- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
Bence doğduğu günü yazdırın canım. Benim kuzenimi öyle yapmışlar aralık 12 ama ocak 1 görünüyo. Çok kızıyo annesine hangisini kutlucam ben diyeKızlar ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Hepimizin doğum tarihleri ocakta görünüyor da aralığın sonu da doğum yapabiliriz. 29-30 gibi mesela. Belki benim ihtimalim daha az ama tarihleri yakın olanlar yeni yıla yazdırmayı düşünür mü acaba. Ben şahsen 2018 yazdırmaktan yanayım inşallah sabreder bebeğim..
Öyle de bilmiyorum ki. Ocakta gelir inşallahBence doğduğu günü yazdırın canım. Benim kuzenimi öyle yapmışlar aralık 12 ama ocak 1 görünüyo. Çok kızıyo annesine hangisini kutlucam ben diye
Amin canım sağlıkla gelir inşallahÖyle de bilmiyorum ki. Ocakta gelir inşallah
Az önce muayeneden çıktım. Çalışabilir raporumu aldım. Suyun sınırda dedi biraz moralim bozuldu. Idrar tahlili istedi sanırım protein kacagi falan bakcak. Kafası hala 2 hafta onden gidiyo oda beni tedirgin ediyo. Artik haftalik kontrol istiyorum dedi bi sorun mu var sizceCanim 5 ocak cok gec degil mi birde 2 hafta onde gidiyorsan doktorum bana riske atma dedi sıkıntı olmasada ilk gebelik sonucta dedi
Dönme durumu var cnm kardeşimde 36-37 gibi dönmüştükızlar merhabalar dün kontrolüm vardı. oğlum henüz doğum pozisyonu almamış 35 haftadayım yatay bi şekilde görünüyor. bu şekilde sezeryan olur denedi. acaba bu saatten sonra dönme şansı var mı ?
bende bunu düşünüyorum inşallah sabrederler de yeni yılda alırız elimize...Kızlar ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Hepimizin doğum tarihleri ocakta görünüyor da aralığın sonu da doğum yapabiliriz. 29-30 gibi mesela. Belki benim ihtimalim daha az ama tarihleri yakın olanlar yeni yıla yazdırmayı düşünür mü acaba. Ben şahsen 2018 yazdırmaktan yanayım inşallah sabreder bebeğim..
Suyun az olduğu için kontrol etmek istemiş olabilir cnm benimde 2 haftaya indi kontroller hayırlısı olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallahAz önce muayeneden çıktım. Çalışabilir raporumu aldım. Suyun sınırda dedi biraz moralim bozuldu. Idrar tahlili istedi sanırım protein kacagi falan bakcak. Kafası hala 2 hafta onden gidiyo oda beni tedirgin ediyo. Artik haftalik kontrol istiyorum dedi bi sorun mu var sizce
Benim belim çok ağrıyor yalancı sancı herhalde bir kaç saat sürüyor ağrısı sonra geçiyorKızlar benim hafif ağrılarım oluyor bikaçgündür sanki regl olabilirim gibi belli belirsiz başka bu tarz ağrı yaşayan var mı?
Günaydın cnm benimde azaldı şükr ama birşeye heyecan stres yapınca karnım kasılıyor.Benim belim çok ağrıyor yalancı sancı herhalde bir kaç saat sürüyor ağrısı sonra geçiyor
Canim suyunu kasdetmistir bencede cunku kafasinin onde gitmesi normal diye biliyorum beyni hizli buyudugu icin bence suyunu kontrol altina almaktir amac kendine dikkat et cnm yorma kendinjAz önce muayeneden çıktım. Çalışabilir raporumu aldım. Suyun sınırda dedi biraz moralim bozuldu. Idrar tahlili istedi sanırım protein kacagi falan bakcak. Kafası hala 2 hafta onden gidiyo oda beni tedirgin ediyo. Artik haftalik kontrol istiyorum dedi bi sorun mu var sizce
Herseyi normal haftasında ama kafası neden önde gidiyo onu da takip etmemiz lazım dedi. Salı gunu tekrar kontrole çağırdı hemde idrar tahlili sonuçlarına bakarız dedi. Insallah hic sıkıntı yokturCanim suyunu kasdetmistir bencede cunku kafasinin onde gitmesi normal diye biliyorum beyni hizli buyudugu icin bence suyunu kontrol altina almaktir amac kendine dikkat et cnm yorma kendinj
Sabir canim az kaldi inssllah kucagimiza alinca her cekilen unutulur bu seferde uykusuz geceler baslar :))Herseyi normal haftasında ama kafası neden önde gidiyo onu da takip etmemiz lazım dedi. Salı gunu tekrar kontrole çağırdı hemde idrar tahlili sonuçlarına bakarız dedi. Insallah hic sıkıntı yokturne zor işmiş bebegi sağlıklı bi sekilde dogurmak ya hep stres olcak bisey çıkıyo
Rabbim sağlıkla elimize almayı nasip eder inşallah meleklerimiziSabir canim az kaldi inssllah kucagimiza alinca her cekilen unutulur bu seferde uykusuz geceler baslar :))
İnşallah canım cuma günü kontrolüm var yavaş yavaş zorlanıyorum artık baskı hissediyorumDönme durumu var cnm kardeşimde 36-37 gibi dönmüştü
Geçmiş olsun cnm dikkat et çok telaşta yapma telaş yapınca kasılma artıyor sanki. ben düştüm stresten bebeğin hareketlerini yeterince hissedemedim doktor ne zaman yolunda sıkıntı yok dedi sanırım kafam rahatlayınca hareketleri farketmeye başladım. annelik telaşlarımız sanırım.Kizlar bugun ilk defw karnima bi sanci girdi cok korktum internetten baktim yalanci sanciymis gercek sancinin devami gelirmis cok korktum cok kucuk daha dogarsa yasarmi falan diye hepsini dusundum Allah yavrularimizi korusun siz de hic boyle bisey oldumu
2 hafta önce bende de olmuştu bikaç akşam hafif sızı adet sancısı gibi sonra geçti normal sanırım cnm.Kızlar bu sancı illa 15 dk bir yada belirli bir aralıkla mı giriyo. Mesela ben ağrı hissediyorum ama gelip gidenden değil 40 dk hafif karnım ağrıyo gidiyo sonra normal mi ki iyice pimpirikleştim artık her hafta doktordayım neye gidip neye gitmiceğimi şaşırdım