Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aman canim yaaa dikkat et nasil dustun valla bende cok korkuyorum benim denggemde bozuldu vucudumun agirlik merkezi degistigi icin dusmekten cok korkuyorum yuzduk yuzduk kuyruguna geldik kuzularimiza sahip cikalim :anne::anne:

Doktor dogumla.ilgili normal dogum dedi canim ama cok hareket eder daha dedi bakalim.Insallah herseyin hayirlisi olur hepimiz icin

çatı kontrolü yurt dışında yokmuş diye duymuştum birde doğum açıklığı başlamadan çatı genişliği belli olmaz diye okudum. Çatı kontrolü yapılan özel durumlar ne imiş acaba
2 durum saydı. Birisi annenin minyon olması ve babanin kemik yapisinin cok iri olmasi. Digeride annenin raşitik bir rahatsızlık gecirip kemiklerinde bozulmalar yaşanması. Bunun dışında illa bakalım diyolarsa catın dar diyip sezaryene yonlendirmek icin bakiyolardir dedi.

Insallah her zamam boyle guzel ilerler ve en guzeli sonucu aliriz canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin Insallah:anneadayı::anne::KK200:

Aminnnnn aminnn inşaallah.

Canim kendine niye iskence ediyosun magnezyumunu içsene . Ben sandozunu icemedim cok bel agrim kramplarım vardı. Doktorum hemen hapini yazdi. Bir haftanin sonunda ne bel agrisi ne kramp kaldı cok şükür. Sende hemen başla lütfen kalca ağrısı da cok fenadır eminim. Bi hafta gectikten sonra etki etmeye başlıyo.

Ya kullanıyorum ama artık en ufak bi yürüyüş beni benden alıyor.
Yeminle 5 dk dan fazla ayakta kalamıyor , yürüyemiyorum. Baldirima damar çekiliyor, gibi bi ağrı bi çekilme giriyor ki yürümekte zorlaniyor abuk sabuk yürümeye başlıyorum. :'(

Gün içinde doktora gitmeyi düşünüyorum nasip olursa.

Bizimde dün kontrolumuz vardi hersey yolunda. Bas asagi duruyo. Haftasına gore biraz iri bi bebek 1750 gram olmuş. Doktorum simdilik normal dogum icin hicbi engel yok dedi. çatı kontrolü falan da yapmıcakmış onu sadece özel durumlarda yapiyoruz artik dedi. Bizden haberler simdilik bu kadar :anneadayı:

Masaallah.
Rabbim daim eylesin.

Çok şükür iyiyiz canım. 2 gün önce düştüm o kafama takılıyor ama çok şükür kanama ve ağrı yok birde bebeğimin hareketlerini hissedince rahatlıyorum. haftaya kontrolüm var baalım.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim. doğumla ilgili bilgi vermeye başladı mı doktorun?

Gecmis olsunn.
Yaa dikkat etttt.
Evet , muhakkak dikkat ediyoruz ki istemeden başımıza bunlar geliyor ama..
Allah korusun. .
Ben bir ara sınav için koştururken düsmustum.
Herkes bana bise oldu derdinde iken.
Ben bebeğim Die kivraniyordum.
Doktoruma söyleyemedim durumu ama baktığı zaman herşey yolunda , demisti.
O zaman bayağı aklıma takilmisti.
Rabbim korusun her türlü kaza beladan.

Kızlar benden turuncuya yakın bi renk akıntı geliyo geçen hafta enfeksiyona felan bakıldı temiz çıktı normal mi sizce panik oldum iyice. Dün çok az bi akıntıda kan gördüm gittim doktora hersey normal dedi bugünde turuncu akıntı var :110:

Gecmis olsun.
İnşaallah önemli birşey değildir.
Canını sıkma. İçini ferah tut.

Canım izne haftaya ayrılacağım .1 hafta izinden sonra 1 hafta daha çalışacağm sonra 2 hafta iznim var ve peşinden zaten son 3 haftaya giriyorum doğum tedirginliği başladı biraz içimden. Rabbim kolaylaştırsın...
Ağrılar için ben osteocare diye birşey kulanıyorum içinde d vitamini ca mg ve çinko var bana ii geldi. diğer eritilen mağnezyumu kullanmadım

Aminnn.

Osteocare Hmmmm, geçiriyor mu hemen ?

çatı kontrolü yurt dışında yokmuş diye duymuştum birde doğum açıklığı başlamadan çatı genişliği belli olmaz diye okudum. Çatı kontrolü yapılan özel durumlar ne imiş acaba

Bende merak etmisimdir hep.
Hiç bakılmadi bana.
Pekte rahat edemem öyle bi durumda ama gerekirse yapilcak mecbur.

