Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Gunaydin kızlar doktorum saolsun 7 bucuk aylikken hastane degistiricegini soyledi :110:ve gidecegi hastane bana cok uzak bi yerde ama yinede araliga kadar bakayim dogumunu baska doktora yaptir deedi dogumum zaten ocaga denk geliyor Allahin izniyle annemlerde oyle sey mi olur son aya kadar bakip ocakta baska doktor senin gidisatini bilmeden nasil olacak dedi ne yapmaliyim ya bana akil verin baska bi doktora randevu alabilirim bugun alip baskasina mi devam edeyim yoksa araliga kadar bana yakin hastanede olan doktora gidip dedigi gibi dogumu baskasinsa mi yapayim doktorumdan da cok memmundum bana boyle yapti ya onada cok gormuyorum ocakta yeni yilda baska hastaneyle anlasmis :110::110::kızgın:
Canim once dogum yapacagin hastaneyle görüş. Doguma kendi doktorun mu yoksa ordaki nöbetçi doktorun mu gireceğini öğren. Eger nöbetçi doktor girecekse hic duzenini bozma kendi doktorunla devam et. Ama eger herkesin kendi doktoru doguma giriyorsa bence şimdiden değiştir doktorunu son dk. Tanımadığın bi doktorla doguma girmek zor olur senin için

zor bir durum ama son anda doktor değiştirmek zor olur ben kolay rahat edemezdim. Yeni hastaneye gitsen sonuçta farklı şehir değil ama yine de sen bilirsin yada şimdiden başka doktora geç.
Bende rahat edemeyecegim diye korkuyorum canim:KK1::KK1: bi kac defa risk atlattik bide onlari kendi doktorum biliyordu ama gidegi yer baska sehir kadar uzak bi hastaneye gidiyor canim yani Allah korusun dogumum olsa yolda 2 saate yakin surer trafikle panikler diye korktum baska bir doktora randevu aldim artik umarim o bana iyi gelir:110:

Canim once dogum yapacagin hastaneyle görüş. Doguma kendi doktorun mu yoksa ordaki nöbetçi doktorun mu gireceğini öğren. Eger nöbetçi doktor girecekse hic duzenini bozma kendi doktorunla devam et. Ama eger herkesin kendi doktoru doguma giriyorsa bence şimdiden değiştir doktorunu son dk. Tanımadığın bi doktorla doguma girmek zor olur senin için
Doguma kendi doktorum girecekti canim ekstra konusmustum onu ama hic geregi yok bugun ozellikle o gittigi hastaneye bi bakmaya gittik gidene kadar ben daraldim cook uzak :110::110:yeni randevu aldim sonradan da gitsen seninle ilgileniyormus insallah oyledir dua edin :dua:

Bende rahat edemeyecegim diye korkuyorum canim:KK1::KK1: bi kac defa risk atlattik bide onlari kendi doktorum biliyordu ama gidegi yer baska sehir kadar uzak bi hastaneye gidiyor canim yani Allah korusun dogumum olsa yolda 2 saate yakin surer trafikle panikler diye korktum baska bir doktora randevu aldim artik umarim o bana iyi gelir:110:
İnşallah gönlüne göre olur

Çok geçmiş olsun canım. Benimlide çok hareketli 19. Haftadan beri göbeğimi kaldırıyo. O kadar alışmışım ki hareket etmeyince korku sarıyo içimide şükür ediyo suan. Çok yorma canım kendini son ayına girmiş sayılırsın. Allah şifa versin hepimize

Aminn. Cümlemize inşallah.

Yürüme olayını yapamıyorum artik.
Eve yakin bir dk bile sürmeyen bi a101 imiz var . Yani ıceri girdiğim andan sonra kalça ağrım başlıyor. :/
Hiç böyle şeyler yaşayacağımı düşünmemiştim ya.
Çünkü ben çok hareketliyidir.
Gezmeyi yürümeyi severim.
Ve bu durum beni herseyden alikoydu.
Üstüne birde kış bebeği olunca.
Havalarda bozunca.
Dışarıya çıkamaz oldum.

Ben klasik ates olcerlerin biraz gelismisini aldim. Temasla 10 sn. De olcuyo. Su gecirmez oldugu icin suyu da olcebiliyo. Wee markası e bebekten 30tl ye aldım.

Bebedor aldiydim ben. 85 liraya eczaneden.
Açıkçası pek arastirmadim.
Temassiz oluşu cezbetti beni.
Hani ağlar fln başını oynatir da bakamam diye...

canım bir sonraki mesajını okudum magnezyum işe yaradı mı ağrın devam ediyor mu? geçen magnezyum bitti 2 gün almayınca ağrı tekrar başladı bi daha yazdırdım.

ben kıyafet alışverişini bitirdim.

.....

