- 11 Şubat 2017
- 642
- 945
ben 3 kere verdim. Önce açlık, sıvıyı içip 1.saat sonunda, 2. Saat sonunda olmak üzere. Ama bazı doktorlar 3. Saat sonunu da istiyomuş. Neyseki benim doktorum 2de bıraktı. Açlığa dayanılmıyokaç defa kan veriliyor cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 3 kere verdim. Önce açlık, sıvıyı içip 1.saat sonunda, 2. Saat sonunda olmak üzere. Ama bazı doktorlar 3. Saat sonunu da istiyomuş. Neyseki benim doktorum 2de bıraktı. Açlığa dayanılmıyokaç defa kan veriliyor cnm
İkinci gebelik canım benim normalde tekmelerini yukarda hissetmen gerek ama benimki affedersin vajinada ve kasıklarda zaten yürürken zorlanıyorum doktorda baktığı gibi ters dedi normal ağrı hissetmen ama umudum var daha küçük dönecek inşallahcanım ters olduğunu nerden biliyorsun şu an hareket halinde değil mi bebekler..
bende bazen yukarıda bazen kasıklarda hissediyorum doktora sorduğumda daha çok döner dedi. Gerçek pozisyona 30dan sonra dönüyomuş. Ayakları aşağıda olunca içim bi hoş oluyo. Arkadaşımın 32den sonra döndü bebeğiİkinci gebelik canım benim normalde tekmelerini yukarda hissetmen gerek ama benimki affedersin vajinada ve kasıklarda zaten yürürken zorlanıyorum doktorda baktığı gibi ters dedi normal ağrı hissetmen ama umudum var daha küçük dönecek inşallah
Valla bana çok rahatsızlık veriyor canım uyuyamıyorum yuruyemiyorum zaten bacak krampları bela olmuş çok kötüyüm Allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah ilk doğum normal inşallah bu da normal olur ameliyatla ugrasmambende bazen yukarıda bazen kasıklarda hissediyorum doktora sorduğumda daha çok döner dedi. Gerçek pozisyona 30dan sonra dönüyomuş. Ayakları aşağıda olunca içim bi hoş oluyo. Arkadaşımın 32den sonra döndü bebeği
anladım cnm eczaneden kendin mi aldın birde içimi zor mu. ilk 50 mg mı içiliyorben 3 kere verdim. Önce açlık, sıvıyı içip 1.saat sonunda, 2. Saat sonunda olmak üzere. Ama bazı doktorlar 3. Saat sonunu da istiyomuş. Neyseki benim doktorum 2de bıraktı. Açlığa dayanılmıyo
Anladım cnm yakın zamana kadar benimde aşağıda idi sanki şimdi bazen yukarda da hareket oluyor ama bana ters diyen olmadıİkinci gebelik canım benim normalde tekmelerini yukarda hissetmen gerek ama benimki affedersin vajinada ve kasıklarda zaten yürürken zorlanıyorum doktorda baktığı gibi ters dedi normal ağrı hissetmen ama umudum var daha küçük dönecek inşallah
Amin cnm inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz ama ben doğumdan korkuyorum gittikçe...Valla bana çok rahatsızlık veriyor canım uyuyamıyorum yuruyemiyorum zaten bacak krampları bela olmuş çok kötüyüm Allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah ilk doğum normal inşallah bu da normal olur ameliyatla ugrasmam
ben özelde yaptırdım kendi sıvıları vardı. Benim doktorum 75lik yapıyomuş sadece o yüzden 75 gr.lık olandan içtim. Ama bazı doktorlar 50lik istiyor eğer yüksek çıkarsa 100lük yapıyolaranladım cnm eczaneden kendin mi aldın birde içimi zor mu. ilk 50 mg mı içiliyor
Anladım cnm yakın zamana kadar benimde aşağıda idi sanki şimdi bazen yukarda da hareket oluyor ama bana ters diyen olmadıİkinci gebelik canım benim normalde tekmelerini yukarda hissetmen gerek ama benimki affedersin vajinada ve kasıklarda zaten yürürken zorlanıyorum doktorda baktığı gibi ters dedi normal ağrı hissetmen ama umudum var daha küçük dönecek inşallah
Evde penye tayt ustune tisort giyiyorum. Üşürsem üstüme bisey geciriyorum hemen. Bide benim bebegim tam alt karnimda ve yan pozisyonda duruyor. Bacaklari solda kafasi sagda. 6.ayın sonuna kadar boyle duruyorlarmis sonra kafasi yukari bacakları asagiya donuyormus. 8. Ayin sonlarina dogru da bas asagi donmeye basliyolarmisKızlar havlar soğumaya başladı evde ne giyiyorsunuz eşofman ım 1-2 tanesi oluyor ve kalın gibi geldi rahat hareket edemiyorum tayt falan mı alsam diyorum
bende şeker yüklemesi yaptırmadım daha bakalımKizlar seker yuklemesi icin ac olmak sart mi? Ogleden sonra gitsem yapilamaz mi? Yapilamazsa cumartesi gitmem lazim haftaici o kadar saat izin alamam.
Evde penye tayt ustune tisort giyiyorum. Üşürsem üstüme bisey geciriyorum hemen. Bide benim bebegim tam alt karnimda ve yan pozisyonda duruyor. Bacaklari solda kafasi sagda. 6.ayın sonuna kadar boyle duruyorlarmis sonra kafasi yukari bacakları asagiya donuyormus. 8. Ayin sonlarina dogru da bas asagi donmeye basliyolarmis
Ultrasona girersen derler canimAnladım cnm yakın zamana kadar benimde aşağıda idi sanki şimdi bazen yukarda da hareket oluyor ama bana ters diyen olmadı
Kizlar seker yuklemesi icin ac olmak sart mi? Ogleden sonra gitsem yapilamaz mi? Yapilamazsa cumartesi gitmem lazim haftaici o kadar saat izin alamam.
Evde penye tayt ustune tisort giyiyorum. Üşürsem üstüme bisey geciriyorum hemen. Bide benim bebegim tam alt karnimda ve yan pozisyonda duruyor. Bacaklari solda kafasi sagda. 6.ayın sonuna kadar boyle duruyorlarmis sonra kafasi yukari bacakları asagiya donuyormus. 8. Ayin sonlarina dogru da bas asagi donmeye basliyolarmis
Allah bağışlasın cnmKızlar selam. 25 haftalık hamileyim ve kısmetse oğlum olacak
Heyecanla bekliyoruz gelmesini, eşim ve ben çok heyecanlıyız. Bugün doktor kontrolümüz var bakalım ufaklık ne kadar olmuş
Adını Mustafa Kemal koyacağız. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Herkese hayırlı doğumlar şimdiden
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızıAllah bağışlasın cnm