Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım ters olduğunu nerden biliyorsun şu an hareket halinde değil mi bebekler..
İkinci gebelik canım benim normalde tekmelerini yukarda hissetmen gerek ama benimki affedersin vajinada ve kasıklarda zaten yürürken zorlanıyorum doktorda baktığı gibi ters dedi normal ağrı hissetmen ama umudum var daha küçük dönecek inşallah

İkinci gebelik canım benim normalde tekmelerini yukarda hissetmen gerek ama benimki affedersin vajinada ve kasıklarda zaten yürürken zorlanıyorum doktorda baktığı gibi ters dedi normal ağrı hissetmen ama umudum var daha küçük dönecek inşallah
bende bazen yukarıda bazen kasıklarda hissediyorum doktora sorduğumda daha çok döner dedi. Gerçek pozisyona 30dan sonra dönüyomuş. Ayakları aşağıda olunca içim bi hoş oluyo. Arkadaşımın 32den sonra döndü bebeği

bende bazen yukarıda bazen kasıklarda hissediyorum doktora sorduğumda daha çok döner dedi. Gerçek pozisyona 30dan sonra dönüyomuş. Ayakları aşağıda olunca içim bi hoş oluyo. Arkadaşımın 32den sonra döndü bebeği
Valla bana çok rahatsızlık veriyor canım uyuyamıyorum yuruyemiyorum zaten bacak krampları bela olmuş çok kötüyüm Allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah ilk doğum normal inşallah bu da normal olur ameliyatla ugrasmam :KK43:

ben 3 kere verdim. Önce açlık, sıvıyı içip 1.saat sonunda, 2. Saat sonunda olmak üzere. Ama bazı doktorlar 3. Saat sonunu da istiyomuş. Neyseki benim doktorum 2de bıraktı. Açlığa dayanılmıyo
anladım cnm eczaneden kendin mi aldın birde içimi zor mu. ilk 50 mg mı içiliyor

Anladım cnm yakın zamana kadar benimde aşağıda idi sanki şimdi bazen yukarda da hareket oluyor ama bana ters diyen olmadı

Valla bana çok rahatsızlık veriyor canım uyuyamıyorum yuruyemiyorum zaten bacak krampları bela olmuş çok kötüyüm Allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah ilk doğum normal inşallah bu da normal olur ameliyatla ugrasmam :KK43:
Amin cnm inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz ama ben doğumdan korkuyorum gittikçe...

Kızlar havlar soğumaya başladı evde ne giyiyorsunuz eşofman ım 1-2 tanesi oluyor ve kalın gibi geldi rahat hareket edemiyorum tayt falan mı alsam diyorum

anladım cnm eczaneden kendin mi aldın birde içimi zor mu. ilk 50 mg mı içiliyor
ben özelde yaptırdım kendi sıvıları vardı. Benim doktorum 75lik yapıyomuş sadece o yüzden 75 gr.lık olandan içtim. Ama bazı doktorlar 50lik istiyor eğer yüksek çıkarsa 100lük yapıyolar

Anladım cnm yakın zamana kadar benimde aşağıda idi sanki şimdi bazen yukarda da hareket oluyor ama bana ters diyen olmadı

Kizlar seker yuklemesi icin ac olmak sart mi? Ogleden sonra gitsem yapilamaz mi? Yapilamazsa cumartesi gitmem lazim haftaici o kadar saat izin alamam.
Kızlar havlar soğumaya başladı evde ne giyiyorsunuz eşofman ım 1-2 tanesi oluyor ve kalın gibi geldi rahat hareket edemiyorum tayt falan mı alsam diyorum
Evde penye tayt ustune tisort giyiyorum. Üşürsem üstüme bisey geciriyorum hemen. Bide benim bebegim tam alt karnimda ve yan pozisyonda duruyor. Bacaklari solda kafasi sagda. 6.ayın sonuna kadar boyle duruyorlarmis sonra kafasi yukari bacakları asagiya donuyormus. 8. Ayin sonlarina dogru da bas asagi donmeye basliyolarmis

Kizlar seker yuklemesi icin ac olmak sart mi? Ogleden sonra gitsem yapilamaz mi? Yapilamazsa cumartesi gitmem lazim haftaici o kadar saat izin alamam.

Evde penye tayt ustune tisort giyiyorum. Üşürsem üstüme bisey geciriyorum hemen. Bide benim bebegim tam alt karnimda ve yan pozisyonda duruyor. Bacaklari solda kafasi sagda. 6.ayın sonuna kadar boyle duruyorlarmis sonra kafasi yukari bacakları asagiya donuyormus. 8. Ayin sonlarina dogru da bas asagi donmeye basliyolarmis
bende şeker yüklemesi yaptırmadım daha bakalım

aç olman gerekiyo çünkü önce açlık şekerine bakılıyo. Test sürecinde hiç bir şey yenmiyo. Yani tavsiyem sabah erkenden aç karınla gitmek. Hatta bir gece önce 12de yeme içmeyi kes dedi doktorum

Doktorumla konustum bugun. Ac gelmem gerektigini soyledi. O yuzden cumartesi sabah 9a alacagim randuvumu hem genel kontrol hem seker yuklemesi yapilacak

Kızlar selam. 25 haftalık hamileyim ve kısmetse oğlum olacak
Heyecanla bekliyoruz gelmesini, eşim ve ben çok heyecanlıyız. Bugün doktor kontrolümüz var bakalım ufaklık ne kadar olmuş ☺️
Adını Mustafa Kemal koyacağız. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Herkese hayırlı doğumlar şimdiden
Allah bağışlasın cnm

Kızlar selam herkese,
Ben de 24 haftalık bir anne adayı olarak ilk bebek heyecanı yaşıyorum.:anneadayı: Allah kısmet ederse bir kızım olacak:KK68:
Tecrübesizlikten dolayı kafam çok karışık. Süre de azaldıkça iyice telaş etmeye başladım.:KK43: Henüz doğru dürüst hiç bir şey almadık. Bebek arabası, beşik, araba koltuğu gibi büyük parçaları dede ve büyükanneler alacak. O yüzden o konuda rahatım ama araştırıp beğenmesi bile çok zor. Ben bir de inanılmaz kararsız bir insanım maalesef.
Eşimle bebiş için bir bütçe ayırdık, alışverişe çıkınca bir çok şeyi bir anda hallederiz ama öncesinde araştırma yapıp neyi nasıl alacağıma karar vermem gerek. Sizin de fikirlerinizi almaya geldim o yüzden. Geriye dönük tüm yazdıklarınızı okumaya çalışacağım.

Bir de size bir kaç sorum olacak;
-Bebeğin hareketlerini dışarıdan takip edebiliyor musunuz? Özellikle 24 hafta civarındakiler için soruyorum. Ben hissediyorum kendim ama dışarıdan gözle görülmüyor. Hatta eşim eliyle anca 1-2 kere yakalayabildi hareketini. Elimizi karnıma koyunca duruyor sanki :-)
-Kızım doğmadan önce bebek bezi ve ıslak pamuk stoğu yapayım diyorum. Primanın büyük paketlerinden alacağım, Sizce 1 bedenden kaç paket almalıyım, 2-5 kg için diyor çünkü, elimde fazladan kalsın istemem. 2 paket 1 beden, 3 paket 2 beden alayım diyorum. 3 bedenden de yine 3-4 paket alsam, ne diyorsunuz? Islak mendil de uni baby indirime girdikçe alacağım fazladan.
Aslında soracağım daha çok soru vardı ama şimdilik aklıma gelenler bunlar.o_O
Herkese mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorumm:KK68:

X