Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Oyy çok şükür canım benim kendim hamileymişim gibi sevindim yeminle . Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
sagol canim allah razi olsun cesaretin varsa yap ama ben asilamanin 4.gununden beri yapiyroum ben biraz manyak ruhluyum ve gecen pazarda deli gibi agladim cocugum olmuyor diye

sagol canim allah razi olsun cesaretin varsa yap ama ben asilamanin 4.gununden beri yapiyroum ben biraz manyak ruhluyum ve gecen pazarda deli gibi agladim cocugum olmuyor diye
Ilk kan testi mı yaptırdın yoksa idrar mı canım. Acaba yarın sabah idrar testi yapsam da duruma göre mi kana baktirsam

Kızlar bende iğnelere basladım bugun 6.günüm şubat ayı aşılama başlayanları beklıyorum yorumları

cnm benim ilk asilamam ama bi negatif tup bebek denemem var
cnm hamileliğin hayırlı olsun inş sağlıkla kucagına almak da nasip olur. bende 2 tüp bebek denedım , 3. tüp bebeği raporlu denemk istedgımız rapor alma şartı olan iki aşılama proderune takıldık. şuan iğnelerimi yapıyorum ama ınan aşılamadan umudum yok prosedür gereği yaptırıyoruz. sende tüp denemıssın ama aşılamayla olmus bu gercekten bana da umut verdı. tüp bebekte tutma sebebı neydı embrıyo gelişimleriniz nasıldı? bizim iki tüp bebekte de 6-7 embrıyodan 1 tanesı 5. gune ulastı ama onunda kromozomları saglıklı değildi sanırım biri negatif biri kımyasal oldu. rezervım de az cok yum toplanmıyor muhtemelen sperm ve yumurta kalıtesı de düşük ki embrıyolar sağlıklı gelişmiyor. birde bnde her iki yuımurtalıkta cıkolata kıstı varmıs 1,5-2 cm kdr. doğal yolla olmama sebebı ne ınan anlayamadık. eşimdede morf sorunu var. bunların hepsı bir sorun ama doktorlara kalsa bunlar engeleyyeck seyler değil bu sorunları olup doğal yolla gebe kalan da cok. bızım sıkıntı brz büyük işte embrıyolar kalıtesız oluyor gunun bırınde kalıtelı denk geleblr o gune kdr tüp bebek deneyın dediler Allah bılır kacıncı denemede olacak o yada belkı de hıc denk gelmeyecek.

cnm benim yumurta rezervim cok cok azdi yani doktorlar oyle diyorlardi tup bebek 2yumurta toplanip biri dollendi oda 3.gun donduruldu ve hucre olrak 5hicreliydi yani geriden geliyordu bir umut yaptirdik iste tutmadi genetik testim yapildi birsey cikmadi bu doktoruma gecince 2ayda 7 8yumurta goryldu fsh normal butun test degerlerim normaldi esiminde normal degerleri doktor asilama deneyelimmi dedi bende siz bilirsiniz 1kere deneyelim dedim ama asilamaya kadar omega 3 teatrio biosteron ari sutu bal polen instagram bi macun aldim oonu kullandim bide diyetisyenle calistim yememi icmemi duzenledim her gun yuruyus yapmaya calistim esimde emodex diye bir ilac kullandi 3ay kadar onuda en son diyete soktum ve oda her gun benimle yuruyordu bunlari yaptim kuzum ben bugun degerimin iki kati olmadi lazim insaallah olur

Idrar testi yaptın canım ama test bozuk sanırım pozitif çizginin orda sarı leke gibi bişey cıktı fotoğraf yüklemek için uğraşıyorum yüklemedi de
fotografi kirp oyle yukle canim o idrar fazlaligindab olmustur canim sen pozitif goruyormusun hadi bekliyorum once kirp fotoyu oyle yukleniyot

idrar fazlasi olmus kuzum t cizgisinin orda silik bisey var fivi sen gormedinmi zaten bugun illaki kan vericeksin demi belki kanda cikar cikar kuzum
Iki damla yaptım sadece idrarida canım ama bilemedim adetime 4 gün var hiç de belirtim yok yarın vericem kan InşAllah

vakti saati gelince nasip oluyor işte , inş bgnde değerin ikiye katlamış olur cnm. bekleyişler hiç bitmiyor. bakalım bizede hala doğal yolla bile olblr umudunuzu kesmeyın diyen doktorlar oldu aşılamada da hala şansımız devam ediyor aslında. ama tüp bebek denemeleri bile olumsuz sonuç verince insan daha alt basamak tedavıyle sonuc alacagına pek inanamıyor. bgn senden güzel hbrler beklıyorum takipteyim:)

sagol cnm insaallah artmis olur yaa sende inan umudunu kaybetmee o dedigim macunu denemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…