• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Benimde kasigimda batmalar var agri var bi türlü anlam veremiyorum.. sol yumurtaligimda kist vardi gecmemis ondanmi agriyo acaba..

Kızlar günaydın.dün gece kesildi adetim,bugün peçeteye silik kahverengi geldi.sökemedim mi ara kanama mı geçirdim anlamadım.yazacağım doktoruma öğlene kadar sökmezsem

Kızlar günaydın.dün gece kesildi adetim,bugün peçeteye silik kahverengi geldi.sökemedim mi ara kanama mı geçirdim anlamadım.yazacağım doktoruma öğlene kadar sökmezsem
bencede bi yaz canim... benimkide tuhaf geldi en son 9 gün leke seklinde sürdü ama hamilelik yokmus sen yaz belki üstüne görmüsündür

ediyorum canim valla allahim günah yazmasin ama biktim su pco dan
Kızlar kusuruma bakmayın dr um banada polikistik over var dedi her kadın da olur ama bazılarında daha çok kendini gösterir dedi bende yani bende ki nasıl birşey dedim sende bir ay yumurtlama oluyorsa iki ay yumurtlama olmuyor dedi benim adetlerim düzenli her ay olurum ama ilk iki gün çok ağrılı ve yoğun bir şekilde Sizlerin ki nasıl acaba ben küre başladım Bu arada :)

Bacim bende de var pko ama bende cok sukur ne agri nede sızı oluyor normal geliyor tabii inşallah bu ay gelmez de asilamam tutar rabbim hepimizin yuzunu guldursun tez zaman da inşallah:anneadayı::anneadayı:

Kızlar kusuruma bakmayın dr um banada polikistik over var dedi her kadın da olur ama bazılarında daha çok kendini gösterir dedi bende yani bende ki nasıl birşey dedim sende bir ay yumurtlama oluyorsa iki ay yumurtlama olmuyor dedi benim adetlerim düzenli her ay olurum ama ilk iki gün çok ağrılı ve yoğun bir şekilde Sizlerin ki nasıl acaba ben küre başladım Bu arada :)
canim benim adetimde düzenli gününü hic aksatmaz ama bende yumurtam catlamiyo belirli olgunluga gelmiyo o yüzden igneyle büyütüp catlatiyoduk.. ama yumurtam catlamaya basladigindan beri agrilarim cok hafifledi eskisi gibi degil bakalim bu ay ara verdik nasil olacak

Back