- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
Merhaba canım, test için erken değil mi?regl oldun mu?Kızlarrr sonuç 1.20 çıktıNasip değilmiş demek ki
Canım dr 12.gün yaptır demişti yükseleceğini sanmıyorumMerhaba canım, test için erken değil mi?regl oldun mu?
Regli olmadım daha ayın 19 u normal adet zamanım bekliyorum canımMerhaba canım, test için erken değil mi?regl oldun mu?
Ben de seninle aynı gün aşılama yaptırdım 31 ocakta .bakalım bekliyorum ben deRegli olmadım daha ayın 19 u normal adet zamanım bekliyorum canım
Hiç bir fikrim yokkizlar ya bu göbek masajini arastirdim rahim
kaymasi felan oluyomus.. cok varmis yaptiran sizn bir bilginiz varmi? sabun ve sicak suyla yapiyolarmis masaji
Mrblar benim gorumceminde 3 sene olmadi onunda ayni sizin esiniz gibi sorunu vardi gitti ameliyat oldu bi dikislik bisey bi gunde kalkti herhalde haftaya da calismalara basladilar ve allah hayirlisiyla evlat verdi ve kimseye soylemeyin ameliyat olacagini ne var yani olmayinca herkes laf soyluyor iste burada bende yeni asilama oldum allah isteyen herkesin hem karnini hemde kucagini doldursun rabbim tez zaman da inşallahEsimin ameliyat olmadi lazim onu ikna edemedigim icin bu asilamaya doktorum la gcis yptik yoksa bnk klomen kullandim.ise yaramadı sorunlarimizda olunca boyle oldu iste. Kizzz ins bu ay iyi hbrler veririz eslerimize bn kndimden cok ona uzuluyorum
canim hafif ikinci cizgi var ama daha catlatma ignesinin etkiside vardir 10. günden itibaren yapman gerekirben gecen hafta pazartesi asilama olmustum bugun 8.gunum erken gebelikntesylerinden yaptim sozce varmi biseylerEki Görüntüle 2110839
normal gebelik testinde cikmadi kuzum bugun catlatma ignesininde 10.gunucanim hafif ikinci cizgi var ama daha catlatma ignesinin etkiside vardir 10. günden itibaren yapman gerekir
Bana kalirsa daha erken adet gunune kadar bekle erkenden yapip da morelini bozma simdi hep aklinda o olacak dua et hayirlisi allahtan bacimben gecen hafta pazartesi asilama olmustum bugun 8.gunum erken gebelikntesylerinden yaptim sozce varmi biseylerEki Görüntüle 2110839
oyle canim cok umitlebmiyorum zaten pazaryesi test gunum bakalim bekliycem o zamana kadarBana kalirsa daha erken adet gunune kadar bekle erkenden yapip da morelini bozma simdi hep aklinda o olacak dua et hayirlisi allahtan bacim
Evet kuzum biliyorum bende kayınvalidem çok ısrar etti kırmamak için yaptım bana saçma geldi inanmadım ne yalan söyleyeyim ama onu yapıp hamile kalanlar çok olmuş inanmakla ilgili sanırımkizlar ya bu göbek masajini arastirdim rahim
kaymasi felan oluyomus.. cok varmis yaptiran sizn bir bilginiz varmi? sabun ve sicak suyla yapiyolarmis masaji
Hayırlı haberleri alırsın inşaallah canımBen de seninle aynı gün aşılama yaptırdım 31 ocakta .bakalım bekliyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?