Gittim canım. Bebekte bişey tok ama benden simir aldı rahim ağzında yara varmış büyük ihtimal kanaman bundan ama her ihtimale karsı sonuçları beklicez dedi bakalım hafta içi çıkacak sonuçlar dua edin bize :110:
Gecmis olsunnn. .
Önemli birşey yoktur inşaallah.

Annelik endişe barındırıyor her daim bende düştüğüm için 2 gündür gitmedim doktora dayanamadım bugün gittim çok şükür yolunda kanama da yokmuş...
İnşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz.
Çok şükür
Aman canim yaaa dikkat et nasil dustun valla bende cok korkuyorum benim denggemde bozuldu vucudumun agirlik merkezi degistigi icin dusmekten cok korkuyorum yuzduk yuzduk kuyruguna geldik kuzularimiza sahip cikalim :anne::anne:

Aminnnnn. Valla yolda yürürken penguen gibi yuruom. Eşim ve görümcem bi sorun mu var , diyor.
Durumu yasamayinca Anlamıyorlar tabi kayıp düşme korkusunu.
Normalde ben hızlı yürüyen biriyim yani biriydim. Ağır hareket edince sancim fln var sanıyorlar. :KK70:

Doktor dogumla.ilgili normal dogum dedi canim ama cok hareket eder daha dedi bakalim.Insallah herseyin hayirlisi olur hepimiz icin

Aminn.
Evet , henüz erken.
Çünküü minnoslarimiz son dk ya kadar yerinde durmuyor.
Hele benimki masaallah.
Bak saat 5.13 geciyor hemen hemen 2 saattir ayaktayım. Sağa sola yatislarda tepinio hemen sirt üstü yatayım diye.
Ama öyle de bazen rahat etmiyorum.
Gerçi rahat etsem bile. Hanım efendi çok fazla rahat vermiyor onda da hemen depresiyor.
Uyku düzeni diye birşey kalmadı.
Ben doğum sonrası ne yapcam kara kara onu düşünür oldum. :/

2 durum saydı. Birisi annenin minyon olması ve babanin kemik yapisinin cok iri olmasi. Digeride annenin raşitik bir rahatsızlık gecirip kemiklerinde bozulmalar yaşanması. Bunun dışında illa bakalım diyolarsa catın dar diyip sezaryene yonlendirmek icin bakiyolardir dedi.
Hmmmmmm, minnoslarimiz sağlıklı olsun da Rabbim dogumlarini kolay eylesin.
İnşaallah hayırlısı ile normal doğum yaparız.

....

Ya geçen gün girdim yazıyordum mesaj.
Telin sarji bitikmis. Ben mesajı gönderiyorken telefon kapandı.
Sonrada giremedim.
Epey uzun bir post oldu ama.
İçimde kaldı yazmasaydim

Günaydın kızlar. Ya bişey soracağım benim akıntımda bazen kan oluyor. Hani kanama şeklinde değil akıntı şeklinde. Kontrole de haftaya gideceğim. Acaba sıkıntı olur mu? Aramızda yaşayan var mı?

Günaydın kızlar. Ya bişey soracağım benim akıntımda bazen kan oluyor. Hani kanama şeklinde değil akıntı şeklinde. Kontrole de haftaya gideceğim. Acaba sıkıntı olur mu? Aramızda yaşayan var mı?
Ben yasamiyorum canim ama akinti seklinde gelebilir demisti doktorum yasarsan korkma demisti kanama aktiflesirse hemen gel demisti bence akinti seklindeyse korkma ama icin rahat etsin yinede doktoruna sor

Kizlar ya dogum tarihlerinizde oynama oldumu ben her gitmem de 1 -2 gun degisijlik gosteriyor

Ben yasamiyorum canim ama akinti seklinde gelebilir demisti doktorum yasarsan korkma demisti kanama aktiflesirse hemen gel demisti bence akinti seklindeyse korkma ama icin rahat etsin yinede doktoruna sor
Teşekkür ederim canım ya içimi rahatlattın :KK66: aktif bir kanama yok şükür inşallah olmasın da korkuyor insan :KK43: benim normalde 30Ocak canım doğum ama doktor 12sinden sonra bekleyebiliriz dedi. Ben de 9ocakta izne ayrılacağım. Arkadaşlarım dalga geçiyor okulda doğuracaksın diye :) sen ne zaman izne ayrılıyorsun canım?

