- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
üzülmeyin hanimlar hakkimizda hayirlisi olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insaallah cnm sgolasinay hadi iyi haberlerini aliriz insallah yagmur
bencede bi yaz canim... benimkide tuhaf geldi en son 9 gün leke seklinde sürdü ama hamilelik yokmus sen yaz belki üstüne görmüsündürKızlar günaydın.dün gece kesildi adetim,bugün peçeteye silik kahverengi geldi.sökemedim mi ara kanama mı geçirdim anlamadım.yazacağım doktoruma öğlene kadar sökmezsem
yerleşme kanaması olabilir belki canım inşaallah öyledir gittin mi drKızlar günaydın.dün gece kesildi adetim,bugün peçeteye silik kahverengi geldi.sökemedim mi ara kanama mı geçirdim anlamadım.yazacağım doktoruma öğlene kadar sökmezsem
Canım dikkat et kendine olabilirBenimde kasigimda batmalar var agri var bi türlü anlam veremiyorum.. sol yumurtaligimda kist vardi gecmemis ondanmi agriyo acaba..
ediyorum canim valla allahim günah yazmasin ama biktim su pco danCanım dikkat et kendine olabilir
Kızlar kusuruma bakmayın dr um banada polikistik over var dedi her kadın da olur ama bazılarında daha çok kendini gösterir dedi bende yani bende ki nasıl birşey dedim sende bir ay yumurtlama oluyorsa iki ay yumurtlama olmuyor dedi benim adetlerim düzenli her ay olurum ama ilk iki gün çok ağrılı ve yoğun bir şekilde Sizlerin ki nasıl acaba ben küre başladım Bu arada :)ediyorum canim valla allahim günah yazmasin ama biktim su pco dan
canim benim adetimde düzenli gününü hic aksatmaz ama bende yumurtam catlamiyo belirli olgunluga gelmiyo o yüzden igneyle büyütüp catlatiyoduk.. ama yumurtam catlamaya basladigindan beri agrilarim cok hafifledi eskisi gibi degil bakalim bu ay ara verdik nasil olacakKızlar kusuruma bakmayın dr um banada polikistik over var dedi her kadın da olur ama bazılarında daha çok kendini gösterir dedi bende yani bende ki nasıl birşey dedim sende bir ay yumurtlama oluyorsa iki ay yumurtlama olmuyor dedi benim adetlerim düzenli her ay olurum ama ilk iki gün çok ağrılı ve yoğun bir şekilde Sizlerin ki nasıl acaba ben küre başladım Bu arada :)
amin insallah canimm bi unut isigi olursun bizlereBacim bende de var pko ama bende cok sukur ne agri nede sızı oluyor normal geliyor tabii inşallah bu ay gelmez de asilamam tutar rabbim hepimizin yuzunu guldursun tez zaman da inşallah
biz tesekkür ederiz canim dertlerimizi döküyoz iyi oluyoTeşekkür ederim Canlar cevaplarınız için :)
Canım seni merak ettim durumun nedirbenimde asilamanin 10.gunu degerim 9.66 cikti kizlar nasil sizce
aaa cnm cikti sonucum 67cikti bugun cok cukur bebegim tutunmus rabbim devamini getirsin insCanım seni merak ettim durumun nedir
Cok sevindim darisi basima inşallah bizede dua et hamile kadinin duasi kabul olurmus inşallah saglikla kucagina alirsinaaa cnm cikti sonucum 67cikti bugun cok cukur bebegim tutunmus rabbim devamini getirsin ins
Oyy çok şükür canım benim kendim hamileymişim gibi sevindim yeminle . Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinaaa cnm cikti sonucum 67cikti bugun cok cukur bebegim tutunmus rabbim devamini getirsin ins
Canım bana umut oldun biliyo musun yarın benimde aşılamanın 10. Günü aklımda deli fikirler var napsam acabaaaa cnm cikti sonucum 67cikti bugun cok cukur bebegim tutunmus rabbim devamini getirsin ins
canim allah razi olsunn insaallah hepiniz bol bol evlatli gunler gorursunuz rabbim biran evvel baguslasinCok sevindim darisi basima inşallah bizede dua et hamile kadinin duasi kabul olurmus inşallah saglikla kucagina alirsin