yaptırmayı unutma yinede önemli test adet oldum deyip yaptırmazlık yapma
Ben daha yolun başındayım kuzum ilkti bu ay aman saldım çayıra mevlam kayıra :)Üzülme canim olacak elbet birgün bizimde positif kal... kacinci asilamandi?
Evet canım biz seninle aynı anda aşılama olmuştuk.bugün az az kanamam oldu.ped dolmadı ama ilaçlardan herhalde söker diye düşünüyorum.yapmalı mıyım test ciddenCanım seninle aynı zamanda mı olmuştuk aşılamayı biz sıkma canını hayırlısı olsun test yaptırmayı unutma yinede önemli test adet oldum deyip yaptırmazlık yapma
Canım benim dr 12.gün istedi 1.20çıktı adetin gelir dedi ve bu sabah geldisen test yaptirdinmi canim?
Canım olumlu olumsuz ne olursa olsun yaptırman en mantıklısı ne olur ne olmaz yaptır bence için rahat etsin zaten bugün 16.gün çıkar diye düşünüyorumEvet canım biz seninle aynı anda aşılama olmuştuk.bugün az az kanamam oldu.ped dolmadı ama ilaçlardan herhalde söker diye düşünüyorum.yapmalı mıyım test cidden
Canım inşaallah hamilesindir ama erken yaptırmışsın acele etme beklemek zor biliyorum ama şuan belki iğne etkisi devam ediyor olabilir iki gün sonra tekrarla iki katına çıkarsa hamilesin demek oluyormuşbenimde asilamanin 10.gunu degerim 9.66 cikti kizlar nasil sizce
Böyle bir umutsuzluk gariplik var üstümde.az gelirse adetim yaptırırım ama ne bilim pek heves kalmadı bendeBenim öyle lekelenme falan değil yani bildiğin geliyor maşallah
Morel bozmak Yok sıkma canını lütfen belki yerleşme kanamasıdır kuzucum inşaallah hadi bakalım acile git yaptır kuzum imkanın varsa kaçıncı aşılamandıBöyle bir umutsuzluk gariplik var üstümde.az gelirse adetim yaptırırım ama ne bilim pek heves kalmadı bende
İlk aşılamam canım.ama yerleşme kanaması leke gibi oluyormuş öyle yazıyor benim baya damladı tuvaletteyken. Tekrar gitmeyeceğim doktora bu ay.bir sorun yok diyorlar ona rağmen aşılama da tutmuyorsa nasip değil demek kiMorel bozmak Yok sıkma canını lütfen belki yerleşme kanamasıdır kuzucum inşaallah hadi bakalım acile git yaptır kuzum imkanın varsa kaçıncı aşılamandı
Canım hemen pes etme olur inşaallah benim de ilk aşılama zaten ilk de biraz daha düşük oluyormuş bende bal tarçın çörek otu karışımı yapayım dedim şimdide bakarken zararlarına rastladım biraz daha araştıracağım bakalımİlk aşılamam canım.ama yerleşme kanaması leke gibi oluyormuş öyle yazıyor benim baya damladı tuvaletteyken. Tekrar gitmeyeceğim doktora bu ay.bir sorun yok diyorlar ona rağmen aşılama da tutmuyorsa nasip değil demek ki
Teşekkür ederim Canlar iyi ki varsınızCanım hemen pes etme olur inşaallah benim de ilk aşılama zaten ilk de biraz daha düşük oluyormuş bende bal tarçın çörek otu karışımı yapayım dedim şimdide bakarken zararlarına rastladım biraz daha araştıracağım bakalım
Sen de iyi ki varsın canımTeşekkür ederim Canlar iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?