Açıkçası 2 kez kullandım sonrasinda kullanmadım :/
Alirkende ağrım devam ediyordu.
Araştırdım öncesinde içime sinmiyordu almak. Ama doktor aldın mı, diye sorunca hayir , demistim.
Almam konusunda baskı yapınca aliverdim ama kullanmadım :/
Bu ağrıların doğum sonrası geçeceği söyleniyor.
Tabi o vakte kadar nasıl dayaniriz orası meçhul..
Ben yarın tekrardan alımına baslicagim çünkü yatarken bile kalça ağrım beni mahvediyor.
Özellikle sol taraf.

Kıyafet konusuna gelince masaallah.
Bebis sağlıkla güle güle kullansın.

Ben fazla birşey alamadım suan icin sadece çantalık aldım.
İleriki günlerde eksikleri tamamlarim nasipse inşaallah.

İyi geceler kızlar daha çantamı hazırlamadım alışverişlerimi bitirmedim haftaya izin kullanacağım inşallah halledebilirim

Merhaba ,
Sanirim izne ayrılmış olmalısın ?
Bebis ler çok çabuk buyurler , dedikleri için bende fazla birşey almaktan kacindim.
Yavaş yavaş zamanı geldikçe almaya karar verdim.
Hem doğum sonrası da gelecekler olacagi için fazla birikinti yapmak istemedim.
Hem kış zamanı. Dışarıda fazla çıkmayız diyorum.
Elimizdekilerle idare ederiz. (İnşaallah )

Nasilsiniz kizlar nasil gidiyor bebisler nasil Umarim.hersey yolundadir bizim bugun kontrolumuz vardi Masallah herssey yolunda dedi :anneadayı::KK200::KK200:

Merhaba,
Hamd olsun ben iyiyim.
Ama eve kapanmak canımı sıkıyor.
Hic birsey yapasim gelmiyor.
Yatmaktanda gına geldi.
Havalarin kötü olması benim kalça ağrım ve biraz zaman gectikce bel ağrılarım yüzünden dışarı cikamiyorum. :/

Minnosum iyi sanirimmmm ^_^
Pit pit tekmelesini mi anlatsam.
Hoppbidi hoppbidi göbeğimı havaya kaldırıp sağa sola cosmasini mi,
Yoksa uzun uzadıya hickirmasini mi anlatsam bilemedim. ^_^
Geceleri beni uykudan ediyor.
Şimdiden böyleyse doğunca ne yapcam Die kara kara düşünmeye başlamadım değil. :KK70:
Ama hareketleri kadar beni mutlu eden beni sakinleştiren birşey yok ya.
Valla bütün stresimi alıyor.
Yani arada canımı acıtmıyor değil ama onun o kibildayislari herşeye değer ^_^

Sizede masaallah.
Daim olsun.
İnşaallah hep öyle geçer ^_^

Eve yakin bir dk bile sürmeyen bi a101 imiz var . Yani ıceri girdiğim andan sonra kalça ağrım başlıyor. :/
Havalarda bozunca.
Dışarıya çıkamaz oldum.

Araştırdım öncesinde içime sinmiyordu almak. Ama doktor aldın mı, diye sorunca hayir , demistim.
Ben yarın tekrardan alımına baslicagim çünkü yatarken bile kalça ağrım beni mahvediyor.
Özellikle sol taraf.

Kıyafet konusuna gelince masaallah.
Bebis sağlıkla güle güle kullansın.

Ben fazla birşey alamadım suan icin sadece çantalık aldım.
İleriki günlerde eksikleri tamamlarim nasipse inşaallah.

Merhaba ,
Bebis ler çok çabuk buyurler , dedikleri için bende fazla birşey almaktan kacindim.

Merhaba,
Hamd olsun ben iyiyim.
Ama eve kapanmak canımı sıkıyor.
Hic birsey yapasim gelmiyor.
Yatmaktanda gına geldi.
Havalarin kötü olması benim kalça ağrım ve biraz zaman gectikce bel ağrılarım yüzünden dışarı cikamiyorum. :/

Şimdiden böyleyse doğunca ne yapcam Die kara kara düşünmeye başlamadım değil. :KK70:

Sizede masaallah.
Daim olsun.
Insallah her zamam boyle guzel ilerler ve en guzeli sonucu aliriz canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin Insallah:anneadayı::anne::KK200:

Havalarda bozunca.
Dışarıya çıkamaz oldum.

Özellikle sol taraf. ^_^
Canim kendine niye iskence ediyosun magnezyumunu içsene . Ben sandozunu icemedim cok bel agrim kramplarım vardı. Doktorum hemen hapini yazdi. Bir haftanin sonunda ne bel agrisi ne kramp kaldı cok şükür. Sende hemen başla lütfen kalca ağrısı da cok fenadır eminim. Bi hafta gectikten sonra etki etmeye başlıyo.

