Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Evet kuzum biliyorum bende kayınvalidem çok ısrar etti kırmamak için yaptım bana saçma geldi inanmadım ne yalan söyleyeyim ama onu yapıp hamile kalanlar çok olmuş inanmakla ilgili sanırım
anladim canim... peki bi düzelme hissettinmi ne bileyim adet düzeni yada daha agrisiz felan geciyomu

Doktor röntgene yolladi tüp yollarim kapalimi diye.. yaptiran oldumu hic hanimlar?? ogün tekrar ise gidebilirmiyim acaba

Kızlar çok kötü kasık ve bel ağrım var ağlıyorum resmen adet olmama daha da var normal mi acaba ağrı kesici yuttum ama sadece hafifletir gibi oldu ama geçmiyor bir türlü yarına kadar böyle olursa dr u mu arayacağım

Ağrı kesici yutmasaydın canım ya hamile isen

aynen gecmezse bi ara canim belki adetin erken gelir benimkide 4 gün erken gelmisti

yok canim cekilmedim bende anlam veremedim zaten 3 asilama oldum tikaniksa bosa ödedim paralari... nasil oluyo hhs aciyomu?
Ya inanmıyorum en başta yapılacak şeyi sonda mı uyguluyor dr bilmiyorum belki de bir bildiği vardır ama bence de boşa olmuş gibi duruyor canım vala ben riski göze alamadığım için anestezili yaptırdım herkesin ağrı eşiği bir değil

ay korkmaya basladim vallahi... burda anesteziyi kendin ödüyosun canim... doktorlarda biseyden anladigi yok.. hsg yide tüp benege gecis yapacaz onun icin yaptiriyo hastane istiyomus.. ya asilamada bile canim cok kötü aciyodu bunu düsünemiyorum acikcasi

Burda da öyle canım özel de devlette nasıl bilmiyorum ama kimisinin çok rahat geçiyormuş kimisinin çok canı yanıyormuş bence eğer imkanınız varsa orada yapacağınız masrafı Türkiye de yapın gerçekten çünkü aşılamadan önce de tüplerin açık olup olmadığına bakıyor dr lar yada dr değişikliği yapım canım emeğinize yazık

Bende dr um aradım ağrım geçmeyince yarın gel kontrol edelim dedi gece geçmezse ara haberleşelim saat kaç olursa olsun dedi biraz ağrım gitti yinede gideceğim yarın kontrol etsin içimde kalmasın

Bende dr um aradım ağrım geçmeyince yarın gel kontrol edelim dedi gece geçmezse ara haberleşelim saat kaç olursa olsun dedi biraz ağrım gitti yinede gideceğim yarın kontrol etsin içimde kalmasın
aynen git canim bi daha baksin biraz sicak su koy beline iyi gelir rahatlatir sancilarini.. burda özel hastanede yaptircam tüp bebegi karsiliyo devlet pco var diye ama asilamalari kendim ödedim.. türkiyeyede gelip kontrol olmak istiyorum benim yengemi ameliyat edeceklerdi tüpler kapali diye türkiyeye gitti bide orda kontrol oldu hic biseyin yok sakin ameliyat olma dediler simdi iki tane evladi var masallah

Maşaallah canım bizlerde en kısa zamanda alırız inşaallah kucağımıza minnaklarımızı :) bence de bir kontrol yaptır canım Türkiye de bakalım ne diyecekler

canim naptin gittinmi doktora?
Sabah kalktım kırmızıları gördüm maalesef sancılarım ondanmıs sanırım ilaçlar falan derken o yüzden çok ağrılı oldu aradım dr u sekreteriyle görüştüm adet oldum o yüzden gelmedim dr a söylermisiniz dedim illa gel deseydi kesin arardı akşamda zaten demişti adet sancısıdır diye dediği çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…