Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben de zaman az aksın istiyorum ya hazır değil gibiyim
Doğum korkusundan mı acaba? Benim düşük riskim varya 16. Haftadan korka korka 30 a geldim. Bende biran önce doğum zamanım gelsin diyorum. Hiç doğum korkum yok şimdilik tabi yaklaştıkca nasıl olur bilmem hala tarafın bişey olcak gibi hissediyo. Ama annelik içgüdüsü herlde hep korkuyorum bu haftalara gelmek bile hayaldi benim için

Toz deterjani koydugumuz göze bir kapak uni baby koyuyoruz. Ben yumusatici da kullanmadim sadece deterjanla yikayip yerlestirdim kiyafetlerini.
Kizlar hastane cantalarini hazirlamaya başlayanlar var mi? Ben hu hafta baslayayim diyorum

Toz deterjani koydugumuz göze bir kapak uni baby koyuyoruz. Ben yumusatici da kullanmadim sadece deterjanla yikayip yerlestirdim kiyafetlerini.
Kizlar hastane cantalarini hazirlamaya başlayanlar var mi? Ben hu hafta baslayayim diyorum
Akıp gidiyo deterjan. Boşa gitmiyor değil mi

Evet cnm ben de doğum korkusu da var hayırlısı bakalım kafamda öteliyorum nasip çünkü nasıl olacağı.. bir düşüğüm ve canlı kürtajım var söylenmeden yapılan o beni sarstı sanırım..

bez ve bakım ürünlerini bu hafta sipariş verdim cnm ben daha gelince başlayayım diyorum kıyafetleri de yıkadım ütüledim dolapta ama az mı acaba diye düşünüyorum

Akıp gidiyo deterjan. Boşa gitmiyor değil mi
Yok canim bosa gitmiyor merak etme
bez ve bakım ürünlerini bu hafta sipariş verdim cnm ben daha gelince başlayayım diyorum kıyafetleri de yıkadım ütüledim dolapta ama az mı acaba diye düşünüyorum
Beni de ya bebek erken gelirse korkusu sardı. O yuzden stres yaptim canta konusunda. Sureklu eksik bisey cikiyo zaten. Acaba bu yeter mi diye düşünüyorum. Insallah yeterli olur hersey

Kizlar ben cantayi hazirladim ama sanki biseyeler eksik gibi geliyor hep sizler neler koydunuz bebek cantalariniza?

Ne güzel yolun sonuna yaklaştık ama. Doğumdan sonra ki halini düşün insan çok rahatlıyo. Allah herkese sağlıkla kolaycacık kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

Yok canim bosa gitmiyor merak etme

Beni de ya bebek erken gelirse korkusu sardı. O yuzden stres yaptim canta konusunda. Sureklu eksik bisey cikiyo zaten. Acaba bu yeter mi diye düşünüyorum. Insallah yeterli olur hersey
bana da ilk 3 ay kıyafeti az gibi geliyor kafam karışıyor

Kizlar bugun doktor kontrolumuz vardi herseyine bakti cok sukur iyi dedi ve mecburi durumdan dolayi memelketimize gidecegimizi soyledik yarin sabah yola cikacakagiz 8 saatlik.bi yol 2 saaate durun yuru dedi doktorum dualarinizi eksik etmesin sag saglim.varalim.zorunluluk olmasaydi bu haftalarda cok tedirgindim cikmazdim ama yinede dualarinizi bekliyorum

memlekette mi doğum yapacaksın cnm ben 19ve 21 haftamda memlekete gidip döndüm ama epey ödem olmuştu..

memlekette mi doğum yapacaksın cnm ben 19ve 21 haftamda memlekete gidip döndüm ama epey ödem olmuştu..
Evet canim budada dpgum.yapacagim geldik.cok sukir 2 saatte bi durup yurudum cok su ictim rahat geldim cok sukur Allahima ama bu haftadan sonra cikmam Insallah

Evet canim budada dpgum.yapacagim geldik.cok sukir 2 saatte bi durup yurudum cok su ictim rahat geldim cok sukur Allahima ama bu haftadan sonra cikmam Insallah
Aaa sen izne ayrıldın mı canım hayırlı olsun minnoş sağlıkla gelsin inşallah ben rapor aldım 37de ayrılacağım üç haftam kaldı izne iple çekiyorum

İnşallah sağlıkla geçsin son günlerin..
İnşallah canım hepimiz sağlıkla geçirelim inşallah. Cuma akşamı kanamam oldu acile gittik korktum biraz doğum başladı sandım ama sıkıntı yokmuş şükürler olsun. Rahim ağzı hassas olduğu için orda oluşan bir kanamaymış

Merhaba kızlar
Persembe aksami rutin doktor kontrolum vardi. Hastanede doktor bsylerden suphelendi ve asagidan muayene etmek istedi. Muayenede 2bucuk 3cm açılmam oldugunu soyledi. Hemen nst ye bagladilar. Sancilarim 70 civari cikinca hastaneye yatisim yapildi. Bebege ciger gelistirici ignr, bana da kasilma durdurucu yapildi. 1 gece hastanede kaldim. Kasilmalar azaldi. Haftasonunu da evde yatarak gecirdim. 2 hafta daha dayanmamiz lazım kuvoze girmemesi icin. O yuzden dogum iznine ayriliyorum yarin. Bugun de durup dururken sütüm geldi sag taraftan. Sanirim 40. Haftayi goremeyecegiz biz. Dua edin bizim icin

Aaa sen izne ayrıldın mı canım hayırlı olsun minnoş sağlıkla gelsin inşallah ben rapor aldım 37de ayrılacağım üç haftam kaldı izne iple çekiyorum
Ben demistim ya cnm ayrilacagim diye ayrildim valla bide yol isi cikinca kesinlesti hayirlisi olsun canim.bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…