Teşekkür ederim canım ya içimi rahatlattın :KK66: aktif bir kanama yok şükür inşallah olmasın da korkuyor insan :KK43: benim normalde 30Ocak canım doğum ama doktor 12sinden sonra bekleyebiliriz dedi. Ben de 9ocakta izne ayrılacağım. Arkadaşlarım dalga geçiyor okulda doğuracaksın diye :) sen ne zaman izne ayrılıyorsun canım?
Canim bende 15 aralikta ayrilmayi dusunuyorum 2 hafta sonra falan ama cok zorlaniyorum artik cocuklara egil kalk egil kalk esim ayril diyor bakalim insallah hayirlis olsun dogum tarihi bizimde one geldi canim kafa olcumu bacak olcumune gore mi oyle diyorlar anlamadim ama sana ne zaman olur dedi cnm dogum

Bende 5ocakta izne ayrılıyorum. 2 hafta onden gidiyoruz ama doktorum bunun dogum tarihini degistirmeyecegini doyledi sindilik
Canim 5 ocak cok gec degil mi birde 2 hafta onde gidiyorsan doktorum bana riske atma dedi sıkıntı olmasada ilk gebelik sonucta dedi

Canim bende 15 aralikta ayrilmayi dusunuyorum 2 hafta sonra falan ama cok zorlaniyorum artik cocuklara egil kalk egil kalk esim ayril diyor bakalim insallah hayirlis olsun dogum tarihi bizimde one geldi canim kafa olcumu bacak olcumune gore mi oyle diyorlar anlamadim ama sana ne zaman olur dedi cnm dogum
Canım tam bir tarih söylemedi ama 12ocaktan sonra bekleyebiliriz dedi. Doktorumu değiştirdim ben haftaya yeni doktora gideceğim bakalım o ne diyecek

bende bir defa oldu 29.haftada doktora gittim bir sıkıntı görmedi rapor vermişti uzandım cnm

kızlar merhabalar dün kontrolüm vardı. oğlum henüz doğum pozisyonu almamış 35 haftadayım yatay bi şekilde görünüyor. bu şekilde sezeryan olur denedi. acaba bu saatten sonra dönme şansı var mı ?

kızlar merhabalar dün kontrolüm vardı. oğlum henüz doğum pozisyonu almamış 35 haftadayım yatay bi şekilde görünüyor. bu şekilde sezeryan olur denedi. acaba bu saatten sonra dönme şansı var mı ?
Canim her zaman hareket ediyorlarmis alanlari daraldi ama donme sansi bence var doktorun iyiyse seni zaten riske atmiyor

Canim her zaman hareket ediyorlarmis alanlari daraldi ama donme sansi bence var doktorun iyiyse seni zaten riske atmiyor
DOĞRU DİYOSUN CANIM AMA DİREK YATAY DURUMDA BENİM OĞLAN BİR DE TÜP BEBK İLK HAMİLELİK OLUNCA İNSAN KORKUYOR NE YALAN SÖYLEYİM NORMAL DOĞUM OLSUN İSTEMİŞTİM

DOĞRU DİYOSUN CANIM AMA DİREK YATAY DURUMDA BENİM OĞLAN BİR DE TÜP BEBK İLK HAMİLELİK OLUNCA İNSAN KORKUYOR NE YALAN SÖYLEYİM NORMAL DOĞUM OLSUN İSTEMİŞTİM
Uzulme canim sezeryan bazen normal dogumdan daha hayirli oluyor ama tabii ki doktorlarin onerileri risk yoksa cocuk duzgunse normal dogum canini sikma bence suan en rahat doneminde olman lazim herseyin hayirlisi olur insallah Rabbim yavrunu korusun:anneadayı::anne:

Kızlar bu arada hepinizin Mevlid Kandili Mubarek olsun bu gece bol bol dualar edelim bizler gibi yavrum olaun diye dua eden herkese Rabbim Nasip etsin birbirmizin kolay rahat dogumlari olsun diyede dua edelim Insallah dualarda bulusalim :anne::KK200::KK16:

Uzulme canim sezeryan bazen normal dogumdan daha hayirli oluyor ama tabii ki doktorlarin onerileri risk yoksa cocuk duzgunse normal dogum canini sikma bence suan en rahat doneminde olman lazim herseyin hayirlisi olur insallah Rabbim yavrunu korusun:anneadayı::anne:
Amin canım inşallah sağlıkla gelsin de tek isteğim bu ne yalan söyleyim bir an önce kucağıma almakta istiyorum

X