Nasilsiniz kizlar nasil gidiyor bebisler nasil Umarim.hersey yolundadir bizim bugun kontrolumuz vardi Masallah herssey yolunda dedi :anneadayı::KK200::KK200:
Bizimde dün kontrolumuz vardi hersey yolunda. Bas asagi duruyo. Haftasına gore biraz iri bi bebek 1750 gram olmuş. Doktorum simdilik normal dogum icin hicbi engel yok dedi. çatı kontrolü falan da yapmıcakmış onu sadece özel durumlarda yapiyoruz artik dedi. Bizden haberler simdilik bu kadar :anneadayı:

Bizimde dün kontrolumuz vardi hersey yolunda. Bas asagi duruyo. Haftasına gore biraz iri bi bebek 1750 gram olmuş. Doktorum simdilik normal dogum icin hicbi engel yok dedi. çatı kontrolü falan da yapmıcakmış onu sadece özel durumlarda yapiyoruz artik dedi. Bizden haberler simdilik bu kadar :anneadayı:
Masallah canim Allahim esirgesin kuzularimizi :anne:

Çok şükür iyiyiz canım. 2 gün önce düştüm o kafama takılıyor ama çok şükür kanama ve ağrı yok birde bebeğimin hareketlerini hissedince rahatlıyorum. haftaya kontrolüm var baalım.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim. doğumla ilgili bilgi vermeye başladı mı doktorun?

Kızlar benden turuncuya yakın bi renk akıntı geliyo geçen hafta enfeksiyona felan bakıldı temiz çıktı normal mi sizce panik oldum iyice. Dün çok az bi akıntıda kan gördüm gittim doktora hersey normal dedi bugünde turuncu akıntı var :110:

Havalarda bozunca.
Dışarıya çıkamaz oldum.
Özellikle sol taraf.

Merhaba ,

Sizede masaallah.
Daim olsun.
Canım izne haftaya ayrılacağım .1 hafta izinden sonra 1 hafta daha çalışacağm sonra 2 hafta iznim var ve peşinden zaten son 3 haftaya giriyorum doğum tedirginliği başladı biraz içimden. Rabbim kolaylaştırsın...
Ağrılar için ben osteocare diye birşey kulanıyorum içinde d vitamini ca mg ve çinko var bana ii geldi. diğer eritilen mağnezyumu kullanmadım

çatı kontrolü yurt dışında yokmuş diye duymuştum birde doğum açıklığı başlamadan çatı genişliği belli olmaz diye okudum. Çatı kontrolü yapılan özel durumlar ne imiş acaba

Kızlar benden turuncuya yakın bi renk akıntı geliyo geçen hafta enfeksiyona felan bakıldı temiz çıktı normal mi sizce panik oldum iyice. Dün çok az bi akıntıda kan gördüm gittim doktora hersey normal dedi bugünde turuncu akıntı var :110:
doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan bi sorsana cnm olmadı gidersin sona yaklaştık artık

doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan bi sorsana cnm olmadı gidersin sona yaklaştık artık
Dün gittim çok az kan gelince vajinal ultrasonla baktı kanama aktif değil dedi bdaha gelmedi zaten bebekte iyi dedi gönderdi. Devlet hastanesi olduğu için arayamıyorum maalesef doktoru. Açıkcası sürekli doktora gidip bişey yok denilmesindende çok yoruldum

Dün gittim çok az kan gelince vajinal ultrasonla baktı kanama aktif değil dedi bdaha gelmedi zaten bebekte iyi dedi gönderdi. Devlet hastanesi olduğu için arayamıyorum maalesef doktoru. Açıkcası sürekli doktora gidip bişey yok denilmesindende çok yoruldum
Gittiysen inşallah sıkıntı yoktur canım içini ferah tut kendini gözle

Gittiysen inşallah sıkıntı yoktur canım içini ferah tut kendini gözle
Gittim canım. Bebekte bişey tok ama benden simir aldı rahim ağzında yara varmış büyük ihtimal kanaman bundan ama her ihtimale karsı sonuçları beklicez dedi bakalım hafta içi çıkacak sonuçlar dua edin bize :110:

Gittim canım. Bebekte bişey tok ama benden simir aldı rahim ağzında yara varmış büyük ihtimal kanaman bundan ama her ihtimale karsı sonuçları beklicez dedi bakalım hafta içi çıkacak sonuçlar dua edin bize :110:
Annelik endişe barındırıyor her daim bende düştüğüm için 2 gündür gitmedim doktora dayanamadım bugün gittim çok şükür yolunda kanama da yokmuş...
İnşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz.

Çok şükür iyiyiz canım. 2 gün önce düştüm o kafama takılıyor ama çok şükür kanama ve ağrı yok birde bebeğimin hareketlerini hissedince rahatlıyorum. haftaya kontrolüm var baalım.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim. doğumla ilgili bilgi vermeye başladı mı doktorun?
Aman canim yaaa dikkat et nasil dustun valla bende cok korkuyorum benim denggemde bozuldu vucudumun agirlik merkezi degistigi icin dusmekten cok korkuyorum yuzduk yuzduk kuyruguna geldik kuzularimiza sahip cikalim :anne::anne:

X