Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Geçmiş olsun cnm dikkat et çok telaşta yapma telaş yapınca kasılma artıyor sanki. ben düştüm stresten bebeğin hareketlerini yeterince hissedemedim doktor ne zaman yolunda sıkıntı yok dedi sanırım kafam rahatlayınca hareketleri farketmeye başladım. annelik telaşlarımız sanırım.
Haklisin canim artik doktora gidelim demeyede cekinir oldum kendi kendimizin doktoru olacagiz sanirim tatli telaslar bunlar :emir_bebek:

Bugün kontrolumuz vardı. 2080 gram olmuşuz. Suyum hala sınırda o yüzden doktorum yakın takip istiyo. haftada bir kontrole gideceğim. Gelişimi falan normal kafamız hala 2hafta önden gidiyo. Bu haftalarda yalancı dogum sancilari olmasi cok normalmis. Vucut kendini doguma hazırlıyo dedi doktorum. Oyle durumlarda uzanıp dinlenicez ve vucudumuzu dinlicez. Dinlenince siddeti azaliyosa ve ritmik degilse yalanciymis

Bugun hamilelik okulumun da son dersine gittim bebek bakimiyla ilgili birsuru sey anlattılar. Bakalım dogdugunda becerebilecekmiyiz bu işi :KK200::anneadayı:

Bugün kontrolumuz vardı. 2080 gram olmuşuz. Suyum hala sınırda o yüzden doktorum yakın takip istiyo. haftada bir kontrole gideceğim. Gelişimi falan normal kafamız hala 2hafta önden gidiyo. Bu haftalarda yalancı dogum sancilari olmasi cok normalmis. Vucut kendini doguma hazırlıyo dedi doktorum. Oyle durumlarda uzanıp dinlenicez ve vucudumuzu dinlicez. Dinlenince siddeti azaliyosa ve ritmik degilse yalanciymis
Benimde arada sancım çıkıyo canım ya serum alıyorum yada bol su içiyorum sola yatıp dinleniyorum düzeliyo. Sıvı tüketimi azaltıyomuş

Bgün burda kar var ve ben işe geldim yolda biraz zorlandım alt karında kasılmalar var gibiydi şimdi masamda oturuyorum daha iyiyim demek ki zorlanmaktan bilgi için sağol cnm ve ödem çok fena en az 3 kilo ödem var vücudumda diz çökemiyorum yürürken ayaklarımda belimde şişlik hissediyorum . Benim de yarın kontrolüm bakalım ne diyecek

Bugun hamilelik okulumun da son dersine gittim bebek bakimiyla ilgili birsuru sey anlattılar. Bakalım dogdugunda becerebilecekmiyiz bu işi :KK200::anneadayı:
canım aklında kalanlar varsa bizimle de paylasana öyle yazılabilecek şeyler varsa.. ben bu konuda bilgisizim baya..

Yarinda bizim kontrolumuz var cnm gittigin de nst ye bagliyolarmi cnm seni beni bu haftaya kadar baglamaladilar 34 de falan baglariz demisti yalanci dogum sancilarini buyuk bir korku tecrubesiyle yasadim ama cok sukur gecti geciyor yani oldugi zaman bakalim yarin bana suyuna falan be diyecekler

Ne güzel bende o haftalara bi gelebilsem hayırlısıyla
Canim inan hic gecmeyecek gibi geliyo4 sonra bakmissin 31 32 artik dogum zamani yaklassa diyosun bir an once kucagima alayim diyosun her zaman bir bekleyis oluyor Allahim saglik sihat ve tez zaman versin Insallah :anne::anne:

Yarinda bizim kontrolumuz var cnm gittigin de nst ye bagliyolarmi cnm seni beni bu haftaya kadar baglamaladilar 34 de falan baglariz demisti yalanci dogum sancilarini buyuk bir korku tecrubesiyle yasadim ama cok sukur gecti geciyor yani oldugi zaman bakalim yarin bana suyuna falan be diyecekler
Benim kontrolüm de bugün canımmm :) çok heyecanlıyım bakalım minnoş ne kadar büyümüş :KK66:

Maşallah teyzesi büyümüş Hilalcik :KK66: habire göz kırptı annesine babasına :KK66: yarına sıra sende artık :)
Cok sukur cnm bizde bugun gittik kontrole herseyi iyi dedi insallah hep boyle devam ederiz annesinin kuzusuyla Rabbim onlari korusunn:KK39:

Kontrole gidenlerin kinyrolleri nasil gecti? Umarım hersey yolundadır
Bgün burda kar var ve ben işe geldim yolda biraz zorlandım alt karında kasılmalar var gibiydi şimdi masamda oturuyorum daha iyiyim demek ki zorlanmaktan bilgi için sağol cnm ve ödem çok fena en az 3 kilo ödem var vücudumda diz çökemiyorum yürürken ayaklarımda belimde şişlik hissediyorum . Benim de yarın kontrolüm bakalım ne diyecek
Bende ozellikle soğuğa çıktığımda alt karnimda kasilmalar oluyo. Sanırım havadan da kaynaklı. Bu haftadan itibaren artık eşim götürüyor beni sabahları işe. En azından toplu taşımayla uğraşmıyorum. Onun dışında hic ödemim şişmem yok ordan oraya geziniyorum okulda sen ne biçim hamilesin diyolar

Nst ye bikac hafta sonra baslayacagiz dedi. Sanirim 35-36 falan başlangıç.

X