Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay canimm Allah yardimcin olsun bol bol dua edicem.stres yapma herseyin hayirlsii olsun

Ben demistim ya cnm ayrilacagim diye ayrildim valla bide yol isi cikinca kesinlesti hayirlisi olsun canim.bol bol dinlen
Hayırlı olsun canım iyi olmuş valla ben de zar zor gidiyorum ama okulda planını bana göre yaptı yarı yolda bırakmak olmaz. Bu haftayı saymıyorum artık kaldı iki hafta. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

geçmiş olsun canım. dikkat et...

Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla zamanında almayı nasip etsin. Bizi de haberdar et

Kizlar yavas yavas sinyaller verilmeye basliyor sanirim benimde dun gece oyle bi sanci girdiki karnima kalktim dogarsa yasar mi diye okumaya basladim o kadsr sert bi agriydi anlatamam hepimiz de bi sinyaller oldu sanirim Allahim en hayirli zamanda kavustursun bizi yavrularimiza

Selam kızlar nasılsınız? Benim sıpa bugün hareketli değil panik yapmak istemesemde kendimi hep onu düşünürken yakalıyorum. Hafif döndüğünü hissettim okadar. Bide tuhaf olan ben tatlı seyler yiyim soluma yatsamda benim bebişi hiç etkilemiyo etmiyo hareket anlamadım. Neyse yarın kontrolüm var bakalım inşallah hersey yolundadır

Selam kızlar
Zorunlu dogum iznine ayrıldım evde yatıyorum bol bol. Alışkın olmayan biri icin inanılmaz sıkıcı. Haftada iki kontrol yapiyo doktorum simdilik hersey yolunda. 2500 kilo olmuş. Kafasi hala 2 hafta önde
Artik arada sanci girmesi cok normal canin korkma. Ayrica baslangici yasamis biri olarak normal sancilar oyle birden cok yuksek sekilde gelmiyo. Yavas yavas artiyo

Canım senin bi sıkıntın mı vardı niye zorunlu izne ayrıldın? Benim de geçen cuma kanamam oldu ama bebekten kaynaklı değilmiş rahim ağzında oluşan bi kanama dedi doktor. Aile hekimliğindeki ebeye söyledim durumu sen riskli gebesin izin alman yatman lazım falan dedi kafamı karıştırdı arada akıntım hafif kanlı oluyor ama doktor zaten bu böyle bi hafta gider demişti. Haftaya da okulda sınavları bitirip öyle ayrılacaktım izne

Ben de salı günü ayrılıyorum artık izne. Kasık ağrılarım var yürümek zor geliyor artık. Aklım hep doğumda inş. haırlısıyla sağ sağlim kucağımıza alırız.

Gecen hafta kontrolde doktorum tesadüfen 2,5 cm açılmam oldugunu gordu. Sonra nst de sancilarim 70lerde çıkınca hastaneye yatırdı 1 gece. Sancıları durdurdular ama erken doğum riski sebebiyle izne ayrilmami istedi. Pzt gunu gidip cocuklarimla vedalastim onlari yeni ogretmenlerine emanet ettim hersey cok hizli oldu. Kanaman varsa sende dikkatli ol ayakta cok durma

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıkla gelsin bebeğin ben de yarın rapor alacağım rapor bitiminde de izne ayrılıyorum inşallah

Kızlar bebeğinin hareletleri eskiye göre azalan var mı? Benim 3 gündür yavaş normalde her yarım saatte bir kıpırdıyodu şimdi bi kıpırdıyo 1 saat yok. Carsamba gittim söylemiştim ozaman hareket etceği tuttu doktor tekrar ayrıntılı ultrason istedi önümüzdeki çarsambaya. Ama korkuyorum da biraz pimpiriklim de

Ben de salı günü ayrılıyorum artık izne. Kasık ağrılarım var yürümek zor geliyor artık. Aklım hep doğumda inş. haırlısıyla sağ sağlim kucağımıza alırız.
benim de yavaştan kasık ve bel ağrılarım başladı bugün biraz ütüm var bakalım kontrolüm haftaya. inşallah artık herşey netleşir

benim de daha az gibi yeri daralıyor ondan olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…