Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İyi akşamlar hanımlar, ben dün gece doğum yaptım bizimki erken davrandı Darısı hayırlısıyla sizlerin başına.
Ayy hayırlı olsun canım güle güle büyüt. Bi sıkıntı olmadi dimi erken geldi diye? Benimde dun aksam sancilarim başladı bugun kontrole gittiginde açılmam 4,5 cm olmuş. Sancilarim düzenli olmadigi icin eve geri gonderdi. Muhtemelen 1-2gun icinde gelecek ocak ayını bekleyemecek dedi doktorum. Ocak subat derken aralikta gelmeye basladi bu yaramazlar :emir_bebek:

Ayy hayırlı olsun canım güle güle büyüt. Bi sıkıntı olmadi dimi erken geldi diye? Benimde dun aksam sancilarim başladı bugun kontrole gittiginde açılmam 4,5 cm olmuş. Sancilarim düzenli olmadigi icin eve geri gonderdi. Muhtemelen 1-2gun icinde gelecek ocak ayını bekleyemecek dedi doktorum. Ocak subat derken aralikta gelmeye basladi bu yaramazlar :emir_bebek:
Teşekkür ederim canım. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Doğum Ocak’ın ortasında olacak derken Aralık’da oldu kısmet. Doğumdan bir gün önce de kontrole gitmiştim bişey yoktu. İyiki çantalarımı 1 ay önceden hazırladım.

Oh maşallah canım. Açılmanda çokmuş inşallah kolaycacık sağlıkla doğurursun bize dua etmeyi unutma

Teşekkür ederim canım. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Doğum Ocak’ın ortasında olacak derken Aralık’da oldu kısmet. Doğumdan bir gün önce de kontrole gitmiştim bişey yoktu. İyiki çantalarımı 1 ay önceden hazırladım.
Bizde son 4gundur canta hazirlamaya çalışıyoruz. Ben daha nasilsa cok var diye kendime hicbisey almamistim ama beklememek lazımmış. Apar topar herseyimi internetten siparis verdim. Onlarin gelmesini bekledim yikadim utuledim. Daha dun sabah tamamlayabildik çantayı. Taç bile alamadım ama sağlık olsun artik napıyım. Bugun fotografciyi ayarladim. Kapi susu ve ikramlik hersey önümüzdeki hafta ici gelcek. Dogum daha once olursa hicbiri yetismicek malesef

Oh maşallah canım. Açılmanda çokmuş inşallah kolaycacık sağlıkla doğurursun bize dua etmeyi unutma
Insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı. Sen hic stres yapma bol bol dinlen o gelmesi gerektigi gunu gayet iyi biliyo merak etme. Bu arada cantalarinizi falan da hazırlayın benim gibi sona birakmayin:anneadayı:

Insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı. Sen hic stres yapma bol bol dinlen o gelmesi gerektigi gunu gayet iyi biliyo merak etme. Bu arada cantalarinizi falan da hazırlayın benim gibi sona birakmayin:anneadayı:
Bebeğin ki hazır sayılır benim çanta kaldı. Onu da bu hafta halletcem inşallah

Bende bugün tamamlayayım çantamı hafif ağrılarım var artık inşallah yeni yılı görürürüz

Gözünaydın canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim.. Nasılsınız?çıktınız mı hastaneden?
Doğum hikayeni yazar mısın?
Teşekkürler canım, iyiyiz hastaneden çıktık. Gece yarısı suyum geldi ardından hemen sancılarım başladı, çok kısa sürede sancılar kesintisiz ve şiddetli olunca bebek ters olduğu için ameliyathane hazırlandı, sezaryenle aldılar. Çikolata ve kurabiye siparişi vermiştik ama iptal ettik hastaneye gelenlere dağıtamadıktan sonra pek bir anlamı olmayacaktı.

Teşekkürler canım, iyiyiz hastaneden çıktık. Gece yarısı suyum geldi ardından hemen sancılarım başladı, çok kısa sürede sancılar kesintisiz ve şiddetli olunca bebek ters olduğu için ameliyathane hazırlandı, sezaryenle aldılar. Çikolata ve kurabiye siparişi vermiştik ama iptal ettik hastaneye gelenlere dağıtamadıktan sonra pek bir anlamı olmayacaktı.
Önemli olan bebeğin sağlıklı olsun cnm çikolata ben de düşünüyorum ama öyle zaman var gibi geliyordu.. Kızın var demi.. Kaç kg doğdu günlerimiz yakın sayılır..
Daha öncesinde herhangi bir belirti ağrı olmuşmuydu? Benim bu hafta hafif arada bel ve adet ağrısı gbi ağrı oluyor. inşallah yeni yılı görürüz

Önemli olan bebeğin sağlıklı olsun cnm çikolata ben de düşünüyorum ama öyle zaman var gibi geliyordu.. Kızın var demi.. Kaç kg doğdu günlerimiz yakın sayılır..
Daha öncesinde herhangi bir belirti ağrı olmuşmuydu? Benim bu hafta hafif arada bel ve adet ağrısı gbi ağrı oluyor. inşallah yeni yılı görürüz
Evet kızım oldu, 3200gr doğdu. 3 gün önceden sancılarım vardı hafif hafif sanki adet veya gaz sancısı gibi. Gazdır diye çok önemsemedim daha vakit var diye meğer doğum sinyalleriymiş.

Evet kızım oldu, 3200gr doğdu. 3 gün önceden sancılarım vardı hafif hafif sanki adet veya gaz sancısı gibi. Gazdır diye çok önemsemedim daha vakit var diye meğer doğum sinyalleriymiş.
Aman Allahım aynı sancılar bende de var çok hafif ayakta kalınca özellikle.. Ay içim bir hoş oldu inşallah yılbaşını geçerim . canım özelden yazıyorum

Çok heyecanlandım şimdi hayırlı olsun canım darısı başımıza basıl gidiyor anneler benim kanım çok düşük ne yapcam bilmiyorum

Kızlar dün dolaptan soğuk süt içmiştim bugğn boğazlarım çok fena. Halsiz gibiyimde hasta olcak galiba neler yapabilirim ıhlamur içtim 1 bardak. Çarşamba da eşim uzaktan gelicek hasta olmak istemiyorum

Amin canım. Sezaryen oldu mecburen, bebek tersti, normal doğum başladı ama ameliyatla almak zorunda kaldılar.
Maşallah kilosu çok güzelmiş ama. Benim de erken doğum riskim var günlük süt muz yiyorum kilo alsın diye. Sen ekstra bişey yaptın mı kilo alsın bebiş diye

Maşallah kilosu çok güzelmiş ama. Benim de erken doğum riskim var günlük süt muz yiyorum kilo alsın diye. Sen ekstra bişey yaptın mı kilo alsın bebiş diye
Ekstra birşey yapmadım canım, haşlanmış yumurta, süt, ceviz ve meyveyi hergün mutlaka tüketmeye çalıştım sadece, ben de toplam 10 kilo aldım abur cubur yemeyince 5’i de doğumda gitti zaten.

Kizlar idrar yolu enfeksiyonundan dolayi surekli sancim oluyoe bu sanci ondan mi bebekten mi anlayamaz oldum yarin kontrolum var artik nst ye baglanacagim bana dua edin

X