Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İyi geceler anneler ballı sütümüzü içtik nasilda beğendi yavrum durmadan oynuyor maşallah :anneadayı:
Bu arada güzel bi beslenme listesi oluşturalım ne kadar kalsiyum protein bebeğe yarayacak şeyleri yazalım da bebeğimiz etli butlu sağlıklı olsun inşallah :KK54:
Ben bu aralar pek sağlıklı beslenemedim dikkat etmem iyi olacak

cerenkar cerenkar canım tam da anlattığın gibi ya. Ultrason fotoğrafları renkli siyah beyaz değil. Bana yaklaşık 20 tane verdiler. Tüm organlarını ayrı ayrı ve yüzünden değişik pozlar. Hepsini de tek tek gösterdi anlattı. İçerde yarım saatten fazla kaldım ve yanıma istediğimi alabildim. Kardeşim benleydi o da video çekti doktorda cd verdi. İki kağıt rapor falan ayrıca. Devlette mi yaptın sen ? Belki ondandır.
özelde yaptırdım canım öncesinde kardeşim yaptırmıştı memnun kalmıştı eşi girmişti cd verilmiş ama bende olmadı

:cry:Kızlar 16. Haftada gecen hafta ve dün olmak üzere devam etmeyen kanamalar yaşıyorum. Bebeğin eşi aşağıdaymış ama çok ileri düzeyde değilmiş şükür. Buna rağmen düşük tehdidim devam ediyo. Bide bebişi görseniz hiç bişeyden habersiz öyle hareket ediyo. Böyle olup eşi yukarı çıkan var mı çok üzülüyorum kanama gelince insan çok kötü oluyo
canım dikkat et kendine çalışıyor musun bilmiyorum

canım geçen sabah işyerinde kanamam oldu. Panik bi halde doktora koştum. Yolda gidene kadar neler neler kurdum kafamda. Hiç bir sorun yok içeride kanama alanı yok plesanta normal. Doktor rahmin uzunluğuna ve açıklık durumuna baktı. Sende bi daha gittiğinde mutlaka sor bence. Mesela bana şu anda erken doğum riski de görünmüyo dedi. Plesanta için genelde yukarı çıkar deniliyo. Ama sen dikkat et kendini yorma bir de hiiç kötüsünü düşünme
Geçmiş olsun cnm

cerenkar cerenkar canım nasılsın neler yapıyorsun bebisin nasıl kontrol nasıl geçti benimki kız prenses geliyor tey tey ❤️
Hayırlı olsun canım prensesin.. Bu hafta giremedim siteye. işyerinde biraz sıkıntılı stresli zaman geçirdim hatta akşamları bikaçgün yemek bile yiyemedim.. şükür biraz atlattım. çarşamba üniversiteye gittim ama doktor değişmişti pek ilgili değildi açıkçası. birşey demedi.. yüzümün sol tarafında karıncalanma var haftaya yine doktora gitmeyi düşünüyorum decavit dışında birşey kullanmıyorum. sen nasılsın cnm bebiş ne alemde..

Hayırlı olsun canım prensesin.. Bu hafta giremedim siteye. işyerinde biraz sıkıntılı stresli zaman geçirdim hatta akşamları bikaçgün yemek bile yiyemedim.. şükür biraz atlattım. çarşamba üniversiteye gittim ama doktor değişmişti pek ilgili değildi açıkçası. birşey demedi.. yüzümün sol tarafında karıncalanma var haftaya yine doktora gitmeyi düşünüyorum decavit dışında birşey kullanmıyorum. sen nasılsın cnm bebiş ne alemde..
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir bende kan ilacı ve vitamin kullanıyorum bebiş ters baya yoruyor beni çok fazla yuruyemiyorum işlerimi yapamıyorum ama olsun sağlıkla gelsin de işler bitmiyor

Sen üniversiteye gidiyordun demi canım ben de salı bi deneyeyim diyorum sol yanağımda karıncalanma başladı. inşallah sıkıntılı birşey olmaz..

Evet canım ultrasonları da çok güzel oluyor hem daha uzman oluyorlar. Benim de oturduğun zaman sağ göğüs altımda uyuşma oluyor bazen de sağ elimin parmaklarında oluyor ben sordum normal dedi sen de korkma bu tip şeyler olabiliyormuş. Hatta dedim ki hocam hep normal diyorsunuz ama sebepsiz mi neden olur dedim. Biz bunlara hamilelik sendromları diyoruz dedi. Hamileliğe özgü oluşan hamilelik bitince kaybolan olgular dedi..

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir bende kan ilacı ve vitamin kullanıyorum bebiş ters baya yoruyor beni çok fazla yuruyemiyorum işlerimi yapamıyorum ama olsun sağlıkla gelsin de işler bitmiyor
canım ters olduğunu nerden biliyorsun şu an hareket halinde değil mi bebekler..

Evet canım ultrasonları da çok güzel oluyor hem daha uzman oluyorlar. Benim de oturduğun zaman sağ göğüs altımda uyuşma oluyor bazen de sağ elimin parmaklarında oluyor ben sordum normal dedi sen de korkma bu tip şeyler olabiliyormuş. Hatta dedim ki hocam hep normal diyorsunuz ama sebepsiz mi neden olur dedim. Biz bunlara hamilelik sendromları diyoruz dedi. Hamileliğe özgü oluşan hamilelik bitince kaybolan olgular dedi..
İnşallah normal şeylerdir bende akşam ilk defa 1 bardak süt içtim cnm pek takviye almıyorum bi decavit var birde son zamanlarda düzenli doktora gitmedim. Bu arada bende üniversiteye gittim asistan vardı çok ilgiliydi sonrakinde başkası vardı hiçbirşeye bakmadı

X